Var gibi. Çizgi görünüyor
Canım 4 gün gecikmeye çizginin daha net olması gerekmiyor muydu
Geç döllenme olmuş olabilir
Hemen mi çıktı var istersen saat 9kan ver sağlık ocağında
Evet canım hemen çıktı ama 4 gün gecikme oldu erken gebelik testinin daha net olması gerekmez miydi
Bazen olabiliyor cnm istenmeyen bir gebelik mi
2 çocuğum vardı şuan düşünmüyordum ama rabbim verdiyse tabiki başım gözüm üstüne çizgi net olmayınca eminde olamadım
HakkindA hayırlısı olsun cnm ❤️ Allah gönlüne göre versin
Evet var kesin ya birey dicem 3 düşünmüyorsunuz havadan mi geliyor bunlar
Canım canımmm aynılarını bende diyordum gerçekten siz beceriksizsiniz diye hatta gülüştüğümüz arkadaşlarım oldu :D kendimden o kadar emindim ki kaç yıllık evlisin bilmiyorum daha yol uzun sen yinede kesin konuşma :) bu arada bir ay önceki halimle sana kesinlikle hak veriyorum :D
Ben zaten saldım çayıra mevlam kayira korunma yok bizde😂 5 senedirde oyle
Rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️
Sagolun 5.5 aylik bebegim var Allaha şükürler olsun 2.olursada ne ala bizde yas 45 olunca mucizlere acik oluyoruz 😀
Aa öyle mi inşallah rabbim en kısa zamanda tekrar tattırsın o zaman diyeyim :)
Evet var hayırlı olsun kaza mı oldu bu gebelik neden elin ayağın titriyor
Evet iki çocuğum vardı yaşları küçük değil ama ilerisi için düşünüyordum hep yanlız test gecikmeye göre silik olunca emin olamadım 4 gün geçti çünkü
Ama silikte olsa 2. Çizgi var belki çok yenidir ondan hayırlısı olsun
Silik olması önemli değil benim kide böyle silik çıkmıştı. Ama gebelik vardı . hayırlısı olsun canım
Teşekkür ederim kızlar
Evet var Rabbim gönlüne göre versin inşallah
Sağol canım hala inanamıyorum :) ama bir hafta falan bekleyip öyle gideyim en iyisi doktora
Kız var işte çift çizgi 3.cocukmus birde bilmiyor olamazsınız heralde diye düşünüyorum 😀
Yumurtalık kistinden de şüphelendim aslında daha önce hiç tanı almadım ama şu son 3 gündür falan sol kasığımda bastırınca hafifi acı var o yüzden de bu testler bazen pozitif çıkabiliyormuş diye okudum
Sizin kist var mı varsa belirtileriniz nelerdi
Evet regle yakın silik çizgi çıkıyor ama bu silik değil ki net
Başka belirtileri var mı kistin
Regl düzensizliği canım en belirgin özelliği bu ve ağrılı regl dönemi
Evet genelde ağrılı olur ilk gün ama adetlerim günü gününe olur sadece bundan 6 7 ay önce 6 gün gecikme olmuştu sonra herşey sorunsuz devam etti yine öyle birşey sandım bu zamana kadar hiç öyle bir tanı almadım yeni oluşan kist kaynaklıdır diye düşündüm
Gebelik var evet.
Teşekkür ederim canım
Ben burdayım diye bağırıyor ikinci cizgi
Silik ama :D diğer iki gebeliğimde kaset direk kıpkırmızı çıkmıştı
Normal ama kuzum yenidir büyük ihtimal
Var bence canım kan testi vermen lazım
Ayın 1 inde randevum vardı zaten ben kistten şüphelenip almıştım gebeliğe nasipmiş :)) o zamana kadar bekleyeyim en iyisi
Hamilesin canım 😂
Deme :D valla ne diyim varsa rabbim sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin sürpriz yumurta koyarım adınıda :D
Amin kuzucum ilk iki hamileligimde benim testlerde böyle çıktı
Hayirli olsun hamilesiniz
Teşekkür ederim :)
Geri çekilme ile mi korunuyordunuz sorması ayıp
Var maşallah sağlıkla alın kucağınıza🌸
1,469,410 soru
24,072,037 cevap
330,713 kullanıcı