+4 oy
1,001 göst.
Diğer kategorisinde (21,597 puan) tarafından

Günoo kızlar biz yine bildiğiniz gibi erkenci kuş 😵‍💫😵‍💫

Bebekten önceki hayatınız da neyi özlediniz desem ? 

Ben temizlik yaparken kulaklığı takip son ses müzik dinlemeyi ve uyumayı o kadar özledin ki 🥴😂

Ama yinede bin şükür kızımda kızım dötünü yerim aman dotu bile güzel 😂😂😂😂😂😂

Sabah sabah biraz kafayı yemiş olabilirim çünkü benim ki gözünü açar açmaz yaramazliga başladı da bende oturdum onu izliyorumm sadece ne zaman son vericek diye 🐣🫣

50 Cevaplar

+1 oy
(946 puan) tarafından

Uyumayı, kucağımda bebek olmadan temizlik yapmayı, alışverişe çıkıp istediğime rahatça bakmayı çok özledim

(21,597 puan) tarafından

Elbet bir gün 🤣🤣 onlar büyüycek bizde yaslancaz tabi de 🥹

-Reklam-
+1 oy
(4,231 puan) tarafından

Su hayatta zevk aldığım tek bir sey vardı o da uyumak 🥲 istediğim saatte uyuyup istediğim saatte uyanmayı özledim bir de istediğim zaman duş almayı. 

(4,303 puan) tarafından

Valla benim de 1 oluyor bu hafta. Küvet var evde ona koyuyorum daha ayağa kalktığımi görsün kuvetten ayağa kalkıyor, lavaboya bile gitsem koşup kapıda ağlıyor 1 saniye beni tek bırakmıyor. Keşke öyle şansım olsaydı 😄

(4,231 puan) tarafından

Ayyynen benimki salonda otururken yerimden kalksam peşimden geliyor. Banyo yaptırırken bile kuvetinde bir elimle kolundan tutuyorum ayağa kalkıp çıkmaya çalışıyor aslinds suyu seviyor ama girip çıkmak istiyor. Yani oyle bırakmam mümkün değil. Geçen esim 5 günlük is seyahatine gitti o gitmeden girdim duşa bir de gelince girebildim 🥲 cok ağlayasım var 

(4,303 puan) tarafından

Çok zor ya hem gurbet hem şimdi ki çocuklar kurtlu 1 saniye durmuyorlar uyumuyorlqr ay çok muzdaribim dokunsan ağlayacağım bu konularda 😄

(4,231 puan) tarafından

Of iste benim de gurbet gel bacım sarılıp ağlayalım 🥲😅

(4,303 puan) tarafından

Geleyim geleyim bacım 1 yaşında çocuk hala 6 7 kez kalkar mı ilk günden beri aynı olur mu üstüne sabah 6 da güne başlar mı yorgunum dostlar yorgun 🥲😄

+1 oy
(47 puan) tarafından

Korkusuzca hareket etmeyi özledim. Şuan evladım olmasa çeker giderdim bir yerlere. Ama onu düşündüğüm için burada kalıyorum. 

(21,597 puan) tarafından

Bazen bende diyorum bunu evlatlarım olmasa çeker giderim.. 😔

+1 oy
tarafından

İnsan rahat rahat duş almayı falan özlüyor tabiki topuklu ayakkabılarını giyip emzirme dersi olmayan elbiseler falan 😄 ama ben iki çocukla da çok geri kalmadım ya eşim gezmeyi çok seviyor dün kanyona gittik bot turu yaptik bugün de dim çayına gidip keyif yapmayı düşünüyor yani çocuk var ama hergun biryerdeyiz gece de uyuyorlar en azından dinleniyorum seviyorum ya hayat böyle güzel 

(21,597 puan) tarafından

Hayat her şekilde güzel ama yorucu 🥴

tarafından

Bide bana sor dört gündür eşim evde dört gündür uyumaya giriyrouz adam hiç yorulmuyor 😄 gezmek güzel tamam da yoruldum artık 

+1 oy
(1,299 puan) tarafından

Ooo neleri özlemedim ki .

Ama bu hayatımdan memnun değilim anlamına gelmez tabi 

Uykuyu , tv izlemeyi , rahatça cay kahve icmeyi , yemek yemeyi... ve son olarak vücudumun zayıf halini özledim 😃😃😃😃

(21,597 puan) tarafından

Az önce kahvaltı ettik çayımin biri buz gibi ikinci yarım kaldı şimdi geldim bebek sallıyorum mutfak beni bekliyor 🫣🫣

(1,299 puan) tarafından

Ve hamileydin galiba dimi 😮‍💨

😃😃 Sağlık olsun 

(21,597 puan) tarafından

Evet şekerim ☺️

+1 oy
(26,236 puan) tarafından

Uyumayı özledim ama artık uyuyorum 🐱

(21,597 puan) tarafından

Seninkiler büyüdü tabi 😏 büyüdükçe sorunlar da büyüyor derdi annem bakalım ilerisi neyi gösterir ☺️

