+4 oy
1,017 göst.
Diğer kategorisinde (22,171 puan) tarafından

Günoo kızlar biz yine bildiğiniz gibi erkenci kuş 😵‍💫😵‍💫

Bebekten önceki hayatınız da neyi özlediniz desem ? 

Ben temizlik yaparken kulaklığı takip son ses müzik dinlemeyi ve uyumayı o kadar özledin ki 🥴😂

Ama yinede bin şükür kızımda kızım dötünü yerim aman dotu bile güzel 😂😂😂😂😂😂

Sabah sabah biraz kafayı yemiş olabilirim çünkü benim ki gözünü açar açmaz yaramazliga başladı da bende oturdum onu izliyorumm sadece ne zaman son vericek diye 🐣🫣

50 Cevaplar

+10 oy
(1,828 puan) tarafından

Uyku demirbaş zaten.

Sosyal hayatımı özledim. 

Zayıf halimi.

Tembel tembel saatlerce resim yapıp kitap yazmayı özledim.

Gecelemekten korkmamayı özledim zira artık çocuklar kaçta yatarsa yatıp kaçta kalkarsa o zaman kalkıyorum.

Günlük listemin temizlik ve yemekle dolu olmamasını özledim, daha çok kendime ait zamanlarla alakalı şeyler olurdu o listelerde.

İlgi arsızı olduğum için eşimle daha çok başbaşa kalmayı özledim.

Çocuklarımın annesi olmak da çok güzel ama ben ziyadesiyle annemin çocuğu olmayı özledim. 

(1,828 puan) tarafından

@NuReLLa-_- Teşekkür ederim güzelim

@indigo Akjddjjds ben ona kolaya bantlanmış promosyon bardak diyorum. Geçen evi temizlerken hızlı çekim yapayım dedim izlemek hoşuma gidiyor diye, bir izledim benim oğlan her adımda izimden geliyor. Bazen yetişemeyince ben odadan dönsem bile girip çıkmış akakjdsjjd

@Neyla cildiyeye göründün mü güzelim? Öyle her rutin her cilde gitmez ki. Hassasmış bir de.

Temel şeyleri söyleyebilirim ancak. Temizleyeceksin her gün sabah akşam. Centella sürebilirsin. Hassas ciltler için idealdir. Hyaluronic asit de sür, niacinamide de kullan. Bunlar temel. Mutlaka nemlendir ve güneş kremi sür.

Daha fazlasına gerek yok. Ama bana kalırsa bir Cildiye görsün seni, o daha iyi bilir. Ben ancak yüzeysel bir şey diyebilirim. O da benim bilgim ne kadarsa. 

(577 puan) tarafından

Hocam peki etkısınden memnun kaldığınız bir marka var mı

(577 puan) tarafından

Hocam birde cildim hassaslasınca yatıstırsın kızarıklıgı  alsın dıye  cica kremler varmış hiç duydunuz mu nasıl sizce önerdiğiniz var mı  kız sacım da dökülüyor  doktora gıttım kan tahlılı temız demir vs yüksel ama dökülüyor

(1,828 puan) tarafından

Hassaslık için centella. Ve cildini yorma, tahriş etme, keseleme. Doakozmetik evladım gibidir. İçerik ve kalite olarak en beğendiğim o ve fiyat performans ürünü.

Saç dökülmenin sebebi ırsi mi, hormonal mi? Önce bunu öğrenmek lazım. Irsiyse yavaşlatılabilir ama hormonlarla alakalıysa tedaviyi ona göre yapmak lazım. 

(277 puan) tarafından

Alaska bu yorumunuzu okurken gozlerim doldu son cumlenize 🥺🥺gercektende oyleymis

-Reklam-
+2 oy
(2,799 puan) tarafından

En çok kaybettigim gençliğime üzüldüm 

(22,171 puan) tarafından

Gençliğimi kızımla değilde kocamin gereksiz ailesiyle kaybettim bence 🤣🤣

(2,799 puan) tarafından

Haklı bir serzeniş 

+2 oy
(26,044 puan) tarafından

Onu en son birkac gun önce yaptim. Annemin evinde o bakti bebemi bir günlük bebeksiz oldum. 

Ben bir yere giderken rahat rahat hazirlanmayi ozledim en cok

(22,171 puan) tarafından

Ay bak oda var dışarı çıkarken şıkır şıkır giyinmek süslenmek emziriyorum diye ne uygunsa onu giymekten gına geldi 🥴

+2 oy
(594 puan) tarafından

En çok kocamla rahat rahat gezmeyi birseyler yapmayı eşimin eski ilgisini bütün her zamana oğlumla ilgileniyor her fırsatta oğlum oğlum diyor   ama oğluma kurban olurum uykusuz geceler bile en güzel hali anne olmakmjs

(22,171 puan) tarafından

Her haftasonu kahvaltıya giderdik en son kızım 1 aylıkken gittik soyleceklerim bu kadar hakimcim 🥹🥲🫡

(594 puan) tarafından

Canim biz çok giderdik ama oglandan bir tadı olmuyor durmuyor 

(22,171 puan) tarafından

Benimki dursada önceliğimiz temel ihtiyaçlar olunca birde bebek masrafları eklenince ona yer kalmıyor 🤣

(594 puan) tarafından

Eşim sagolsun herseyi alıyor yardımcı oluyor o olmasa daha kotu

+2 oy
(5,086 puan) tarafından

uyumayı özledim

bir iş yaparken paçamdan çekiştirme olmamasını özledim. 

(22,171 puan) tarafından

Bende bende bende bende 🤣 🤣 

(5,086 puan) tarafından
+1

ama kızımın canı sağ olsun 🤗😍

+2 oy
(5,238 puan) tarafından

Tambiki herkesin cocugu da cocugu benim de oglum da oglum ama tabiki cocuk buyutmek cok cok cok mesajkatli bisey ben bu surecte surekli herseyi kontrol etme ve tetikte olmaktan yoruldum herseyini planlamam lazim yedigi ictigi sictigi uykusu biseyi kacirirsam ipin ucu kaciyo yakalayabilene helal olsun bunu tek basina yapmak beni cok cok yordu 1 gun izin yok surekli dusunmem lazim 

(22,171 puan) tarafından

Aynı şekilde bende birgun uykusu bozukduysa günlerce aylarca uğraşıyorum düzene sokmak için 🥹

(5,238 puan) tarafından

Herseyi oyle be gulum bi ogun duzenini boz ya kabiz olur ya ishal bi gun ortam isisini kacir hasta olur biraz fazla yanliz birak tehlikeli isler karistirir ornek vermiyorum bunlarin hepsini yasadim normalde 5 dkda bi kontrol ederim banyo yikiyodum 6 7 dk oldu bitirip oyle gideyim dedim bi geldim prizi yerinden sokmus kablolar falan disarda ya elini soksaydi herseyi kontrol altinda tutmam lazim herseyi 

(22,171 puan) tarafından

Benim kızımı tarif ediyorsun aşko 🤣 sıcak yaniyok diye klima taktırdık çocuk ishal oldu diye yine klimasız odada yatıyorum yana yana 🥵

(5,238 puan) tarafından

Grcen gordum cocuk yerde oturmus ayaginda ayakkabiyi grc corap bile yok ustunde incd bi tsort sort havada o zaman serindi daha bu sicaklar yok kiz yerde oturuyo anasi babasi da yok basinda bizimkiler olsa aksama acildeydik dedim 

+2 oy
(1,336 puan) tarafından

Tek başıma dışarı çıkabilmeyi🫠😁

(22,171 puan) tarafından
+1

Artık dışarı çıkmıyorum 🤣🤣

(1,336 puan) tarafından

Mantıklı 😂🙃

+2 oy
(2,898 puan) tarafından

En çok istediğim saatte uyanmayı özledim sonra istediğim zaman hızlıca hazırlanıp dışarı çıkmayı özledim evi temizleyince temiz kalmasını özledim ama rabbime bin şükür asla isyan etmiyorum ben halimden memnunum sadece arada aklıma geliyor işte 😅 şuan 2 bebeyle biri yenidoğan biri 2. 5 yaşında en çok yaşadım sorun uyku problemi uykuya hasretim birazz😶😶

(22,171 puan) tarafından

Doğdu doğalı uykusuzum desem yeridir

(2,898 puan) tarafından

Öyle oluyor 😅

+2 oy
(7,059 puan) tarafından

Rahat rahat hasta olmayı öksurukten geberiyorum hatta o kadar cok öksurdum ki en son kustum yorgan dösek yatmam lazim oglumu kahvalti yaptiriyorum tek olsam kafami kaldirmazdim. Hasta olmak bile biz annelere lüx

(22,171 puan) tarafından

Gerçekten öyle geçmiş olsun canım ❤️ 

+2 oy
(1,534 puan) tarafından

Ben onu hala yapıyorum uyutuyorum kulaklık takıp işimi yapıyorum 

Ben gece sabaha kadar uyumayip gündüz uyumayı özledim gece sabaha kadar uyanık kalırsam gündüz ruh gibi oluyorum onun dışında herşeyden memnunum

(22,171 puan) tarafından

Sabahlamayi bende özledim kız Ramazanlarda ne çok yapardık 

+1 oy
(3,184 puan) tarafından

Günaydın  bizde her zamanki gibi erkenciyiz  bebekten once derken  evledim  1 ay sonra hamile olduğumu öğrendim 😂  ozman bnde bekarlikta   gezip tozmayi diyeyim rahat rahat 😂😁  bnde kulaklık ile temizlik  yapmayı severim sevedim

(22,171 puan) tarafından

Hamileyken de illa ki gezip tozmussundur bacım su 🤣 ben 30 haftalıktim fildir fildir gwziyordum

(3,184 puan) tarafından

Yani gezdim de öyle çok değil 😁

(22,171 puan) tarafından

Çokta gezmemek lazımmış ama sonrasında hemen doğurdum 🤣🤣

(3,184 puan) tarafından

Hqqhq😂😂😂😂😂😂

+1 oy
tarafından

Günaydın hic bir şey özlemedim yavrumla dünyam güzelleşti çok şükür 🥰

(22,171 puan) tarafından

Maşallah diyelim 2. Ne zaman? 🤣🤣 Hayatın daha da guzelleessin

tarafından

Hahahahahahahaaa Olmuyor ki 😂😂 vardı kaybettim ondan sonra da olmadı 🤷‍♀️

(22,171 puan) tarafından

Ya çok üzüldüm 😔 inşallah en kısa sürede yine Rabbim verir 🌹❤️🦋🌼🐣

tarafından
+1

Amin canım Allah razı olsun hayırlısı olsun bee bir kızım var çok şükür canı sağolsun da 💜

+1 oy
(17,589 puan) tarafından

Günaydın günaydın 🤩 🤩 Benim bebeler uyuyor beni şeytan dürtüyor sanki 7 de uyandimm😁Özlediğim bişey yok açıkçası dahada guzellestik onlarla istediğim zaman istediğimi yapıyorum yine eşimin desteği ile🌸❤️

(22,171 puan) tarafından

Bende yapabilirim aslında ama .. aman düzeni bozulmasin ama şöyle aman boyle derken kendim ediyorum kendime çok sorunlu bir uyku düzeni vardı da yeni yeni düzeliyor düzelmek denirse tabi 3 gündür gece uykusu çok berbatta 🤣🤣

(17,589 puan) tarafından

Öyle ise sıkıntı canım 😁 Şükür kızlarım çok sakindi sorun yaşamadık oğlumda bı tik sorun yaşadık oda 8 yıl sonra olunca ilk cocuklmus gibi  zevkli oldu bakımı ablalarda büyüktü biraz onların desteğinde oldu her çocuk bir değil tabiki 🌸

(22,171 puan) tarafından

Tabiki şimdi ikinciye hamileyim tek dileğim uyuyan bir bebek 🤣 Dr da bana şey diyor sürekli Zeki çocuklar uyumaz dr bile beni teselli etmeye çalışıyor sen düşün 🥲🥲

(219 puan) tarafından

Valla teselli mi olur bilmem ama, benim kızım öyleydi.. abooow saat başı uyanırdı... 3 yaşında düzeldi uykusu gece bir veya iki kere uyanır su içer yatardı. 1 ay sonra  6 yaşına girecek inanki gece uykusuna gönderene kadar savaş veriyoruz evde. Ve maşallah maşallah çok da zekidir. Özellikle aşırı tatlı dilli ve çok sinirli 🤣🤣

(22,171 puan) tarafından

Yengem de öyle diyor aşko 3 çocuğu var ve 20 dk arayla uyanirlardi kadın ne çekti hala çok uyumazlar ve aşırı Zeki bebeleri tek tesellimiz çocuğumuz Zeki akıllı olcak diye avunuyoruz kocamla 🤣🤣

+1 oy
(3,433 puan) tarafından

Rahat yaşamımı:)) 

(22,171 puan) tarafından

Asla eskisi gibi olmuyor dimi 🤣

+1 oy
(4,933 puan) tarafından

Gece hayatımı.. Şöyle deli gibi dağıtmaya çok ihtiyacım var ama uzakta olduğumuz için çocuğu 1 akşam emanet edebilecek kimse yok :)

(22,171 puan) tarafından

Benimde aynı şekilde anamın evinde rahatım anca bakarlar doyururlar beni hiç aramazlar 

+1 oy
(976 puan) tarafından

Günaydınnn bnmki 2 ay sonra 4 yaş olcak ve 8:30 uyanıyor bebekken daha erken uyanırdı bnde hamileyim uyuyamıyorum ztn :D başa sarıyoruz biz en çok uyku özleniyor ya

(22,171 puan) tarafından

Kız 8 e razıyım 6 bizim bende hamileyim kaç haftaliksin 

(976 puan) tarafından

Ayhh 6 da çok erken ya  

33 haftalık olduk

(22,171 puan) tarafından

Maşallah canım yolun sonu görünmüş hayırlı dogumlar

(976 puan) tarafından

Amin canım sanada sağlıkla kolaylıkla doğuralım inşallah sen kaç haftalıksın

(22,171 puan) tarafından

24 canım bende . Amin inşallah ❤️ 

+1 oy
(2,988 puan) tarafından

İstediğim saatte, istediğim şekilde, rahatça uyanmayi

(22,171 puan) tarafından

O hepimizin ozledigi 😔

+1 oy
(2,565 puan) tarafından

Geçen hafta bir arkadaş gelmişti gelinlik fotoğrafım buzdolabı asmıştım bu sen misin ne kadar güzelmişsin değişmişsin dedi şuan da güzelsin ama o zaman daha güzelmişsin dedi içim cız etti resmen nedense gözlerim doldu 

yeni evli iken fotoğraflarımı da gösterdim..

Aynı tepki verdi😥

O kadar üzüldüm ki anlatamam 3 gece uyuyamadım resmen 

Ama kendimi toparlamam lazım kesinlikle.

Çocuklarımdan sonra  hayatım tamamen  değişti canları sağolsun  onlar benden çok şeyler götürse de  bana çok daha fazlasını öğretti ve kazandırdı 

(22,171 puan) tarafından

Çok şükür varlıklarına

+1 oy
(7,201 puan) tarafından

Özgürlüğümü gençliğimi Cook ozledim keşke evlenmeseydim😥

(22,171 puan) tarafından

Keşke bende evlenmeseydim 😂

+1 oy
(5,228 puan) tarafından

Haftada 1-2 kere 9-10a kadar uyusam güzel olur yaa😵‍💫 Onun dışında şimdilik iyi 2 yaş sendromuna daha var😄 5 yaş ve 9 aylık 2 çocuk.

(22,171 puan) tarafından

Benimki 17 aylık 2 yaş sendromu başladı sanki çığlık ağlama inat diretme kafamıza biseyler fırlatma 🤐😵

İlgili sorular

+1 oy
54 cevap 927 göst.
6 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,366 göst.
3 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+4 oy
46 cevap 922 göst.
+7 oy
42 cevap 1,133 göst.

Kategoriler