0 oy
190 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (558 puan) tarafından

Diyet yap dıyet boz   yap - boz ayy bıktım  neyse şuan çok acıktım  hep bu çocuklar benı yoruyor onlar uyusaydı bende uyurdum acıkmazdım  ama karnım aç işte şuan  canım bsıyler yemek istiyor tabi bi sekılde sabahı etcez ama yarın diyeti bozcam sinirlendim çünkü evde bir sürü tatlı pasta var onları yıycem mutlu olcam nefes alcam ohh be sinirlerim yatıscak   hayali bile huzur verıyor :)))) 

Ama ben daha dıyete baslayalı 2 gün oldu hep bozuyorum bu aralar  .. 

Hadi nolur bana akıl verin kızın bana yapma etme dıyın ;) 

Böyle kısır döngü berbat bsıy   canım bsıyler yemek istiyor  acaba iştahım mı acık iştah kesıcı bsıy mı alsam

8 Cevaplar

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Bilmiyorum ben de öyleyim

-Reklam-
0 oy
(210 puan) tarafından

1 bucuk aydır diyet yapıyorum ve 8 kilo verdim... Ara ara bendede oluyor ama çok yemektense azcikta olsa gönlümü hoş ediyorum :) ama doktorum bana aciktigini hissettigin an su iç demişti onun çok faydasını gördüm ben...

0 oy
tarafından

Aşiri kilolu degilsen sorun etme ye gitsin😁

0 oy
(3,034 puan) tarafından

Ben bir haftadır başladım ve tam 3 kilo verdim aç karna kahve içiyorum şekersiz hem ekmeği hem şekeri tamamen kestim hem emziriyıtorum ve 3 çocukla evde hep tekim ama anı mutluluğa çeviriyorum onlarla bugün hem oynadık hem ben spor yapmış oldum kadın isterse herşeyi başarır💪

Çok açsan yoğurt yada ayran içebilirsin ve hep şu içerek açlığını bastır ben günde 3 lt buluyorum şu an balkonda kocam çay çekirdek cips keyfi yapıyor ama ben yanına bile gitmiyoru 😇😂

(501 puan) tarafından

Nasıl bı diyet yaptın cnm 

(3,034 puan) tarafından

Ekmek yok şeker yok ne çaya koydum ne tatlı yedim sadece sağlıklı atıştırmalık makarna pilav 3 kaşık geri kalanı evde ne pişiyorsa bende yedim

0 oy
(208 puan) tarafından

Nefsin oyununa gelme😄 salatalık ye su iç bozma.. İlla kısma herşeyi az ye gözün kalmasın bişey olmaz 

0 oy
(587 puan) tarafından

Bir aydır diyetteyim 6 kilo verdim ama asla aç kalmadım aç kalmak mesele değil aç kalarak kilo verilmez metebolizma yavaslar 

(587 puan) tarafından

Benim bu diyetinde yarın yağlı yoğurdu istediğin zaman bir kase yiyebilirsin özgürsün gece diyelim felaket aciktin bir kase yarım yağlı yoğurt ye yat 

Bir de süt sınırlı o da laktozsuz süt olacak laktoz malesef çoğu insanı şişiriyor hazimsizlik yapıyor 

Sütü sadece günde iki bardak icebilirsin biri sütlü kahve olarak diyeti de akşam yemeğinden önce 

(688 puan) tarafından

Çok açıklayıcı olmuş. Teşekkürler :)

(587 puan) tarafından

Ben de asla diyet yapamazdim bu dediğim yöntemle bir aydır diyetteyim yavaş yavaş ama sanki diyet değilmişim gibi gidiyor kilolar çok mutluyum  bir ayda yaklasik 7 kilo gitti e devam da ediyorum ama vücudumu sasirtarak 

(688 puan) tarafından

1 ayda çok güzel vermişsiniz gerçekten. Ben aralıklı oruçla 4-5 kilo veriyorum. Yazın çok zor oluyor kilo vermek. 5 kilo fazlam var ve hemen vermek istiyorum 

(587 puan) tarafından

Aralıklı oruç yapacaksan da her hafta saatleri değiştir mutlaka 

0 oy
(3,112 puan) tarafından

Asıl mesela irade  şart eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan aklına koyduysan hiç birsey  bozmaya engel olmuyor  öncelikle gerçekten diyet yapmayı kafana koyman şart gerci diyet gözüyle bakarsan bu sürece  max 1 hafta sonra  bırakırsın hayatının 1 parçası olması lazım sağlıklı yaşam tarzı  beslenmek  yeme alışkanlığını düzene koyman lazım aralıklı oruç yapabilirsin  sporda önemli mesela Bn spor yapamıyorum  onun yerine yaptığım zaman  dans ediyorum şuan bnde bir gün yap salma modundayim  kafama gerçekten koyup başlamak önemli 

0 oy
(14,475 puan) tarafından

Bir kere bozulunca toparlanması zor oluyor öyle gidiyor yiyorsun bir gün devam ediyorsun sonra gine yiyorsun devam ediyorsun gene yiyorsun

Vücut alisana kadar yememek kaçamaksız devam etmek lazım

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 158 göst.
+2 oy
3 cevap 215 göst.
0 oy
3 cevap 148 göst.
0 oy
2 cevap 92 göst.

Kategoriler

1,470,509 soru