Dün bir dondurma postu vardı erimiş geri iade etsem mi denıyordu ona yazdım yorum gelmiş bakayım dedim açan kişi kapamış bugun de cinsiyet kız oldu dıye eşiyle tartışıp karnına yumruk atan arkadaş o postunda yorumlarına bakamadan kapanmış ee ne yani bu açıp açıp hoşunuza gitmeyen kelimeler duyunca ne dıye kpaatıyorsnz afedersınız b.k mu var yani
valla adminin bunu çözmesinlazım. bari postu kapatmak isteyen kapatsın yine ama ne cevap gelmiş görelim. ekstra yoruma kapalı olsun. bu yapılabilir bir şey aslında, zor değil. admin ver paneli yaparım ben😝😂
yazılımdan anlıyorum
yanş birbiriyle dalaşacak olan her türlü dalaşır zaten.
Üç senedir dediğim şey belki bana hakaret etti küfür etti ne bileyim ne demiş en azından cevapları görsem veya bildirim de gelmese silinse
Yorum yazarken alttaki gmailde görünsün kutusuna tıklayınca orda gozukuyor
maile tıklarsak evet gözüküyor da mail doluyor diye ben tıklamıyorum
Ben de mail dolsun istemem
Bu kadın haklı 😁
🫣insanı sayfadan soğutuyorlar
Doğru diyon valla ne diye açıyorsun ozaman tepki alınca hemen kapatıyorlar
Bir daha kullanıcı isimlerine bakıcam ona göre yorum yapıcam veya deşifre edicem kimse o kişilere yazmasın boşyere
Kadın kendi karnına mi vurmuş
Evet karnına vurmuş sinirden
evet eşi kız olacağını duyunca üzülmüş, Allahım inşallah bu bebeğin canını al demiş bi de karnına yumruk vurmuş kendi kendine
Allah akıl versin üzücü
Ben kullanıcı adlarına bakıyorum bir daha yorum yazmıyorum onlara keşke herkeste öyle yapsa
Çok unutkanlık başladı bende en doğrusu aslında yazıcam kenara
Cinsiyet yorumunda ben de vardım. 11 tane bildirim var postla ilgili, 2 saat bir toplantıya gittim geldim post duman olmuş uçuyor :))) Göremedim ne yazıldı edildi
Evet insan merak edıyor bizde zaman harcıyoruz birbirimize yardımcı olmak için görmek hakkımız
Ne ne ne ! Cinsiyet kız diye karnına yumruk mu 😱 M.l mı o kadın ay tövbeler olsun daha neler duyacağız kim o dengesiz kadın şok oldum yemin ederim
Cinsiyetin kız olduğunu duyunca eşi surat yapmış bu hanım da ona bozulmuş çocuğuna beddua etmiş ağlamış sinirlenip karnını yumruklamış malesef (dedikodu postu gibi oldu )
Görmedim ben o postu geri.zekali insanlar neler yapıyor çocuk sahibi olabilmek için karnındayken bunu yapan doğunca neler yapmaz
Tövbe tövbe hangi hamileydi o göremedim Allah ıslah etsin
Valla ismini hatırlasam çok yorum vardı kadına eşine
Rabbim ıslah etsin
Çünkü kimse onu pohpohlamadı. Gerçekleri söyledi. Oraya da yazdım buraya da yazıyorum. Adam kadını sevmemiş, sevmiyor. Sadece kadın üzerinden ürüyor o kadar. Seven adam bebeğin cinsiyetine bakmaz.
Malesef bazı erkeklerde cinsiyet algısı başka
Cvp yaziyorim bildirim gelmis tikladiktan sonra bakiyorm post kapanms asiriii sinir oluyorm
Hemde nasıl
Karnina yumruk vurmak ve cinsiyeti kiz oldugu icin mi🥺Allahim yarabbim sen insanlara akil ver ne olur 🤲
Kadın kız istiyor eşi istemıyor kadın da eşine sinirlenip kendine vuruyor
Allah islah etsin boylelerini canim diyecek cok sey var ama en iyisi susmak kanim donuyo boyle seyleri duyunca gorunce🥺🥺
Son zamanlarda baya arttı bu durum
Çözüm lazım
Ya erkek yada kız ne fark eder
Sağlıklı sihhatli
Vatana millete hayırlı evlat olsun yeter daa
Evlenirken de hamile kalırken de
Psikiyatr olarak teste sokulmalı bütün insanlar
Ya öyle saçmalık cahillik mi olur allasen
Yani aslında post amacı onları yargılamak değil o kadar kişi yorum yazdı etti pat dıye gizliyorlar
Yani hoş bir durum değil
İnsan merak ediyor.
Aynen öyle sinir oluyorum giriyorum yok e yazmayınca da adam seçiyor oluyoruz
Kocası kız diye mi karnina vurmuş
No no no kocası vurmuyor kadın kendine vuruyor
Hay ağzına sağlık
Zaten tepki alacakları belli post açıp bide işine gelmeyip kapatıyorlar ne bekliyorlar evet karnına iyi yapmışsın vurmuşsun doğduğu zaman da ağlıyor bebeği de dövebilirsin hakkındır yada erimiş dondurma git kandır marketi bozuk diye iade et dememizi bekliyorlar çok acayipler bi kafa yorsalar zaten buraya bunu yazıp sormazlar
Öyle tabi düşünseler
@Aydagul bu kapatanlardan birisi sizdiniz sanırım
Karnına vuran mı
Evet ......
Bildirim kısmında yorum yaptı yerine yaptığı yorum ve kimin yaptığı da yazabilir aslında. Uzun yorumlar da 2 satır yazsın sonra … 3 nokta konulur.
Evet buda bir yol çözüm lazım
Valla bu haklı isyan son zamanlarda arttı iyice bende böyle düşünüyorum.. en az 5 6 saat bari olsa kapatılmamalı. Ya bide bişey oluyor destan destan yazıyoruz hooop kapatmış okudu mu okumadı mı Allah bilir. Zamanımza yazık. Bi el atılmalı bence bu konuya..
@admin duy sesimizi
1,466,809 soru
24,035,620 cevap
328,908 kullanıcı