0 oy
161 göst.
Diğer kategorisinde (1,418 puan) tarafından

Kızlar karşı komşum 60 yaşında umreden geldi gidemedim ziyaretine,  yarın gitmek istiyorum ama ne götürsem tatlı içecek götürsem mi bilemedim?

Acaba sadece kıymalı börek veya peynirli börek yapsam götürsem yerler mi?ilkdefa bir umre ziyaretine gidiyorum 

7 Cevaplar

0 oy
(18,624 puan) tarafından

Biz de hediyelik eşya götürülür. Yemek götüreni duymadım hiç.

(1,418 puan) tarafından

Hımmm ya kafam karıştı baya ya gurbetteyim ben komşum Trabzonlu 

-Reklam-
0 oy
(152 puan) tarafından

Yemek gitmez  

Esarp çorap tarzı  şeyler koy

(1,418 puan) tarafından

Hee tamam yemek kısmını eledim

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Umreden gelene niye eşya hediyesi götürülür ki? Hayırlı olsun hoş geldine gidilmiyor mu? Ben olsam evden bişiler yapıp götürürdüm. Tabi eşya hediye edilir adetlerı yoksa 

(1,418 puan) tarafından

Trabzonluymuş, benim aklıma börek yapıp götüreyim diyorm

0 oy
(1,118 puan) tarafından

cam eşyası götürülür

kase bardak takımı gibi.. 

(1,418 puan) tarafından

Çoğunluk öyle demiş, tamm yazdım kenara:) sağol canım

0 oy
(516 puan) tarafından

Bizde içecek , kuru pasta börek vb götürülür ikram etsinler diye

0 oy
(2,723 puan) tarafından

Benm bildiğim umreden gelen kişi hediyelik getirir misafir için sen niye hediye alasın ki görürsen yemek börek birşey yap götür hediye ne alaka

(1,418 puan) tarafından

Ya yukarda eşarp patik götüren de varmış, en iyisi börek aklımda vardı ama buraya yazınca karıştı kafam. Kadın trabzonlu

(2,723 puan) tarafından

Vallah ben olsaam güzel bir börek yapıp götürürüm çayla beraber karşılıklı yer konusrz

Bizde kaç kişiye gittik kaynanam gittik biz eşya aldık bazen meyve falan meyve suyu olsun eli boş olmasın diye karşıdaki kişiler bize yazma tesbih kokulu esaslardan verirdi ordan getirdiği suyu hurmayı icirirdi öyle ne bilim yorumları görünce ben bile şaşırdım 

0 oy
(4,270 puan) tarafından

Umreden gelene hediye gitmez ki umreden gelen hurma zemzem verir. Çok yaşlıymis kurabiye yapıp goturebilrisin gelene ikram eder

(1,418 puan) tarafından

Ya ne bileyim bundan giden kadın, birşeyler götürdüm dedi laf arasında bilmiyorum ben de 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 141 göst.
0 oy
3 cevap 152 göst.
22 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2ikizAnnesi (4,167 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 421 göst.
21 Şubat 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde sevvalice (4,270 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
31 Ekim 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,230 soru

24,136,362 cevap

334,313 kullanıcı

...