+1 oy
320 göst.
Diğer kategorisinde (2,495 puan) tarafından

Dün bir dondurma postu vardı erimiş geri iade etsem mi denıyordu ona yazdım yorum gelmiş bakayım dedim açan kişi kapamış bugun de cinsiyet kız oldu dıye eşiyle tartışıp karnına yumruk atan arkadaş o postunda yorumlarına bakamadan kapanmış ee ne yani bu açıp açıp hoşunuza gitmeyen kelimeler duyunca ne dıye kpaatıyorsnz afedersınız b.k mu var yani 

20 Cevaplar

+4 oy
(4,036 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

valla adminin bunu çözmesinlazım. bari postu kapatmak isteyen kapatsın yine ama ne cevap gelmiş görelim. ekstra yoruma kapalı olsun. bu yapılabilir bir şey aslında, zor değil. admin ver paneli yaparım ben😝😂

yazılımdan anlıyorum 

(4,036 puan) tarafından
+1

yanş birbiriyle dalaşacak olan her türlü dalaşır zaten. 

(22,969 puan) tarafından
+2

Üç senedir dediğim şey belki bana hakaret etti küfür etti ne bileyim ne demiş en azından cevapları görsem veya bildirim de gelmese silinse 

tarafından
+2

Yorum yazarken alttaki gmailde görünsün kutusuna tıklayınca orda gozukuyor

(4,036 puan) tarafından

maile tıklarsak evet gözüküyor da mail doluyor diye ben tıklamıyorum

(22,969 puan) tarafından

Ben de mail dolsun istemem 

-Reklam-
+3 oy
(4,760 puan) tarafından

Bu kadın haklı 😁

(2,495 puan) tarafından
+1

🫣insanı sayfadan soğutuyorlar

+3 oy
(138 puan) tarafından

Doğru diyon valla ne diye açıyorsun ozaman tepki alınca hemen kapatıyorlar

(2,495 puan) tarafından
+2

Bir daha kullanıcı isimlerine bakıcam ona göre yorum yapıcam veya deşifre edicem kimse o kişilere yazmasın boşyere

+3 oy
(5,767 puan) tarafından

Kadın kendi karnına mi vurmuş

(2,495 puan) tarafından
+1

Evet karnına vurmuş sinirden 

(4,036 puan) tarafından
+2

evet eşi kız olacağını duyunca üzülmüş, Allahım inşallah bu bebeğin canını al demiş bi de karnına yumruk vurmuş kendi kendine 

(5,767 puan) tarafından
+2

Allah akıl versin üzücü

+3 oy
(22,969 puan) tarafından

Ben kullanıcı adlarına bakıyorum bir daha yorum yazmıyorum onlara keşke herkeste öyle yapsa 

(2,495 puan) tarafından
+1

Çok unutkanlık başladı bende en doğrusu aslında yazıcam kenara 

+3 oy
(5,448 puan) tarafından

Cinsiyet yorumunda ben de vardım. 11 tane bildirim var postla ilgili, 2 saat bir toplantıya gittim geldim post duman olmuş uçuyor :))) Göremedim ne yazıldı edildi

(2,495 puan) tarafından
+1

Evet insan merak edıyor bizde zaman harcıyoruz birbirimize yardımcı olmak için görmek hakkımız

+3 oy
(18,453 puan) tarafından

Ne ne ne ! Cinsiyet kız diye karnına yumruk mu 😱 M.l mı o kadın ay tövbeler olsun daha neler duyacağız kim o dengesiz kadın şok oldum yemin ederim 

(2,495 puan) tarafından
+1

Cinsiyetin kız olduğunu duyunca eşi surat yapmış bu hanım da ona bozulmuş çocuğuna beddua etmiş ağlamış sinirlenip karnını yumruklamış malesef (dedikodu postu gibi oldu ) 

(18,453 puan) tarafından
+1

Görmedim ben o postu geri.zekali insanlar neler yapıyor çocuk sahibi olabilmek için karnındayken bunu yapan doğunca neler yapmaz 

+3 oy
(4,137 puan) tarafından

Tövbe tövbe hangi hamileydi o göremedim Allah ıslah etsin

(2,495 puan) tarafından
+1

Valla ismini hatırlasam çok yorum vardı kadına eşine 

(4,137 puan) tarafından
+1

Rabbim ıslah etsin 

+3 oy
(6,245 puan) tarafından

Çünkü kimse onu pohpohlamadı. Gerçekleri söyledi. Oraya da yazdım buraya da yazıyorum. Adam kadını sevmemiş, sevmiyor. Sadece kadın üzerinden ürüyor o kadar.  Seven adam bebeğin cinsiyetine bakmaz.

