0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

Gunaydin hanimlar ilk kez lcw online olarak alisveris yapicaktim cark cikti cevirdim %50 indirim cikti gece onumu secsem bunumu secsem diye ugrasa ugrasa uykum geldi uyudum sabah siparisi gecerken bide demesinmi sabah 8e kadarmis bilmiyordum uzuldum ya tekrar cark gelsin diye gir cik yapiyorum nasil denk getirebilirim ben bunu tekrar bilgisi olan varmidir :D

3 Cevaplar

0 oy
(2,072 puan) tarafından

Saat belli olmuyor aynı bende öyle oldu 10 dk dan kaçırdım 

(15 puan) tarafından

Az indirim ciksa uzulmemde yuzde50 cikti nasil kaciririm diye kendime kizdim nsaip degilmis ne diyim:)

(2,072 puan) tarafından

Birde dev kupon olan ürünlerde geçerli %50 hepsinde degil canım ürünün ekranda yazıyor dev kupon ürünü diye süper kupon ürününde daha yaz geçerli oluyor ama habern olsun çıkarsa özelden atarım sana ben

(15 puan) tarafından

Evet canim onu bilmiyordum gece ondan cok oyalandim bu kuponu niye kabul etmiyo diye sonra ogrendim sepettekileri sildim sonra kuponlu urunlere bakmaya  basladm bude  birseyi farkettim yorumlari iyi olmayan iade edicem diye yazan kumasini begenilmeyen urunlerde dev kupon var iyi olmayan urunlere koymuslar dev kuponu:D

(15 puan) tarafından

Cikarsa yazarsan cok memnum olurum canim sagolasin:)

-Reklam-
0 oy
(2,397 puan) tarafından

Bu ara devamlı %50 indirim verdi bana devamlı girin tekrar çikar

(15 puan) tarafından

Yaa oylemi tmm canim bakicam surekli:)

0 oy
(1,700 puan) tarafından

Kendi hesabınızdan değil de başka hesapdan girin çark bir kere denk geliyor ben kızıma alışveriş yaparken kendimden çevirdim alışveriş yaptım eşime de hesap açtım onunkini de çevirdim tekrar alışveriş yaptım 

(15 puan) tarafından

Esimin epostasi kayitliydi normalde  kendi eposta ve numaramdan kayit oldum tekrar boyle olurmu

(1,700 puan) tarafından

Ne kadar verir bilmiyorum ama bende olmuştu iki kere alışveriş yaptım girdim de bana çark vermedi verseydi kodu verirdim sana

(15 puan) tarafından

Sagolasin canim:)

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 806 göst.
31 Temmuz 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
13 Eylül 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
16 Nisan 2025 Alışveriş-Hediye kategorisinde Asena.38 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 129 göst.
16 Ekim 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Gamzenur123 (240 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,848 soru

24,008,039 cevap

327,654 kullanıcı

...