0 oy
191 göst.
Diğer kategorisinde (553 puan) tarafından

Kızlar hamilelikte acı çok yemek özellikle biber bebeğe zararlıymis diyor kayınvalidem doğru mu bu

15 Cevaplar

+1 oy
(1,024 puan) tarafından

Kayınvaliden söylüyorsa doğru değildir 🤣😅😅

Şaka bir yana daha önce hiç böyle bir şey duymadım yine hurafelerden biri muhtemelen

(553 puan) tarafından

Buz da yeme bebek zatürre doğar diyor kayınvalidem ve gorumcelerim :))

(1,024 puan) tarafından

oyy güzelim benim bebeğe değil sana olabilir zararı dikkatli tüket sadece sağlıkla kucağına al bebişini ❣️

(4,585 puan) tarafından

neyyyy 😂😂😂 kayınvaliden nerenin cahili bacım uğramayalım oraya

(9,082 puan) tarafından

puhaha kayinvalde degil kim soyluyosa uyduruyodur bunu kendin soylesen bile kendine inanma😂😂😂😂

-Reklam-
+1 oy
(3,317 puan) tarafından

Dozunda yenilebilir ama genede acı yeme sen😄

(553 puan) tarafından

Kız çok severim ya 

+1 oy
(19,862 puan) tarafından

Kızıma hamileyken o kadar çok yedim ki 😃😃 yediklerimizin tadı doğrudan bebeğe mi gidiyor ki ama kızım da acı yiyebiliyor dozunda belki de gebelikte yememden 🤣

Ayrıca şekerim kaynana da görümce de bırak konuşsun bebe benim bebem siz niye bu kadar karıştıniz ki yedigime kadar desene 🤫🤫

+1 oy
(4,727 puan) tarafından

İlk hamilelikte her hafta küçük kavanoz acı biber turşusu biliyordum bu marketlerde satılanlar var ya top şeklinde olan hiç bir zararını görmedim 😅 tâbi fazlası zarar sen ye ama çok yeme mide yanması olabilir 

(553 puan) tarafından

Ay sorma bende bulantımi bile acı biber kesiyor 

+1 oy
(1,378 puan) tarafından

Ahahahha ilk defa duydum benimkide ilaçlara karşı bizim zamanımızda yoktu diyo kendisi altın çağından buraya ışınlandığı için yokmuş o zamanlarda aşiriyosan ye gitsin bebeğe niye zarar versin ki biber bu zamana kadar bir sürü gebelikte yenmemesi gereken şeyleri araştırdım içinde acı biber hiç görmedim canım 

+1 oy
(185 puan) tarafından

Hamilelikte her şeyin fazlası zarar canım su içmek hariç. Her şeyi kararınca tüketirsen problem yaşamazsın. Ve  gebelik başında doktorun uyarmış olmalı sakatat, işlenmiş et(sucuk, salam, sosis) yenmiyor  bunlara dikkat et derim

(553 puan) tarafından

Pişmiş sucuk da mı yenmez ki bilmiyordum

(185 puan) tarafından

Yenmez bu konuyu iyice araştır tehlikelidir az pişmiş et, işlenmiş et, suşi gibi yiyecekler yenmez. Çiğ ete dokunurken dikkat etmelisin ellerini iyice dezenfekte etmelisin

+1 oy
(1,426 puan) tarafından

Çok acı yemek sancı yapar diyorlar ama zannetmiyorum yine de aşırı yeme 

+1 oy
(23,649 puan) tarafından

Gazlı bebek olur 

+1 oy
(5,289 puan) tarafından

Kayinvalidem sakızı çok çiğneme çocuğun boklu olur demisti 

Sanki sakız cignemezsek çocuk hiç altına yapmayacak :))

0 oy
(3,205 puan) tarafından

Dünde dondurma şeyi vardi 😁😁 

0 oy
(26 puan) tarafından

Yalan kız ye ben hep yedim 

0 oy
(1,560 puan) tarafından

Acili cigkofte üstüne ayran üstüne şalgam yiyip mideden hastanelik olan ben :D 

Sonra doktor demistiki bari şalgam icmeseydin🤭

0 oy
(101 puan) tarafından

Acı yemek bebeğe bir zararı olmaz. Ama fazla tüketme sende mide sorunlarına yol açar. Zaten hamilelikte sıkıntılar oluyor.

0 oy
(10 puan) tarafından

Vala cnm oğlumda baya yedim hicbirsey olmadı Allah'ın izniyle de şimdi gene bende aseriyorum cinsiyeti bilmiyordum senin nedir 

0 oy
(4,259 puan) tarafından

Zararı neymiş?

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 107 göst.
27 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Gamzeakarsu (1,083 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,013 göst.
26 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde ❤Hanifela ❤ (4,724 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 951 göst.
0 oy
2 cevap 60 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,095 soru

24,081,873 cevap

331,241 kullanıcı

...