(2,495 puan) tarafından
+1

Malesef bazı erkeklerde cinsiyet algısı başka

+3 oy
(3,522 puan) tarafından

Cvp yaziyorim bildirim gelmis tikladiktan sonra bakiyorm post kapanms asiriii sinir oluyorm

(2,495 puan) tarafından

Hemde nasıl

+2 oy
(270 puan) tarafından

Karnina yumruk vurmak ve cinsiyeti kiz oldugu icin mi🥺Allahim yarabbim sen insanlara akil ver ne olur 🤲

(2,495 puan) tarafından

Kadın kız istiyor eşi istemıyor kadın da eşine sinirlenip kendine vuruyor

(270 puan) tarafından

Allah islah etsin boylelerini canim diyecek cok sey var ama en iyisi susmak kanim donuyo boyle seyleri duyunca gorunce🥺🥺

+2 oy
(7,466 puan) tarafından

Son zamanlarda baya arttı bu durum

(2,495 puan) tarafından

Çözüm lazım

+2 oy
tarafından

Ya erkek yada kız ne fark eder 

Sağlıklı sihhatli 

Vatana millete hayırlı evlat olsun yeter daa

Evlenirken de hamile kalırken de

Psikiyatr olarak teste sokulmalı bütün insanlar 

Ya öyle saçmalık cahillik mi olur allasen 

(2,495 puan) tarafından

Yani aslında post amacı onları yargılamak değil o kadar kişi yorum yazdı etti pat dıye gizliyorlar

tarafından

Yani hoş bir durum değil 

İnsan merak ediyor.

+1 oy
tarafından

Aynen öyle sinir oluyorum giriyorum yok e yazmayınca da adam seçiyor oluyoruz

+1 oy
(1,372 puan) tarafından

Kocası kız diye mi karnina vurmuş 

(2,495 puan) tarafından

No no no kocası vurmuyor kadın kendine vuruyor

+1 oy
(23,027 puan) tarafından

Hay ağzına sağlık 

+1 oy
(6,489 puan) tarafından

Zaten tepki alacakları belli post açıp bide işine gelmeyip kapatıyorlar ne bekliyorlar evet karnına iyi yapmışsın vurmuşsun doğduğu zaman da ağlıyor bebeği de dövebilirsin hakkındır yada erimiş dondurma git kandır marketi bozuk diye iade et dememizi bekliyorlar çok acayipler bi kafa yorsalar zaten buraya bunu yazıp sormazlar

(2,495 puan) tarafından

Öyle tabi düşünseler 

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

@Aydagul bu kapatanlardan birisi sizdiniz sanırım

(11,854 puan) tarafından

Karnına vuran mı

(2,495 puan) tarafından

Evet ...... 

0 oy
(1,471 puan) tarafından

Bildirim kısmında yorum yaptı yerine yaptığı yorum ve kimin yaptığı da yazabilir aslında. Uzun yorumlar da 2 satır yazsın sonra … 3 nokta konulur. 

(2,495 puan) tarafından

Evet buda bir yol çözüm lazım

0 oy
(11,854 puan) tarafından

Valla bu haklı isyan son zamanlarda arttı iyice bende böyle düşünüyorum.. en az 5 6 saat bari olsa kapatılmamalı. Ya bide bişey oluyor destan destan yazıyoruz hooop kapatmış okudu mu okumadı mı Allah bilir. Zamanımza yazık. Bi el atılmalı bence bu konuya..

(2,495 puan) tarafından

@admin duy sesimizi

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,466,809 soru

24,035,620 cevap

328,908 kullanıcı

...