Allah korumuş gözüne birşey olmamış çok geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim sağol 🤍
Kantaron yağı da lekelere yaralara bire bir
Az önce ondan da sürdüm ova ova
Ay çok geçmiş olsun
Çok sağol
Cnm geçmiş olsun ne kdr kötü olmuş ya kıyamam
Hem de nasıl aklım çıktı onu öyle görünce ☹️
direkt eczaneden bir yara kremi al sür canım, silverdin yanık kremi.
çok geçmiş olsun, benim kızım da geçen böyle düştü kaşını yardı 🤦🏼♀️
verilmiş sadakası varmış gözüne denk gelmemiş
Sana da çok geçmiş olsun umarım bir an önce düzelirler
silistar diye bir krem önerdi doktor dikiş izi kalmasın diye onu kullanıyorum, sen de o tarz bir krem sürebilirsin canım
Tamam canım şuan kantoron yağı kullanıyorum dokundurmuyor yarasına bende uyurken sürüyorum
Kantorondan Öte birşeye gerek yok zaten
kantaron evet sürülmeli, doktorlarda öneriyor zaten ama slikonlu bir kremle desteklenmeli
Çok geçmiş olsun canm istersen yarın sağlık ocağına git doktor görsün ona göre bişey yazsın bide ara sıra batikonla sil ve teramycin de varsa surebilirsin
Var teramisin kantorandan sonra onu sürdüm eczacıya gösterdim doktorun yazacağı Krem bublar dedi Bepanthol ve silverdin verdi
Kantaron yağı sürün canım ya da iyileştirici stickler var doğal içerikli onlardan sür
Sağol canım
Çok geçmiş olsun canım yaa kıyamam 🥺 iki kremi karıştırmak olmaz canım bence ayrı ayrı farklı zamanlarda sür. Kantaron yağı ve aloe vera sürebilirsin bitkisel olarak 💚
Çok sağol kuzum
Geçmiiişşş olsun kimse sormamış nasıl oldu böyle diye ben merak ettim açıkçası nasıl oldu böyle ya 😔
Yokuş aşağı koştu tutamadim kaldırima vurdu
Ah canım benim büyük geçmiş olsun yara kremi felan sür canım 😔
Gecmis olsun sudocrem cok iyi boyle yaralar icin
Keşke doktora götürseydin kötü olmuş içten kemiğe vs zarar vermiş olabilir küçük daha hassas oluyorlar
Ay kıyamam çok geçmiş olsun sürebilirsin bide Madecosol pomad al iz onuda sür iz kalmasın daha çabuk geçer
Silverdin yanık kremi bepanthol pişik kremi bence sürmeyin kantaron yağı varsa o daha iyi gelir. Çok geçmiş olsun inşallah iyi olur bir an önce
1,467,329 soru
24,043,100 cevap
329,241 kullanıcı