0 oy
754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,764 puan) tarafından

Hanımlar bana akıl verirmisiniz 

Çıldırmak üzereyim üzereyim 

Açıklamayi yanlarına ekliyorum 

Üst kata 300 küsur fatura gelmiş (eyvallah kadın evde Yok sabah çıkıyor akşam geliyorlar anasinda yiyip geliyor  

Alta 700 küsur gelmiş ( ev + dükkan bir + kuaför dükkanı sürekli saç baş yikiyor gecen ay cemiyetleri vardı halı filan yıkadılar yine düşük fatura geldi ) 

Bana bu ay 1145 lira gelmiş geçen ay 1450  geldi  ki ben halı yıkamıyorum yıkamaya veriyorum 

Az önce ev sahibini aradım abla bu faturalar da karışıklık var senin fatura bana benim fatura sana yazılıyor diyorum kabul etmiyor sen çok çamaşır yıkıyorsun temizlik yapıyorsun diyor. 

İlk aboneliği üzerime alırken de onun verdiği fatura numarası ile üzerime aldım yani onun yaptığı hata yüzünden bende hata yapmış oluyorum 

ŞİMDİ ŞEYTAN DÜRTÜYOR YARIN SABAH GİT ABONELİĞİ İPTAL ETTİR YENİ ABONELİK İÇİN OLMUYOR DE 1 HAFTA ONU SUSUZ BIRAK EVDEDE REZİL OLSUN DÜKKANDA İŞ TE YAPAMASIN KUAFÖR DÜKKANI SUSUZ İŞ YAPMAZ 

GEL DÜZELTELİM DİYORUM ORALI DA OLMUYOR 

GİRDİĞİM AYDAN BERİ GELEN FATURALAR 

3CU AYA DİKKAT EDİN ONUN DÜKKANI TADİLAT YAPTIRIP AÇTIĞI ZAMANLAR 

image

28 Cevaplar

+11 oy
(1,680 puan) tarafından

Şeytan dürtmüyor, hakkını arıyorsun. Gidip aboneliği iptal ettir, hangi dairedeysen o dairenin suyunu almak istediğini belirt sana yardım etsinler.  

(6,764 puan) tarafından

Birazdan gelecek son kez konusucam yine aynısını diretirse yarını beklemiycem uygulama dan direk fesih yaptiricam 

(1,680 puan) tarafından

En mantıklısı. Suyu hemen kesmeyebilirler ama haberin olsun. 

(6,764 puan) tarafından

Sabah ilk mesai saatleri içerisinde keserler 

-Reklam-
+1 oy
(1,248 puan) tarafından

2 ayda ödiceğin faturayı 1 ayda ödüyorsun. 2 de küçük çocuğun var. Ben olsam affetmem gözünün yaşına da bakmam o size acımıyor belli ki sizde acımayın

(6,764 puan) tarafından

Şeytan dürtüyor İnan 

(1,248 puan) tarafından

Dürtsün vallahi ben yerinde olsam iptal ederim aboneliği 

(6,764 puan) tarafından

Birazdan gelecek son kez konusucam yine aynısını diretirse yarını beklemiycem uygulama dan direk fesih yaptiricam 

+1 oy
(23,523 puan) tarafından

Git iptal ettir tabi bilmeden hakka girmek de çok kötü ama bile bile hakka girene ne yapılsa az. 

(6,764 puan) tarafından

+1 oy
(4,915 puan) tarafından

Madem o umursamıyor, ben yarın gidip bilgi alacağım hatta iptal ettireceğim üzerime olan aboneliği. Bir yanlışlık olduğuna adım gibi eminim, ben bu faturaları ödeyemem böyle çünkü diye yemle. Zaten seni kandırmışsa dükkanının iş yapamamasını sanırım göze almaz ve çözüm üretir. He öyle bir durum varsa da faturalarınızı yan yana getirip toplayın size ödemesini yapsın ya da kiradan kesin. He bu arada doğru aboneliği üzerinize almayı da ihmal etmeyin tabi. 

(6,764 puan) tarafından

Tekrar bu konuşup gereğini yapıcam 

0 oy
tarafından

Bu su faturası mı canım bence ne yap et git iptal ettir çok geliyormuş yaa yazıktır 

(6,764 puan) tarafından

Ve ben ağlardır hep bu şekilde ödüyorum eşimle tartışma bile oldu bu yüzden 

0 oy
(4,264 puan) tarafından

Çok fazla . Ben bu ay çok kullandım kızım her balkon yıkamada suyla oynadı saatlerce 620tl geldi . Ben Antalyadayım bir de burada su çok pahalı üstelik .

