0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (91 puan) tarafından

Haşlama et yaparken ilk suyunu döküyorum köpükleri i alıyorum suyunu çekene kadar pişiriyorum kavuruyorum sonra biraz su ekliyorum o ekledigim su etle ozlesince suyu kahverengi oluyor neden kızlar 

1 cevap

0 oy
(17,384 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Normal değil mi bu. Etin suyunun berrak olmasini bekleme bence. 

(91 puan) tarafından

Kız milletin etinin suyu berrak oluyor bende mi sıkıntı var bi yerde yanlış mı yapiyorum diye düşündüm :)

(17,384 puan) tarafından

Kemik suyu dersen o berrak olabilir ama etin suyu berrak olmaz. Et piştikçe o suyu koyulaşir bence. Kemik suyu kaynatırken iyice yikayip köpüklerini alinca rengi açık oluyor. 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 118 göst.
18 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Zeyneparslan (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.
1 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Gurmeanne (769 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 335 göst.
16 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,896 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 182 göst.
1 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler


1,476,837 soru

24,174,746 cevap

336,051 kullanıcı

...