0 oy
636 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,606 puan) tarafından

Hanımlar bana akıl verirmisiniz 

Çıldırmak üzereyim üzereyim 

Açıklamayi yanlarına ekliyorum 

Üst kata 300 küsur fatura gelmiş (eyvallah kadın evde Yok sabah çıkıyor akşam geliyorlar anasinda yiyip geliyor  

Alta 700 küsur gelmiş ( ev + dükkan bir + kuaför dükkanı sürekli saç baş yikiyor gecen ay cemiyetleri vardı halı filan yıkadılar yine düşük fatura geldi ) 

Bana bu ay 1145 lira gelmiş geçen ay 1450  geldi  ki ben halı yıkamıyorum yıkamaya veriyorum 

Az önce ev sahibini aradım abla bu faturalar da karışıklık var senin fatura bana benim fatura sana yazılıyor diyorum kabul etmiyor sen çok çamaşır yıkıyorsun temizlik yapıyorsun diyor. 

İlk aboneliği üzerime alırken de onun verdiği fatura numarası ile üzerime aldım yani onun yaptığı hata yüzünden bende hata yapmış oluyorum 

ŞİMDİ ŞEYTAN DÜRTÜYOR YARIN SABAH GİT ABONELİĞİ İPTAL ETTİR YENİ ABONELİK İÇİN OLMUYOR DE 1 HAFTA ONU SUSUZ BIRAK EVDEDE REZİL OLSUN DÜKKANDA İŞ TE YAPAMASIN KUAFÖR DÜKKANI SUSUZ İŞ YAPMAZ 

GEL DÜZELTELİM DİYORUM ORALI DA OLMUYOR 

GİRDİĞİM AYDAN BERİ GELEN FATURALAR 

3CU AYA DİKKAT EDİN ONUN DÜKKANI TADİLAT YAPTIRIP AÇTIĞI ZAMANLAR 

image

28 Cevaplar

0 oy
(886 puan) tarafından

Gitmene gerek yok e devletten de iptal edebilirsin bir iki gün içinde kesiyorlar

(6,606 puan) tarafından

Evet buldum uygulamam var ordanda yapılıyor mus

-Reklam-
0 oy
(7,161 puan) tarafından

Durman hata hemen düzelt 

(6,606 puan) tarafından

Halledicem 

0 oy
(53,617 puan) tarafından

kiz o ne oyle olur mu düzelttir tabi ki de

(6,606 puan) tarafından

Halledicem cnm 

(53,617 puan) tarafından

naptiniz

0 oy
(4,569 puan) tarafından

Valla bize de 1000 geldi iki ay bir iş var bende anlamadım faturalandırma da mi birşey var anlamadim

0 oy
(1,167 puan) tarafından

Bende çok temızlık yapıyorum ve artı iş yerıne yiyecekler yaptığım için artı su daha fazla kullanıyorum sonuçta ona rağmen suyum 800 1000 arası gelır hep. Her gün en az bir kez çamaşır bulaşık makinası çalışır 2 yide bulduğu cok olur

0 oy
(2,452 puan) tarafından

Faturada yazan abonelik numarası veya tesisat no ile sayaç üzerınde yazan numara aynı mı 

(6,606 puan) tarafından

Benim adıma kesilen fatura bilgileri alt katın saat bilgileri ile uyuşuyor 

(2,452 puan) tarafından

Anladım  önüne geçmek lazım

0 oy
(8,570 puan) tarafından

Uyanık Allah'tan korkmayan biri. Koca kuaför senden daha mı az harcama yapacak yani. Özellikle 3. Ay da nasıl iptal ettirmedin hayret ettim. Şimdi sen aboneliği iptal ettir duzelttir sonra da fazladan ödediğin paraları kiradan düş ver.

(6,606 puan) tarafından

Normalde dikkat ederdim ama o ara oğlumun raporu eğitimi Bebek derken saldım ve salmanin sonucu bu oldu 

0 oy
(2,603 puan) tarafından

Firin oncelikle sonra ketlle airfer bunlar çok sık kullandıktan bu ay gelmis olabilir

(6,606 puan) tarafından

Bu saydiklarinin su saati ile ne gibi bir bağlantısı var ben çözemedim 

Benim firinim Çaycim Ayfer ablam benim elektrik ile çalışıyor 

(2,603 puan) tarafından

Br elektirik sandim

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 635 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 306 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gaaamze66 (1 puan) tarafından soruldu