1 ay önce doğum yaptım havalar çok sıcak malum ama kundak yapıp uzun kollu giydiriyorum. Kısa kollu giydirilir ki hasta olur mu acaba
Bence evin sıcaklığına bağlı benim kuzenjm de 20 gün önce yaptı doğum yeri geldiğinde kısa kollu da giydiriyor ama onun ev Güneş görüyor aşırı sıcak
hayır terlerse hasta olur asıl. 1 aylık bebek yenidoğan gibi üşümez
temmuz doğumlu kızım, ağustosta ben nasıl giyiniyorsam, şort tişört o şekilde çıkardım kızımı, adanadayım bi de düşün. 1 kere terledi isliği 3 günde zor geçti
Benim kızımın da yüzü hep isilik dolu kırmızı kırmızı küçük hiç geçmiyor biri geciyor bir sürü çıkıyor. Uyutuyorum 5 dakika sonra geri uyanıyor demekki sıcaktan
tabiiki sıcak onları çok rahatsız eder.
ben yaz boyu odada klima açtım hep. oda sıcaklığını sabit tuttum. yoksa emziremezdim bile sıcaktan.
bebegin terliyorsa yarim kollu giydirebilirsin
daha artik kisa kol uzun alt pijama giyebilir
Kısa kollu giyebilir havalar sıcak gıdıyor 25 günlük iken askılı zıbın ile kundaksız uyuttum hep
Oglum haziran doğumlu evde citcitli badiyle duruyordu dışarı çıkarken sortlu kolsuz tulum giydiriyordum. Hele bir de kundakla falan isilik olur sıcaktan hasta edersin asıl.
Temmuz 13 te doğum yaptım İstanbul'da. Oğlumu sadece zıbın ve terletmeyen Müslin örtü ile 5 ay boyunca kundak yaptim. Ha ama klima var evde. O yüzden rahattim
Hasta olmazda isilik olur
1,471,016 soru
24,093,164 cevap
331,886 kullanıcı