0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (87 puan) tarafından

1 ay önce doğum yaptım havalar çok sıcak malum ama kundak yapıp uzun kollu giydiriyorum. Kısa kollu giydirilir ki hasta olur mu acaba 

8 Cevaplar

+1 oy
(6,811 puan) tarafından

Bence evin sıcaklığına bağlı benim kuzenjm de 20 gün önce yaptı doğum yeri geldiğinde kısa kollu da giydiriyor ama onun ev Güneş görüyor aşırı sıcak 

-Reklam-
+1 oy
(4,750 puan) tarafından

hayır terlerse hasta olur asıl. 1 aylık bebek yenidoğan gibi üşümez

temmuz doğumlu kızım, ağustosta ben nasıl giyiniyorsam, şort tişört o şekilde çıkardım kızımı, adanadayım bi de düşün. 1 kere terledi isliği 3 günde zor geçti 

(87 puan) tarafından

Benim kızımın da yüzü hep isilik dolu kırmızı kırmızı küçük hiç geçmiyor biri geciyor bir sürü çıkıyor. Uyutuyorum 5 dakika sonra geri uyanıyor demekki sıcaktan 

(4,750 puan) tarafından

tabiiki sıcak onları çok rahatsız eder. 

ben yaz boyu odada klima açtım hep. oda sıcaklığını sabit tuttum. yoksa emziremezdim bile sıcaktan. 

+1 oy
(1,593 puan) tarafından

bebegin terliyorsa yarim kollu giydirebilirsin 

+1 oy
(9,083 puan) tarafından

daha artik kisa kol uzun alt pijama giyebilir

0 oy
(2,496 puan) tarafından

Kısa kollu giyebilir havalar sıcak gıdıyor 25 günlük iken askılı zıbın ile kundaksız uyuttum hep

0 oy
(4,214 puan) tarafından

Oglum haziran doğumlu evde citcitli badiyle duruyordu dışarı çıkarken sortlu kolsuz tulum giydiriyordum. Hele bir de kundakla falan isilik olur sıcaktan hasta edersin asıl. 

0 oy
(1,884 puan) tarafından

Temmuz 13 te doğum yaptım İstanbul'da. Oğlumu sadece zıbın ve terletmeyen  Müslin örtü ile 5 ay boyunca kundak yaptim. Ha ama klima var evde. O yüzden rahattim

0 oy
(24,811 puan) tarafından

Hasta olmazda isilik olur

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 73 göst.
0 oy
5 cevap 222 göst.
+1 oy
4 cevap 120 göst.
1 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Heidi nin koylusu (3,554 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,016 soru

24,093,164 cevap

331,886 kullanıcı

...