Kızlar oğlum 6 aylık normalde beşiğine yatar yani nasıl olduysa yatağıma geçmiş beşiğinden sabahta düştü ben ne olur ne olmaz diye yatağın çevresine yastık koyuyorum hep hic boşluk kalmicak şekilde demem o ki yataktan yerdeki yastığın üstüne düştü baktım hic bir yerinde kızarma şişme vs yok ben yinede hastaneye gideyim mi (yatak 65 cm ve 1.30 saat oldu suanda da cok uykusu geldi ben napayim ki şimdi )acile gidiyorum böyle cok huzursuzum en azından bir doktor kontrolünden geçmekte fayda var
Uykusu geldiyse acile götür uyutmamaya çalış canım
Eşimi aradım gidiyorum kuzum ya böylede hic rahat değilim zaten en azından içim rahatlasın
Geçmiş olsun canım Allah beterinden korusun böyle şeyler ihmale gelmez canım keşke diyeceğine gitmen daha iyi
Amin canım teşekkür ederim 🙏🏻
Yasdigin uzerine dusduyse sorun olmamistir ama sen yinede hastaneye gotur icin rahat etsin
Gidiyorum kuzum şimdi içim rahat etsin en azından
Uyuma hali kusma iyi değil canım ne olur ne olmaz bir film çekerler sanırım geçmiş olsun Allah beterinden korusun
Amin canım Allah razı olsun hastaneye gidiyorum şimdi ihtimale bırakmak istemedim gidip bi doktor kontrolünden geçmek en iyisi
Gecmiş olsun canım haber et çok üzüldüm ya benimde var bebeğim 6 aya az kaldı Allahım sağlıkla büyütelim İnşAllah 🤲:)
Teşekkür ederim ☺️ çok şükür bisi yokmuş kuzum tomografi çekildi
Tabiki götürün benim 17 aylık kızım düştü geçen gün uyurken eşim besigine koymamış yatağa koymuş etrafına da yastık ben yinede götürdüm sizin ki çok ufak beklemeniz bile hata
Götürdüm o gün hemen dursam içim rahat etmezdi zaten buraya yazmam derdimi paylaşmak gibi biseydi o an ne yapacağımı bilememiştim
Abla ne yaptın gittin mi ne dediler merak ettim çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim canım Gittim şükür bisi yokmuş tomografi çekildi mecbur
Yastığın üzerine düşmüş birsey olamamıştır..
Ay bende bırakıyorum yatağa yanlarına yastik koyuyorum 5.5 aylik ama daha dönmüyor
Dönmüyor diye düşünme canım bebeklere hic belli olmuyor arkanı donmenle sesi duyman aynı olur yastığın üstüne çıkıyor döne döne
Yandım valla napcaz 😊
Çok zor ikinci bebeğim benim bu ama ikisinden de ayrı şeyler yaşıyorum gerçekten
1,476,251 soru
24,166,695 cevap
335,634 kullanıcı