+1 oy
203 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (40 puan) tarafından

Nisan ayında kaza yaptım ondan sonra çok yakın mesafelere 1 2 kere tek gittim. Yarın çocuğu hastaneye götüreceğim ama götüremiyorum. Korkuyorum tekrar yaparsam diye. Kazada kimseye birşey olmadı az bişi maddi hasardı. Ama ben korkuyorum hiç kullanmak istemiyorum. Ne yapmalıyım öğrenmem lazım ama yapamıyorum.

7 Cevaplar

0 oy
(4,046 puan) tarafından

çivi çiviyi söker. kullana kullana bu durumu aşacaksın canım.

Allah korusun duanı oku ve bin arabaya 

-Reklam-
0 oy
(11,854 puan) tarafından

Travma yaşatacak kadar büyük bi kaza olsa anlardım ama böyle ufak tefek maddi hasarlı kazalar herkesin başına gelebilir. O zaman kimsenin trafiğe çıkmaması lazım. 

Geçen sene ilk araba kullanmaya başladığım zamanlar arka tamponu ağaca taktım vidaları fln söküldu düşmedi ama hasar aldı sonuçta araç. Hiç umrumda olmadı o şekilde gittim gideceğim yere 😂 o yüzden takılma boşver korkunun üstune git. 15 senelik şoforler bile ne kazalar yapıyor dikkatli ol yeter

0 oy
(14,746 puan) tarafından

Heyecanını ve korkunu yenmen gerekir. 2 kere bende kaza ile burun buruna geldim sakinlik çok önemli. Sen ne kadar kurala uyarsan uy karşıdaki uymazsa hep bir sorun maalesef. Sakın kalmalisin dua oku Allah'a sığın ve çık yola

0 oy
(9,079 puan) tarafından

babamda oyle brakti 40 yildir kullanamaz.  arabanin onu koltuga bile iturmaz birak kullanmayi mum gibi sarario adamcagiz😂 birakirsan komple birakirsin ona gorer as bu durumu

0 oy
(1,870 puan) tarafından

Hayatım yayayken araba da çarpabilir. Bindiğin otobüsün kaza yapma ihtimali de aynı. Hiç trafiğe çıkmaman lazım o zaman :) 

0 oy
(70 puan) tarafından

Kaza her zaman olabilecek bişey sen cesaretli olmaya bak toparla kendini çık trafiğe dikkatlice halledemeyeceğin iş yok

0 oy
(2,971 puan) tarafından

Valla bende yapmıştım kadının biri bana arkadan vurmuştu kadında direksiyonda lalmisti korkudan annemde yanımdaydı hemen el freni çekip anneme baktim iyi duruyordu kadin zaten dönmüştü ambulansı aradım ne olur ne maz diye sonra babamı aradım falan arka tampon komple gitti benim onunda on dağılması.. 

Ertesi gün tekrar kullanmıştım çok kafana takmayacaksın olabilir oyle hatalar

İlgili sorular

Kategoriler

1,466,858 soru

24,036,308 cevap

328,934 kullanıcı

...