+5 oy
1,056 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (3,732 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Benim oğlumun yeni fotolari analr ne cocuk doğuruyor be 😂😂 insanin bir tane daha yapası geliyor genetik iyi galiba bizde atlasın yeni kreasyonu 😊 nipperland markasi takımından

21 Cevaplar

+32 oy
(272 puan) tarafından

Cnm yanlış anlama bu sayfada bebeğini en çok paylaşan kişi sensin İnsan hicmi Korkmaz nazardan güvenli bir sayfa da değil Googleye düşüyor resim senin anlamam lazim bir annesin biraz bilincli ol nazar insanı mezara koyar çocuğu olan var olmayan var giydiren var giydirmeyen var maşallah 

(272 puan) tarafından

@Meryaselert arkadasin kendi vermiştir uyarıyı başka kim verecek

(272 puan) tarafından

Emine S  bu sayfa güvenli değil daha ne zamandır hatırlamıyorum biri  buraya atılan fotoları indirip orda burda paylaşıyorum demişti  hatta o kişi kaç kişiyi tehdit etmişti sözde bu başka kişiler bile olabilir ben bile bu arkadaşın bebeğinin resmini alıp birşeyler yapabilirim nasıl olsa hergun resim atıyor sayfaya 

(5,048 puan) tarafından
+2

Maşallah demeyle iş bitmiyor canım göz değmesi die bişey var 

Bizim komşunun çocuğu kilolu bembeyaz bir bebekti sürekli paylaşıyordu annesi hemde sadcee Whatsapp da

6 aylıkken gece kusmuş boğuldu ölmüş yavrucak.. 

3 kız dan sonra olmuştu bide Bebek

(3,891 puan) tarafından

Atlas bebek aynı benim kızın erkek versiyonu valla ama cidden bende dikkat ediyorum ailem arkadaşlarım foto istiyor atarken bile bir defalık atıyorum çünkü nas suresinde geçtiği gibi hasetçi insanlar çok onların şerrinden Allah'a sığınırım 

(3,732 puan) tarafından

Amin😉

-Reklam-
+11 oy
(1,959 puan) tarafından

Çocuk üzerinden reklam yapıp bunu bir ticarete dönüştürmeyi uygun bulmuyorum fakat maşallah diyemeden de geçmeyeceğim. Allah nazarlardan saklasın. 

+4 oy
(6,856 puan) tarafından

Çocuğu nazar etmesen iyi

(3,732 puan) tarafından

Insallah olmaz okuyun 😊

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

Maşallah 🧿🧿kız inşallah bu sıcakta giymemiştir bu cicileri pişik isilik ne ararsan olacak

(3,732 puan) tarafından

3 hafta falan olmuştu çekimleri yeni yayınlanmış valla canı sıkılmıştı bu krasyonda biraz ama iyi durdu 😂

0 oy
(6,778 puan) tarafından

Ooo yakışıklı bey yeni fotolarla gelmiş maşallah elbiseler Atlas beyin yanında sönük kalmış 🙂😊🤩

(3,732 puan) tarafından

Sagol canim benim 😉

0 oy
tarafından

Maşallah Kıvanç Tatlıtuğa benziyor aynı. Bende 8+5 hamileyim. Benim çocuğum nasıl olacak. Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip eylesin. Nazardan korusun. 

(3,732 puan) tarafından

Sagol canim valla anneye babaya ortaya karışık çıkıyor benimki genelde babaya benziyor saçlar dudaklar kulaklar bana benziyor böyle genler karışık karışık oluyor allahim sanada cok guzel bebek nasip etsin oncelikle sağlıklı olsunlarda

tarafından

Amin inşallah ❤️☺️

0 oy
(5,156 puan) tarafından

maşallah gerçekten güzel çocuk. bahtı güzel olsun

(3,732 puan) tarafından

Amin inşallah canim 

0 oy
(288 puan) tarafından

Allah'ım nazarlardan korusun maşallah çok tatlı 

0 oy
(3,049 puan) tarafından

Kaç aylık canım benim Oğluşum da benziyorlar O da mavi gözlü acaba değişimi gözleri merak ediyorum Benimki 4 aylık olacak

(3,732 puan) tarafından

5.10 günlük çok maviye sanmam benimki direk  maviydi aynida kaldi

0 oy
(227 puan) tarafından

Hay maşallah inşallah Ben de şu an hamileyim inşallah böyle bir çocuk doğururum

(3,732 puan) tarafından

Amin inşallah Allah gönlüne göre versin canim

0 oy
tarafından

Maşallah suphanallah geldi gene paşa bu kadin senden ne istiyor oğlum ya 3.resim favorilik❤️

