Kızlar bizim evin yan tarafında bimde çalışan yeni gelen bir kız var sarışın mavi gözlü kapalı ve gerçekten güzel tam benim eşimin tarzı tamm kız uzun zamandır dikkat ediyorum eşime çok bakıyo çok ama bende diyorumki benim eşimde ona bakyodur belki fark etmeyerek belki ederek bilmiyorum kızda eşimin ona baktığını zannedip acaba bakyomudur ben esime güveniyorum ama çokta güvenmiyorum yalan yok biz esimle bimdeyken kız kapıdan bir giriyo direk esime bakyo sonrada bana bakıyo bende ona dik dik bakınca anlıyo bence sonra biz baska bir gün kasadayken dışarı çıkıp dışardan bize bakyodu bende ona baktım dik dik
Ya ama kadınlar hisseder ya o kız bize boşa bakmyo sanki altında birsey var gibi hissediyorum bilmiyorum
Birde kız tam eşimin tarzı tam anlamyla ya biraz ondan dolayı da kıskanclik yapıyorum ama çok kıskanyorum içimden bir ses diyoki eşim de ona bakyo yada içinden çok güzel olduğunu düşünüyo kurana el bastı ben bakmam diye hatta bugün de ben öyle salaklara bakmam dedi bende dedim sen kim için ***** diye bahsediyorsan o senin tarzn dedim offf valla napaym sizce