0 oy
79 göst.
Diğer kategorisinde (302 puan) tarafından

Bayanlar kızım 15 aylık ek gıdayı bırakınca sütten kesmeye karar verdim 7 den beri vermedim o da istemedi sürekli oyaladım banyo oyın sütümü sağlam lazım mı napayım kızımı nasıl oyalayabilirim başka

3 Cevaplar

0 oy
(5,216 puan) tarafından

birden kesmek yerine gün içinde azaltarak kesmeyi denesen ikiniz için de daha iyi olur. 

atıyorum sadece uyuyacağın zaman var, başka zaman verme. dışarı çıkart suyla oynat 

azaltarak kesersen sen de rahat edersin, göğsün birden süt dolmaz, şişkinlik sana ağrı yapmaz

(302 puan) tarafından

Kesinlikle haklısın birkaç yerde de okudum ama kızım aşırı inatçı 10 dk ya 15 dkya istiyor gece de sabaha kadar ben de umudu kesilsim istiyorum

(36 puan) tarafından

Ben gem azalttım hemde arada göğüs ucuna biber salçası sürdüm emmek istediğinde ağzına gelince kendini geri çekiyor du tadı hoşuna gitmiyordu bende uf oldu annecim acıyor falan da diyordum o arada bi kaç kez öyle yapınca bıraktı artık arada yine aklına gelince isteyince yine sürüyordum o şekilde çabuk bıraktı bi daha istemedi biraz eski usul denedim ama işe yaradı çünkü benimkinde baya düşkündü çok istiyordu ve bırakmıyordu 

(5,216 puan) tarafından

ben salça sürünce kızım korktu, yanıma gelmedi, sarılmadı bile bana. o yüzden hemen yıkadım bi daha da yapmadım 

(36 puan) tarafından

Hmm anladım canım dışardan görünmeyecek ama tadını değiştirecek başka bişey olabilir bide onu dene ğ

-Reklam-
0 oy
(1,450 puan) tarafından

Devam sütü vermeyecekmisin

(302 puan) tarafından

Nasıl yani hazır süt mü

(1,450 puan) tarafından

Evet . veriyorlar bazıları. 

Benimki de 15 aylik 2 yaşına kadar emzirmek istiyorum 

0 oy
(595 puan) tarafından

Benım çocuğum da    6-7-8-16-17 bu aylarda hep mama reddi yaptı  sadece memeye düştü hatta benımde şekerim düşüyor hipoglisemi oluyordum    cocukda memeden sebeb yemıyordu  . 

Herkes sütten kes dedi  içim el vermedi  direndim sabrettim  şuan 24 aylık hala emiyor ve  memede emiyor ama kesınlınle yemegınıde yer  bence  sütten kesme

(302 puan) tarafından

Yemiyor kardeşim 1 aydır sürekli memede gece gündüz yeseydi bende devam edecektim ama alişkanlık haline getirdi

(595 puan) tarafından

Kardeş  bak  ben sana dıyorum ki eğer ki  baz alırsan dediğimi tam 5 ay  emmiş  ara ara  yemeğe ara ara memeye  gıtmıs  yazdıgum aylara bak anlarsın  . Sabıret 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 85 göst.
0 oy
2 cevap 79 göst.
1 Eylül 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Orkide01 (331 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 29 göst.
3 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Demet90 (473 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,294 soru

24,137,191 cevap

334,357 kullanıcı

...