0 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (28 puan) tarafından

Kızlar oturduğum evden müzdariptim biliyorsunuz diğer postumda anlatmıştım gider kokusu sinek böcek örümcek eksik olmuyor Şuan oturduğum ev 3+1 salon oturma odası çocuk odası ve yatak odası var çocuk odamda kızımın bahçe parkı bile kurulu sıkıştırmışım ama yine açık neyse soruma geleyim Şuan arabamızı satıp ucuz yollu sıfır 2+1 ev alma durumumuz var içi ultra lüks modern evlerden mutfağı şuanki mutfağımdan büyük salonu da büyük salon takımını iptal edip spor bi oturma grubu ve masa sandalye koyarm dedim orda otururz yatak odam da kılpayı sığar ama çocuk odam kızımın yatağı sığar belki bi ihtimal dolabı ama kitaplık şifonyer oyuncaklarına asla yer kalmıyor sizce o evi alıp küçük olmasını göz ardı edip kurtulmalı mıyım yoksa 3+1 eve kiraya mı çıkmalıyım HA (BİDE BANYO TUVALET BİR SADECE KLOZET VAR )

7 Cevaplar

+2 oy
(1,614 puan) tarafından

Kendi evin kiradan iyidir. Bir göz olsun, senin olsun.

İleride satar üstüne katar daha büyüğüne geçersiniz. Öyle ya da böyle çocuklar büyüyecek ve siz sığamamaya başlayacaksınız. Ev alıp ileride büyütmek daha mantıklı. 

-Reklam-
0 oy
(28 puan) tarafından

Bi odası aşırı küçük aşırı darr 

0 oy
(4,369 puan) tarafından

kiradan da evin olsun daha iyi. 

benim de tek banyom var ekstra tuvaletim yok. isterdim bi tuvalet daha olsun diye ama kendi evim buna şükür. o zaman almasaydık şimdi asla alamazdık

0 oy
(795 puan) tarafından

Senin olan evin içini her türlü kendine göre dizayn edebilirsin. Sığmayan eşyalarda mutlaka yapacak bir şey bulursun. Ama kirada çöp bile oynatamıyorsun. Sürekli kira ödeyip evin sahibi olamaman da ayrı bir durum tabii. Bir göz olsun benim olsun mantığındayim.

0 oy
(1,738 puan) tarafından

Başka ev seçeneği yok mu canım? Ben de küçük evden yanayım ama WC banyo bir ❌ çocuk odası bı tık daha geniş bulamaz mısınız

(28 puan) tarafından

Şuan ki bütçemize göre maalesef yok canım ya zaten 1 milyon borçlanacak bu ev içinde 

0 oy
(208 puan) tarafından

Bir göz oda olsun senin olsun canım. Zamanla onu satar üstüne koyar daha büyük bir eve çıkarsın 

0 oy
(23,359 puan) tarafından

Gücün neye yeterse o. Ben şu an oturduğum evi mecburiyetler sonucunda satın aldım şikayet gibi olmasın ama tek cephe 90 m² balkonu küçük ve önü kapalı Güneş görmüyor doğru düzgün ama kendi evim kira derdim yok. Ev sahibi ile mücadelem yok ev biz aldıktan sonra nerdeyse üçe katladı hala borcu var ama bu civardaki kiraların neredeyse yarısı kadar iş yerime çok yakın. Oturduğumuz evler satıldığı için mecburen taşınmak zorunda kaldık bu civarda düzgün kiralık ev bulamadığımız için şartları zorlayıp satın aldık. Şu an ki piyasa da benim sıfırdan böyle bir ev almam mümkün değil ama daha iyisini alabilirim nasıl mı elimdekini satıp üzerine para koyup 3+1 etrafı biraz açıklık olan güneş gören daha büyük balkonu olan bir evi almam için en fazla üzerine 1 milyon koymam gerek sıfırdan alacak olsam 3.5 4 milyon biriktirmem lazım ki o da mümkün değil 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 233 göst.
15 Mart 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 113 göst.
2 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde 1212afra (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 293 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Masal.ak (101 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 106 göst.

Kategoriler

1,469,041 soru

24,067,038 cevap

330,433 kullanıcı

...