(3,732 puan) tarafından

😃😃 baksa neyle eğleneyim

tarafından

Allah bağışlasın güzel yazılar yazsın inşallah senin ilk çocuğunmu

0 oy
(4,767 puan) tarafından

Öncelikle oğluna maşallah🌸 şunu söylemeden geçemeyeceğim 4 buçuk yaşında oğlum var daha 1 kez bir yerde paylaşmadım 😊 sen boy boy fotoğraflar atıyorsun buraya ☺️

(3,732 puan) tarafından

Nazar değer diyrmi paylaşmasdiniz🙂

(4,767 puan) tarafından

Biraz nazar biraz çocuğumu paylaşmayı sevmediğimden sanırım ortaya karışık 😊

(3,732 puan) tarafından

Yok be herkes nazar nazar diyor  kirpi yavrusunu pamug diye severmiş herkesin çocuğu kendine tatlı geliyor iste

(4,767 puan) tarafından

Öyle ama yine de ben nazara inananlardanım ayrıca zaten dediğim gibi çocuğumu paylaşmaktan hoşlanmıyorum 😊

0 oy
(27,291 puan) tarafından

Yaaa maşallah paşayaa 😇

0 oy
(480 puan) tarafından

Binnn kere maşallah Allah seni kötü gözlerden fesat insanlardan korusun güzel oğlum bal gibisin aynıı😍😍4 ay sonra oğlum olacak bakayımda sana benzesinn😍

(3,732 puan) tarafından

Amin inşallah 😊

0 oy
(1,179 puan) tarafından

Maşallah maşallah maşallah maşallah maşallah çok tatlı benim kızlarımda maviş 

(3,732 puan) tarafından

Maşallah sizin kızlarınizada 

0 oy
(1,109 puan) tarafından

maşallah barekallah analar neler doğurmuş 😅

rabbim kem gözden tüm evlatlarımızı korusın atlas beyde salihlerden olsun iyi huylu annesine babasına uysal olsun hep yâr olsun sizlerle inşallah (benim kızımda öyle olsun..) 

öpüldü atlas beycik 🥰

(3,732 puan) tarafından

Amin inşallah canim allah razinolsun iyi dileklerinden dolayi🙂

0 oy
(3,344 puan) tarafından

MaşAllahhh . Kartpostal bebek seni. Herkes demiş birşey demiyecem o yüzden. Allahım bütün şerleri senden uzak etsin. O güzel yüzün bahtına ışık olsun ❤️

(3,732 puan) tarafından

Amin canım iyi söyleyenden var yok öyle böyle diyende allah herkesin gönlündeki versin 🙂

0 oy
(348 puan) tarafından

Oyyy ben bunu yerimm yaaa maşallah maşallah maşallah çok tatlı Allah sizlere bağıslasın rabbim nazarlardan saklasın 

(3,732 puan) tarafından

Amin inşallah canim 

0 oy
(161 puan) tarafından

Ya bazı anneler çok cesaretli vallahii 

(161 puan) tarafından

Ben cesaretli olmana yorum yaptım sense guzellikten bahsediyosun iste akıl yaşta değil başta olmalı ayrıca güzellik senin alginla ölçulcek kadar ucuz değil 😏

(3,732 puan) tarafından

Peki sen bu çocukta ne  gördün ??  

(161 puan) tarafından

Bacimm teyzemm ablammm sen ne saçmalıyor 

(161 puan) tarafından
+1

Ben elmaslarimi yakutlarimi gizlerim saklarım kimse görmesin aman sonra hasetlenmesinler kem gözlüler ayrıca seni tanımam etmem senle bir olayım yok fazla takma abla 🫡 nacizane yorumdu yani tabi sizin gibi düşünen insanlar ne kadar anlarsa 

(3,732 puan) tarafından

Tamam sensin iyi gunler

0 oy
(15,136 puan) tarafından

Aramızda 10 gün var sadece 🤍maşallah oğluşa. Rabbim sıhhatli uzun ömür versin

(3,732 puan) tarafından
+1

Amin canım bugün doktora gittik 5 ay 10 günlük tam 7.800kg olmuş boyuda 68.5 ek gıdaya başla dedi işte 3 kuralı bakalim  menejit asi vardi 3 defa vurulan varmis birde 2 ben 2 olani tercih ediyorum dedi 2 cesitmis 2.800 falandi fiyati birdahiki aya yapack bugun sadec roto vurus oldu genel saglik durumu iyi dedi😊

(15,136 puan) tarafından

Bizim de haftaya rota canım ağustos ayında da menenjit planladık bir de sünnet var 🫠

(3,732 puan) tarafından
+1

Aynen ya 6 ay mis menenjit birdahiki ay vurcam dedim.

Bizde valla sünneti yaptırıyoruz haftaya dedik dugun varmis bu cumartesi yada pazartesi günü kestircez bizde 😁 minik erkek olcaklar

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 989 göst.
27 Temmuz 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Nur8 (2,788 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 135 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Minikii (982 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 224 göst.
11 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Enes2020 (4,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 650 göst.
12 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,373 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,972 soru

24,132,364 cevap