+2 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (36 puan) tarafından

Kızlar uzun bi süredir belli aralıklarla alt çamaşırlarım kayboluyor ve bulamıyorum ne olduğu hakkında hiç bir fikrim yok yatak odasını arıyorum tarıyorum yok asarken falan düşse bahçemiz var oraya düşer görürüz ama hiç bir yerde yok dün anneme söyledim oda acaba biri alıp büyü falanmı yapıyor dedi bende bi şüphelendim acaba yapılabilirmi 

Öyle çok gelen gidenim yok misafirim gelmez öyle sadece aile apartmanında oturuyorum en üste eltim bide kayananam var 

14 Cevaplar

+1 oy
(2,832 puan) tarafından

Gelen gideniniz yoksa nasıl yapacaklar ki. Cinler evinizden gelip alacak değil. Böyle şeylerle vesvese etmeyin. Buyuden ziyade birinin alması ihtimali daha korkunç. Unutup bir yerlere kaldırıyor olabilirsiniz belki

(2,832 puan) tarafından

En güzeli, hiç kurma kafamda. Ortamda da benimde hep çamaşırlar kayboluyor bundan sonra kilitleyecegim artık kapıları vs gibi seywlrle uyar aile uyelerini de laf arasında. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla gibi 

(36 puan) tarafından

Aynen onuda denicem bakalım ne olacak p

(7,038 puan) tarafından

Bence her iki ihtimal de korkunç

(2,832 puan) tarafından

Büyüler inançlı insanlar için çok tesirli değil, birinin alma ihtimali ise çevresinde bir sapığı olduğunu gösteriyor 

(7,038 puan) tarafından

Evet o da kötü

-Reklam-
0 oy
(1,905 puan) tarafından

Çamaşır makinenin bir yerine kaçıyor olabilir mi

(36 puan) tarafından

Onuda açtırp kontrol edicem inşallah böyle bi durumdur başka bişey değildir 

0 oy
(3,072 puan) tarafından

Çamaşırla büyü yapılırmı hiç duymadım.benimkiler genellikle annemlere kalmaya gittiğimde unuturum.

Yada çantamın küçük gözlerine koyduğumdan boşaltırken ordan çıkarmayı unuturum.belki sizdw unutmuşsunuzdur

(36 puan) tarafından

Unutsam annemde falan tekrar gidişimde verir bana sebebini anlamadım ama bundan sonra yıkarken falan takip edicem ne oluyor diye 

0 oy
(484 puan) tarafından

Ben sanmıyorum. Şimdi herkes ota b.ka büyü diyor da, insanların kendi içlerinde çok sorun olduğu için ona bağlıyorlar diye düşünüyorum. Bizim bir tanıdığımızın da eşiyle arası kötüydü, çamaşırlar kayboluyor vs diye büyüye yoruyordu, halbuki eşi aldatıyordu, biz biliyorduk maalesef. Sonradan zaten boşandılar. Kaç senedir de adam o aldattığı kadın ile evli mutlu mesut yaşıyor. Kötü bir örnek oldu ama şimdi burada adamın hiç mi suçu yok ? Başkalarının işi gücü yok büyü yapmaya uğraşmaz diye düşünüyorum. Hadi yaptılar, öyle önüne gelen insanın, istediği kişiye öyle tutmaz bence. Siz okuyun üfleyin şüpheniz varsa. 

(36 puan) tarafından

7 yıldır bu evliyim ilk defa oluyor böyle bişey bende anlamadım valla iki ayda bir gidip yenisini almak zorunda kalıyorum 

0 oy
tarafından

Buyu isleri varsa olabilir ama muhtemeln birisinin calma hastaligi var bu hastalik cok garip bir sekilde ihtiyaci olmayan seyleri bile calabiliyorlar tanidigim birisi var gittigi evlerde tesbih,catal-kaşık,başörtusu,ivir zivir,taki,toka tarzi seyleri calip cantasina dolduruyor.Evinde tesadufen cekmeceyi bi actim catal kasik resmen orduya yetecek kadar var cevresindeki herkes biliyor bu rahatsizligini belki eltilerin veya kayinvalidende de boyle bir hastalik olabilir.

(36 puan) tarafından

Valla bilmiyorum canım ilk defa böyle bişey yaşıyorum ve sadece benimkiler kayboluyor şaştım kaldım vallaç

0 oy
(947 puan) tarafından

Gelen giden yoksa nasıl olcak ki 

(36 puan) tarafından

Bende anlamadın valla ilk defa yaşıyorum böyle bişeyi i

0 oy
(375 puan) tarafından

Asmak yerine bı odada yada balkonda kurut canm belki düşüyor biri alıyor olabilir takibe al camasirlarini

0 oy
(5,433 puan) tarafından

Camasirdan da buyuler yapiliyo afedersiniz akintidan da yapiliyo diye biliyorum ama kaybolan ic camasirlari illaki buyu demek degildir bi kac kez duymustum ergen gencler birilerinin evine gidince kirli sepetini kurcalayip kullanilmis ic camasirlariyla tatmin oluyolardu bi kac kez duydum buna benzer bisey olabilir mi bunun icin uzak birini araman gerekmez yakinlarinda olabilir 

(5,433 puan) tarafından

Adet olduysan kandan normal zamanda kremsi akinti okuyo ya ondanda oluyo diye biliyorum

(7,038 puan) tarafından

Adet kanını yemeğin içine koymuş biri adamda yemiş tabi ne bilsin. Biri anlatmisti bana. Adama muska yapılmış mi diye bakan kadın demiş. İğrenç ya

(5,433 puan) tarafından

O baska bisey bende duydum onu esine baglansin diye yapiyolarmis buyunun hepsi igrenc bacim illa bi pislikle biseyle yapiliyo anladigim kadariyla da zaten bu islere bulasan kisiden de hijyen beklemek sacmalik Allah hidayet versin yinede bildigim bi konu degil 

(7,038 puan) tarafından

Amin Allah hidayet versin bizden de uzak olsun korusun Rabbim cümlemizi şerden

(5,433 puan) tarafından

Amin ecmain

0 oy
(70 puan) tarafından

Yok zannetmiyorum illa bi iş vardır bu işin içinde allah korusun yani

0 oy
(3,891 puan) tarafından

Camasir makinan icindedir 🤣🤣

0 oy
(1,655 puan) tarafından

Çamaşır makinen yutuyo olabilir mi canım benimde kayboluyo sürekli küçük bişey oldukları için makine yutuyo diye düşünüyorum ben evin içinde turutuyorum düşecek yeri yok öyle gelip odama giren çıkande yok nasıl alçaklar ayrıca bide hadi bu kere aldılar yaptılar büyüyü diyelim napcaklar o kadar çamaşırı sürekli kayboluyomuş

0 oy
(412 puan) tarafından

Yani neden kaybolur bilmiyorum ama kalbini bozma yine de eve gelen giden de cok yok diyorsun. 

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Bence bidaha denemek amaçlı koy bakalım en üste telefonlada çek koyduğun yeri tekrar kaybolacak mı bak biri alıyorsa öylelikle bilirsin telefonlada kanıt olur. İnşallah öyle bişey değldir çok korkutucu birşey sapık zihniyetli insanlar var. Makine yutmuştur inşallah diyeyim. 

(36 puan) tarafından

İnşallah makine yutuyordur 

0 oy
(152 puan) tarafından

Belki kış falan alıp götürüyor olabilir mi karga martı falan

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 471 göst.
5 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (373 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 409 göst.
0 oy