Benim oğlumda alerjik egzaması var astım bronşioliti var Allah korusun hasta oldumu hastaneye kaç defa yattı neler çektik biliyorum korkuyırum hastalanmasından.
Biz eşimle sürekli kardeşi olacağını söyledik hamilelikte ve bi bağ kurmaya çalıştık hep sanki kardeşiyle oynuyor gibi arabaları karnımda sürerdi ben derdim kardeşe de oyuncak ver yada resim yapalım deyip karnıma resim yaptırdım elini denk geldikçe kardeşi oynadığı zaman karnıma koydum hissetsin istedim hastanede kaldığım süreçte eşim de bende kardeşi olduğunu anlattık ve doğum olduğu gün eşim oyuncak aldı kardeşin gönderdi dedik bebeğim 13 gün hastanede kaldı eve getireceğimizde de kocaman ayıcık aldık kardeş gelirken sanada bunu almış seni çok seviyor dedik zaten görünce çok mutlu oldu ama bizde ilginin ondan kaydığını hissettirmemeye çalışıyoruz 1 defa kafasına vurdu birkaç defa reflü yatapında yanımızdayken bebek aşşağı atmaya çalıştı ama engel oldum ve bunları kızarak bağırarak yapmadım bağırırsam biliyorum ki kinlenecek bebeğe karşı
Ben ve eşimde çok kızıp bağırırdık ama hata yapıyoruz aslında eşime dedim bundan sonra bağırmayalım yarın öbür gün kardeşi olunca onu yorgunluğu ve oğlumun kıskanç hareketlerinden daha çok bağrıırp çocuğun psikolojisimi bozarız dedim ben uyguluyorum ama eşim uygılayamıyor maalesef