0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (908 puan) tarafından

Kese var Bebek görünmedi kalp atışı yok doktor kesenin içinde siyah birşey var dedi kızlar bu ne olabilir

8 Cevaplar

0 oy
(908 puan) tarafından

Cevap verin kızlar

-Reklam-
0 oy
(36 puan) tarafından

Ultrason görüntüsü var mı elinizde

(908 puan) tarafından

Yok canım 

(36 puan) tarafından

Geç döllenme ihtimali var mı acaba? Siyah bi şey görünüyor demesi yolk sac da olabilir bebeğin beslendiği. Öyle ise 1 2 haftaya bebek de görünür kalp atışı duyarsınız inşallah 

(908 puan) tarafından

Doktor böyle birşey demedi boş gebelik dedi ilk sonra belli olmaz belki Bebek görünür 1 hafta sonra gel dedi canım ama bence boş gebelik kürtaj olcam kesin

0 oy
(4,046 puan) tarafından

Siyah birşey nedir yani sormadınmı doktora,yani doktor ilaç yazdımı yada kurtajmı dedi yada bir hafta bekleyelim mi dedi 

(908 puan) tarafından

Bir hafta sonra gel dedi ilaç vermedi canım 

0 oy
(908 puan) tarafından

Doktor 1 hafta süre verdi Bebek ve kalp atışı görülme ihtimali varmı kızlar

0 oy
(21,379 puan) tarafından

Kızımda da kese var da bebeği göremedim demişti Dr 1 hafta sonra gördü son regl tarihine göre 8 haftalık olabilir ama yumurtlama dönemin geç oldu belki 

0 oy
(4,730 puan) tarafından

Ayni olayı bende yaşadım. Sakın ümitsizliğe kapılma. 9 hafta gittim yine kese var bebek yok dediler. 10 hafta gittim hem bebegi gorduk hem kalbjni dinledik. Yqni bazen baktıkları açı doğru olmayabiliyor ya da bebek çok küçük olunca tespit edemiyorlar.

0 oy
(4,397 puan) tarafından

Benim şu anki hamileliğimde de aynısı başıma geldi her gittiğimde çıkmıyordu en son acile gittim orda da baktılar Allah Allah kalp atışı yok diye. Şuan 18 haftalığız geç döllenme de değil ama neden öyle oldu bilmiyorum 

0 oy
(1,497 puan) tarafından

Benzer bi durum yaşadım canım kesede bebek görünmüştü minicik ama kalp atışı olmadı beklediler 8 haftasında yine büyüme olmayınca kürtaj olmak zorunda kaldım bu sonrakindede geç göründü önce kese boş kürtaj dediler bekledim 1 hafta bebekte kalp atışında duyuldu herşey nasip şu bir hafta elinden geldiğince sakin geçirmeye çalış canım

(908 puan) tarafından

Benim kese de Bebek yok canım 

(1,497 puan) tarafından

Haftaya görünür inşaallah canım

(908 puan) tarafından

Hiç umudum yok canım hem üstten hem alttan baktı kesenin içinde siyah bir şey var dedi sadece

(1,497 puan) tarafından

Herşeyin hayırlısı canım ben iki durumuda yaşadım Allah'a güven o ne yazdıysa o olucak senin elinde olan bişey yok 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 290 göst.
+1 oy
5 cevap 196 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
0 oy
14 cevap 327 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Anne24 (25 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,410 soru