0 oy
92 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (380 puan) tarafından

Selam kızlar. Sol en sondan bır sonrakı dişim çürümüş. Bır tarafı gıtmıs resmen. Gecen gıttım doktor kanal dedı 6 bın. Bende acaba cektırsem mı dedım. En arka gorunmez etmez. Zorluk yasarmıyım dıs ceken var mı. Yoksa 6 bın verıp yapsam mı. Suan param yok yaparsam 1 ceyregım var bozdurcam ağrıyor cünkü

6 Cevaplar

0 oy
(1,914 puan) tarafından

Devlet hastanesi para almadan yapıyor bende yaptırdım 5 6 sene gitti ama çürümüş artık benimki mecbur çekilecek 

-Reklam-
0 oy
(648 puan) tarafından

Gecmıs olsun canim bende 5 bine yaptırdım sukur cok rahatım normalde dis hastanesi ucretsız yapıyor ama gün veriyor ben bekleyemedım felaket ağrıyordu 

0 oy
(1,837 puan) tarafından

Kanalın da ağrı yapma ihtimali var bu dişle alakalı durum benim de en arka dişime kanal yapıldı ama ağrıyor yemek yiyemiyorum 2 sene oldu doktor çekilecek yerine implant yapılacak dedi 

0 oy
(23,053 puan) tarafından

Devlette randevu bulsan orda Kanal tedavisi yapsalar daha iyi olur ama 

0 oy
(9,080 puan) tarafından

niye cektiresinki dolgulu kanalli kullanmak varken diş sadece goruntu icin degilki. orasi bis olursa diger dislerin de kayar yamulur cene yapisini diş eti damak yapisini bizar bisluk. 20 lik dis vekilir bos kalir da onun harici disleri cektirince yerine implant yada baska bi sekilde dis yapmasi lazim bos kalmazki gorunmesede damak yapisi bozulur

0 oy
(55 puan) tarafından

Merhaba öncelikle ben diş hekimi asistanlığı yapıyordum bir zamanlar.Dişlerimiz bizim için çok önemli şuan yaşlı insanların dişlerini yaptırmak için ne paralar döktüğünü bilseniz 6 bin TL ye gider yaptırırdınız.

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 524 göst.
+1 oy
1 cevap 60 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 174 göst.

Kategoriler

1,472,193 soru

24,108,398 cevap