0 oy
661 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (106 puan) tarafından

Eşim yaptığım yemekleri beğenmiyor ve belli ediyor beğenmediğini. Evliligimizin ilk yıllarında farklı farklı yemekler yapardım ilk yediğinde begenirdi bı daha aynısını yaptığımda begenmezdi .

Artık gına geldi bana bu konudan her şeyi yemiyor yediklerini de sık sık yapınca yemiyor pimpiriklidir aksi gibi yemeklerde bir şey buluyor bu nasıl oluyo anlamış değilim gayet titizlikle yapıyorum yemeği her gün kalkınca kabusum hangi yemeği yapıcam dusuncesi yemek filan da yapmak istemiyorum artık ve ciddi ciddi evde yemek yapmayı bırakmayı düşünüyorum 

Ne yapacağım akıl verin kahvaltılık şeyler mi yapsam çörek filan gibi 

26 Cevaplar

0 oy
(406 puan) tarafından

Yaz günü 

Kavun karpuz üzüm peynir 

Salatalık domates iyi gider 

Yemeklerini beğenmiyorsa o zaman 

Sen bırak bir kaç gün kendisi yapsın 

-Reklam-
0 oy
(3,440 puan) tarafından

Eğer yemeklerinde bir tad eksikliği varsa kendini geliştire bilirsin, ama yok benim eşim zaten hep böyle biriydi diyorsan buyursun dışarıda yesin önünde ki yemeğe şükretsin

0 oy
(236 puan) tarafından

Yapma canım sorarsada zaten begenmiyorsun dışardan şöyle beraber yiyelim de

0 oy
tarafından

Benim gibi beceriksiz olsan ne yapacaktı. Annem yok öğretmedi. Üni kazandim olmadı. Evlendim kaynananda yok. Deneye deneye yapıyom. Eşin öpsün başında taşısın seni inşallah bende güzel yemekler yaparım diye dua ediyorum. Yemek yapmakla aram yok ama mecbur öğrenmeye çalışıyorum. Kötüde oluyor iyide ama yeniyor. Eşim sağolsun. Esininki resmen kibir bahane begenmiyorsa göstersin nasıl yapılıyormuş.  Öğretsin çok biliyorsa. Böyle güzel yemek yapipta burun kivirinalara ayar oluyorum dünyada o kadar aç insan varken nimete hakaret gibi hissediyorum.

0 oy
(6,507 puan) tarafından

Ben yaparim. Oturur bi guzel de yerim. İsteyen yer istemeyen yemez. Mutfak orda istedigini pisirebilir,telefon elinde istedigini siparis edebilir. Hicte sorun etmem yani. Bende calisiyorum bu arada evde hergun yemek olduguna sukretsin. 

Bi de canim acaba yagini,salcani falan ne kullaniyosun nerede aliyosun. Bunlarda yemegin lezzetinde cok fark yaratiyo. Ya da mesela az yagli yapiyosan lezzetsiz olur bazi yemekler. Ben bi ara diyet doneminde herzaman ki gibi pisirdim ama yagini az koydum hic lezzetli olmamisti yemeklerim. 

Esinin damak tadi da onemli tabi. Annesinin yemeklerine alismis olabilir. Mesela kayinvalidem ve ben cok farkli lahana sarmasi yapariz. Ben onlarinkini begenmem ama esim sever damak tadi ona alismis. Bi de benim yaptigim sarmaya daha 2 senedir yeni alisti. 7 senelik evliyiz son 2 senedir daha begeniyo ya da dile getiriyo benim yemeklerimi. Belki bende zamanla kendimi gelistirmisimdir :)

0 oy
(694 puan) tarafından

Birlikte gittiğiniz yemeğini beğendiği bir restoran var mıydı eğer varsa sipariş et ordan laf ederse sipariş ettiğini söyle buna da laf ederse dışarda yesin sen mecbur değilsin yemek beğendirmeye mesela soğan yemiyorum ya da peynir sevmiyorum dese tamam ama bu yaptığı kusura bakma eşin biliyorum çok özür dilerim ama şımarıklık oluyor benim eşimde bekarken ben herşeyi yemem diyordu şimdi yapıyorum ve yiyor gerçekten erkekler çok tuhaf 

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 997 göst.
4 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Simaygule (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 2,621 göst.
24 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Selimbebek (943 puan) tarafından soruldu
+3 oy
17 cevap 540 göst.
0 oy
9 cevap 235 göst.
15 Ocak 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Zeynepjdjdjd (317 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,463,009 soru

23,979,797 cevap

326,435 kullanıcı

...