(6,764 puan) tarafından

Kafayı sıyırmis durumdayim 

0 oy
(1,830 puan) tarafından

Muhtemelen düşündüğün gibidir. Kendi adına olan aboneliği iptal ettıreceğini söyle su nerden kesildiyse daha net anlaşılır zaten. Belki o şekilde oralı olur 

(6,764 puan) tarafından

Söyledim pek önemsemedi 

(1,830 puan) tarafından

O zaman gerekeni yap bacım 😎

(6,764 puan) tarafından

0 oy
(286 puan) tarafından

Kesinlikle iptal ettir ne bu böyle dolandırıcı resmen bizim su kartlı sistem 200 tllik yükletiyorum1,5 ay  kullanıyorum ki hemen hemen hergun duş alıyorum hafta da 2 kere balkon yıkıyorum hamile olduğum için belli kıyafetlerimi giyebiliyorum o yüzden sürekli makina çalıştırıyorum vs 

(6,764 puan) tarafından

Evde degil gelsin yine aynı muhabbet dönerse kestirtecem 

0 oy
(3,553 puan) tarafından

Belediyeyle mi iletisim kursaniz durimu izah etseniz 

(6,764 puan) tarafından

İski yi aradım aboneliği onun la gidip iptal ettirtip doğru saati üzerime almam lazım 

(3,553 puan) tarafından

Kadin fa diretiyo tabi ben bunun altindan art niyet ararim

(6,764 puan) tarafından

Bende arıyorum 

0 oy
tarafından

Bu şeytandan gelen vesvese değil vicdani bir şey asıl onun yaptığı şeytanlık eğer böyle biseyse parayı havadanmi alıyoruz. Bize ayda 300 gelir maksimum sen 4 aylık faturayı tek ayda ödüyorsun bı arastir yaptır. Bı kendisimi akıllı bu dunyada kazandığım paraya canına yazık. Git iptal ettir aboneligi nasıl olur bilmiyorum ama kendini kini al üzerine. Aşırı fazla veriyorsunuz!

(6,764 puan) tarafından

Bu akşam son kez konusucam yine aynısını diretirse yarını beklemiycem uygulama dan direk fesih yaptiricam inadına üzerime de hemen almiycam uğraşsın 

0 oy
(4,610 puan) tarafından

benim ev 3 kişilik. 500den aşağı su faturası ödemiyorum, o nasıl kuaför de 700 geliyor 

(6,764 puan) tarafından

Ah bi bilsem

0 oy
(7,112 puan) tarafından

Bence sabahleyin hemen gitmelisin

(6,764 puan) tarafından

Halledicem cnm 

0 oy
(2,517 puan) tarafından

Resmen hırsızlık yapıyor gidin başvuru yapın ben bu kadar su harcamıyorum bir yanlışlık var bu işte saate bakar mısınız diyin o zaman anlaşılır hangi saat sizin hangisi onun günah ya bu kadar olmaz ki. 

(6,764 puan) tarafından

Sabah halledicem cnm

0 oy
tarafından

İnsanlar hiç ahireti düşünmüyor. Cehennemde kazığı soktukları zaman "Sen çok temizlik yaptın" der artık rezil kadın . Kuzum sen niye kafana göre suyu üzerine aldın ki, adresin neyse o şekilde alacaktın suyu üzerine. Yokmu kira sözleşmeniz

(6,764 puan) tarafından

Birde Kendi tesettürlü sürekli beni uyarır 

0 oy
(6,649 puan) tarafından

Kız ben karta 300 tl su yüklüyorum bir ay gidiyor hergün bulaşık makinesi açık çamaşır iki gün de bir yıkanır hava sıcak hergün duş alıyoruz bide sürekli abdest alıyoruz sen halı yıkama fabrikası açsan bu kadar gelir

(6,764 puan) tarafından

Neyse azimi bozmak istemiyorum 

0 oy
(1,561 puan) tarafından

Su sayacinin üzerinde yazar 

(6,764 puan) tarafından

Karşılaştırdim onun saatindeki indeks benim faturada yazıyor 

(687 puan) tarafından

Bunca zmn onun faturasını mi ödediniz birde hesaplayın paranızı da alın yâda kiradan düşsün 

0 oy
(3,990 puan) tarafından

Ben müstakil evdeyim 

Bahçeden iki çeşme var 

Artı sürekli evin içinde sular açık 

Anca bu kadar geliyor bana

Bu normal değildir 

Peşine düşmek lazım Ablam 

(6,764 puan) tarafından

Düşücem cnm 

0 oy
(6,329 puan) tarafından

Bizim evde günlük sabah akşam duş alınır, balkon yıkanır çiçekler sulanır. Temizlik bulaşık desen her aile gibi günlük. 400 tl geliyor apartmanda en çok bize geliyor bir de. 

(6,764 puan) tarafından

Çözmem lazım 

(6,329 puan) tarafından

Tabii canım her ay en az 600 tl fazladan ödüyorsun. Az bir para değil yani. 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Sayaçları bir kontrol et kaç metre küp su harçamışsın bir de onun sayaca bak

(6,764 puan) tarafından

Onunkinde 1456 yazıyor 

Benim saatte 218 yazıyor cnm 

(1,444 puan) tarafından

Kesinlikle saatler karışık aboneliği iptal et hiç düşünme uyanık sanıyor kendini

0 oy
(17,141 puan) tarafından

Sayaçta numara yazıyor olması lazım. Git bak senin su saatine, faturadaki sayaç numarası ayni mı. Karışıklık varsa düzeltilmesini, ayrıca geçmişe dönük sana yüklenen fatura ücretlerini de ev sahibinden iste. Kasıtlı yaptığını düşünüyorum. 

(6,764 puan) tarafından

Onun saatindeki indek benim faturamla uyuşuyor cnm 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 692 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Azkaban (2,743 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 309 göst.
19 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Gaaamze66 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 104 göst.
24 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Almilayla (1,414 puan) tarafından soruldu