(26,236 puan) tarafından

Aynen öyle canım valla 

+1 oy
(26,888 puan) tarafından

Uyumayı 😂😂

(21,597 puan) tarafından
+2

Koca koca diye can atıp evlenip çocuk yapıp sonra yine bekar olmayı ozleyenler derneği kurcam 🤣🤣🤣

(26,888 puan) tarafından
+1

Hahahagahsg aslında olabilir mantıklı 😂

Ha bir de neyi özledim bak aklıma sonradan geliyor kimseyle uğraşmıyodum ben rahattım kafam rahattı görümce kaynana derdi yoktu 😂

(21,597 puan) tarafından
+1

Benim kaynana 9 köye bedel ötekiler Melek kaliyor yanında 🤣🤣

+1 oy
(6 puan) tarafından

Eskiden olsa uyku derdim ama şimdi farkediyorm ki beni en çok yoran surekli düşünmek ve surekli endişeli olmak yüreğim hep ağzımda olmak panik atak oldum galiba her şeyi düşünmekten 

(21,597 puan) tarafından

Anne olduktan sonra annemi daha iyi anladım desem 🥹

+1 oy
tarafından

Ay hicbiseyi ya iyiki kızım var onu çok seviyorum 

(21,597 puan) tarafından

Kız hepimiz seviyoruz yavrularımizi ama insan bazen ah eski ben diye iç geçirmiyor değil 🥹❤️🤣

tarafından

Biliyorum canım herkes çocuklarını sever tabiki ama ben ondan önceki hayatımı özlemiyorum kızım dünyamı güzelleştirdi

+1 oy
(2,495 puan) tarafından

B balkon yıkamayı ayağına dolaşan birisi olmadan yemek yapmayı avm de gezmeyi banyo yapmayı bebeksız şehirlerarası yolculuk yapmayı

(21,597 puan) tarafından

Bebeyle 2o dk öteye zor gidiyorum arabada asla durmuyor 😏

(2,495 puan) tarafından

Evet ilk 4 ay benım içinde çok zordu bebek arabasında yatmazdı hep 1 elin araba sürerken 1 elimle kucakta çocuğu tasırdım şimdi 1 yaşında bebek arabasında yarım saat zor duruyor sanki alttan iğne batırıyorlar durmuyor kemerleri söküp çıkmak istiyor hâlâ aynı yemek zor yapıyorum 1 çeşit oda

+1 oy
(1,469 puan) tarafından

Sıcak bir çay içmeyi 

(21,597 puan) tarafından

Uzun zamandır bende sıcak çay içmedim 🤣

(1,469 puan) tarafından

İştahla yemek yemeyi yiyip içmeyi özledim açıkçası 

+1 oy
(1,011 puan) tarafından

Sakin kafa ile temizlik yapmayi 

Yemek yemeyi özellikle sut yumirta ürunu çünki kizim alerjik 8 aydir sut yumirta ürünleri yemiyom gluten yemiyom 

Ahhh bide uyumayi 😭😭

(21,597 puan) tarafından

Ay o alerji çok kötü Allah yardımcın olsun 

(1,011 puan) tarafından

Cok zor 20 kilo verdim insallah en kisa zamanda gecer

+1 oy
(23,822 puan) tarafından

Öğlene kadar uyumayı öyle bir imkanım da yok eşim o konforu sağlasa da işe gitmeyecek olsam da öyle kaygısız uyuyamıyorum şimdi maalesef 

(21,597 puan) tarafından

Aynen öyle sabah bende eşime bıraktım yatayım diye açmış YouTube çocuğa bidaha kalktım uyuyamadım sinirden sabahın 7nde

(23,822 puan) tarafından

Benim eşim sağolsun bakar benden de iyi bakar çoğu zaman ama benim aklım çocukta odaklanamıyorum uyku problemlerimin var dalmakta çok zorlanıyorum 

(21,597 puan) tarafından

O bende de var düşünceli olunca uyuyamıyorum çok uykum olsada

+1 oy
(26 puan) tarafından

Çalışmayı zayıf halimi kaygısız uyuduğum geceleri rahat dışarı çıkmayı aman ne bilim çocuksuz yapılan herşeyi 

(21,597 puan) tarafından

Hahahh yalnız değilsin acın acımız 🤣🤣

(26 puan) tarafından

Hergün hayati sorguluyorum uyumayan kolik bebe ataklar eve tikilip kaldim 🤣 yalnız olmadığıni bilmek te güzel 

(21,597 puan) tarafından

Benimki prematüre ve kolik bebekti 4 aylığa kadar neler çektim 5.aydan sonra da şükür uyku dışında zorlamadi ama hep çok az uyuyan bir bebekti 

