Kızlar hamilelikte acı çok yemek özellikle biber bebeğe zararlıymis diyor kayınvalidem doğru mu bu
Kayınvaliden söylüyorsa doğru değildir 🤣😅😅
Şaka bir yana daha önce hiç böyle bir şey duymadım yine hurafelerden biri muhtemelen
Buz da yeme bebek zatürre doğar diyor kayınvalidem ve gorumcelerim :))
oyy güzelim benim bebeğe değil sana olabilir zararı dikkatli tüket sadece sağlıkla kucağına al bebişini ❣️
neyyyy 😂😂😂 kayınvaliden nerenin cahili bacım uğramayalım oraya
puhaha kayinvalde degil kim soyluyosa uyduruyodur bunu kendin soylesen bile kendine inanma😂😂😂😂
Dozunda yenilebilir ama genede acı yeme sen😄
Kız çok severim ya
Kızıma hamileyken o kadar çok yedim ki 😃😃 yediklerimizin tadı doğrudan bebeğe mi gidiyor ki ama kızım da acı yiyebiliyor dozunda belki de gebelikte yememden 🤣
Ayrıca şekerim kaynana da görümce de bırak konuşsun bebe benim bebem siz niye bu kadar karıştıniz ki yedigime kadar desene 🤫🤫
İlk hamilelikte her hafta küçük kavanoz acı biber turşusu biliyordum bu marketlerde satılanlar var ya top şeklinde olan hiç bir zararını görmedim 😅 tâbi fazlası zarar sen ye ama çok yeme mide yanması olabilir
Ay sorma bende bulantımi bile acı biber kesiyor
Ahahahha ilk defa duydum benimkide ilaçlara karşı bizim zamanımızda yoktu diyo kendisi altın çağından buraya ışınlandığı için yokmuş o zamanlarda aşiriyosan ye gitsin bebeğe niye zarar versin ki biber bu zamana kadar bir sürü gebelikte yenmemesi gereken şeyleri araştırdım içinde acı biber hiç görmedim canım
Hamilelikte her şeyin fazlası zarar canım su içmek hariç. Her şeyi kararınca tüketirsen problem yaşamazsın. Ve gebelik başında doktorun uyarmış olmalı sakatat, işlenmiş et(sucuk, salam, sosis) yenmiyor bunlara dikkat et derim
Pişmiş sucuk da mı yenmez ki bilmiyordum
Yenmez bu konuyu iyice araştır tehlikelidir az pişmiş et, işlenmiş et, suşi gibi yiyecekler yenmez. Çiğ ete dokunurken dikkat etmelisin ellerini iyice dezenfekte etmelisin
Çok acı yemek sancı yapar diyorlar ama zannetmiyorum yine de aşırı yeme
Gazlı bebek olur
Kayinvalidem sakızı çok çiğneme çocuğun boklu olur demisti
Sanki sakız cignemezsek çocuk hiç altına yapmayacak :))
Dünde dondurma şeyi vardi 😁😁
Yalan kız ye ben hep yedim
Acili cigkofte üstüne ayran üstüne şalgam yiyip mideden hastanelik olan ben :D
Sonra doktor demistiki bari şalgam icmeseydin🤭
Acı yemek bebeğe bir zararı olmaz. Ama fazla tüketme sende mide sorunlarına yol açar. Zaten hamilelikte sıkıntılar oluyor.
Vala cnm oğlumda baya yedim hicbirsey olmadı Allah'ın izniyle de şimdi gene bende aseriyorum cinsiyeti bilmiyordum senin nedir
Zararı neymiş?
1,470,095 soru
24,081,873 cevap
331,241 kullanıcı