0 oy
332 göst.
Diğer kategorisinde (215 puan) tarafından

Kızlar kaynanam beni hırsızlıkla suçladı arayıp cüzdanım kayıp senmi aldın dedi bende hayır tabi ki niye alıyım dedim sonra bir daha senin evine gelmem artık her kaybolan eşyanı senmi aldın diye soruyorsun ben hirsizmiyim dedim siz olsanız gider misiniz bir daha 

10 Cevaplar

+5 oy
(9,079 puan) tarafından

e tabikide gtmessin . bi zahmet. illa gideceksende kapidan girişte direk soyle hirsizlik miraizlik olursa benden bilmeyin yanima birini dikin beni gozetlesin suclama yapiyosunuz iftira atiyosunuz sonra de daha kapi onunden beri sok lafi

-Reklam-
+1 oy
(1,791 puan) tarafından

Hayır gitme. Farz değil vacip değil korkma Allah sormayacak. Eşin gitmek isterse gitsin, gelirse de Alla için misafir edersin kafi.

Bazı hadler aşılmamalı. Kendine karşı saygısızlık yapma. 

(6,512 puan) tarafından

Kaynanaya bakmak konusunda dinimiz ne diyor bakmasak günah olur mu

(1,791 puan) tarafından

Farz değil vacip değil ama bakarsak çok büyük sevap çünkü eşi memnun etmiş oluruz. Ayrıca yaşlıdır, düşküne yardım islamda övülmüştür. 

+1 oy
tarafından

Şaka mı tabikide gitmem gurursuz muyum

+1 oy
tarafından

Ben olsam asla gitmem birdaha 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Surekli bir eşyamı kayboluyor 

(5,400 puan) tarafından

Ayak basmam valla

0 oy
(4,445 puan) tarafından

Ben olsam gitmem de. Evde bekar görümce kayın var mı yada yeğen?

(215 puan) tarafından

Evet var neden ki

(4,445 puan) tarafından

Onlar yapıyordur büyük ihtimalle. 

0 oy
(2,192 puan) tarafından

Gitmem niye gidiyim bir daha suçlasin diye mi işim bile olmaz telefonla bile görüşmem kendi kızını arayıp sen mi caldin diyor mu?

0 oy
(6,512 puan) tarafından

Gitsem dahi diken üstünde olurdum rahat olamam muhtemelen böyle bir durumda gitmezdim hırsızlık ya çok kötü bir itham

0 oy
(3,815 puan) tarafından

Ne giderim ne de çocuğumu gönderirim bugün bana aldın mı diye soran yarın çocuğa mi aldırdin der 

0 oy
(26 puan) tarafından

Kız bu soru mu sittin sene konuşmam 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 253 göst.
+1 oy
2 cevap 142 göst.
10 Mart 2025 Diğer kategorisinde Defneegb (451 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 349 göst.
0 oy
24 cevap 1,427 göst.
18 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Haticeozcan (37 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,293 soru

24,109,444 cevap

332,883 kullanıcı

...