(26 puan) tarafından

Benimki de sevmiyor uyku tetikte beklemekten kucakta taşımak tan her yerim ağrıyor 

+1 oy
(4,726 puan) tarafından

Gece kesintisiz uyumayı 

Kulaklıkla müzik dinleyip yürümeyi 

Sıcak kahve çay içmeyi 

Ve zayıf olmayı 

(21,597 puan) tarafından

Ah ah .. 🥹😔

+1 oy
(14,927 puan) tarafından

Tek Manyak ben değilmişim sevindim 😄 basligi okuyunca direk aklıma bu geldi. Kulaklıkla evde kimse yokken söyle Bi güzel temizlik yapmayı özledim.kizim olunca ne yaptığım temizlik içime sınıyor ne de temizlik yapmışım gibi oluyor. Okula başlamasını 4 gözle bekliyorum 😁

(21,597 puan) tarafından

Benim ki telefonları istemiyor da kendi telefonu var bozuk onu benimsedi ondan bazen biseyler istiyor nadir de olsa açıyorum 

(14,927 puan) tarafından

Ekran ve telefon yoksa ya bebek usludur ya da annenin desteği vardır. Doğru olmadığını biliyorum ama ben veriyorum şuan 3 yaşında. Ama İnternet bitti diyince kanıyor şükür daha açıp kapatmasını bilmiyor 😄

(21,597 puan) tarafından

Hiç bir desteğim yok inanır mısın sürekli oyun oynayıp dikkatini başka şeylere dağıtıyorum dans ediyor şarkı söylüyoruz eşim akşam gelince ilgilenir biraz o kadar 

He yaramazlık konusuna gelirsekte mutfağı olduğu gibi oturma odasna taşır kısıtlamam oyuncaklarını istediği gibi dağıtır oynar havuzu var onda oynar evin her alanını kullanabilir belki ondan çok sıkılmıyor kısıtlamam çok yoruluyorum sürekli topla sil süpür yapmaktan ama napayim

(14,927 puan) tarafından

Keşke oynasa da dağıtsa güzelim valla hiç sorun değil ama oyun asla yok hep benim pacamda doğduğundan beli böyleydi gözünün önünden ayrilayim yeter hemen nere gittim diye arıyor 

(21,597 puan) tarafından

Kız benimki de öyle ama sevdiği şeyleri yaparsam biraz rahat bırakıyor kız çocukları babaci olur derler benim kız anaci babası da o kadar uğraşıyor 2 dk babayla oyun sonra annniiiiiiğğ 🤣🤣

+1 oy
(104 puan) tarafından

Aynen canım bende bi kahvemi alıp telefona bakarak yayılmayı deli gibi özlüyorum ama o miniğin bi gülüşü varyaa naparsan yap diyosun kocaman bi hiçim ama bi o gülünce var oluyorum resmen

(21,597 puan) tarafından

Demi gülüşü yetiyor ☺️

+1 oy
(3,012 puan) tarafından

Yan gelip yatmayı 🤸🏻‍♀️🤣

TV izlerken uyuya kalmayı 🫠

Uyku işte ya uykuuuuu 😴😁

Ama olsun Rabbim bir tane melek nasip etti anne olmak kolay değil varsın uyumayayım okula başladığı zaman uyurum pohahaha 🤪

(21,597 puan) tarafından
+1

İnşallah canım ya 🤣🤣

+1 oy
(1,462 puan) tarafından

Uyumayı 

Ağrısız bedenimi

Zayıf hallerimi 

Rahat hazırlanmayı 

Rahat temizlik yapmayı 

Kitap okumayı 

Sıkılmayı 

Gezip tozmayı 

Önceliği kendime vermeyi 

Rahat tuvalete girmeyi rahat duş almayı yayılarak bakım yapmayı 

İstediğim saatte uyanmayı 

Liste yzaaar gider 

(21,597 puan) tarafından

Ne çok seyi ozlemissin 🤣🤣

+1 oy
(4,982 puan) tarafından

Evlilik süreci benim için öncesi yada sonrası yok hep aynıydı zaten 

Ben çocukluk yıllarıma hasretim

Annemin babamın babannemin yanımda olduğu arkadaşlar ımla mahallede koşturduğum günleri çok çok özledim

Elimde domates ve ekmek kapı önünde yediğim günleri özledim

Yan bahcedeki devasa erik ağacına top atıp erik düşürdüğüm günleri özledim

Arka bahcedeki dut ağacı na tırmanmayı özledim

Mahalle de bütün kadınların ikindi toplanıp kısır yediği günleri özledim

Babamın geldiği saatte sevindiğim günleri özledim 

18 yaşındaykrn annemin ölümü ile tatsızlaştı benim. İçin herşey 

(21,597 puan) tarafından

Mekanı cennet olsun ❤️ 🌹 

İlgili sorular

+1 oy
54 cevap 920 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu