+2 oy
863 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar bizim evin yan tarafında bimde çalışan yeni gelen bir kız var sarışın mavi gözlü kapalı ve gerçekten güzel tam benim eşimin tarzı tamm kız uzun zamandır dikkat ediyorum eşime çok bakıyo çok ama bende diyorumki benim eşimde ona bakyodur belki fark etmeyerek belki ederek bilmiyorum kızda eşimin ona baktığını zannedip acaba bakyomudur ben esime güveniyorum ama çokta güvenmiyorum yalan yok biz esimle bimdeyken kız kapıdan bir giriyo direk esime bakyo sonrada bana bakıyo bende ona dik dik bakınca anlıyo bence sonra biz baska bir gün kasadayken dışarı çıkıp dışardan bize bakyodu bende ona baktım dik dik 

Ya ama kadınlar hisseder ya o kız bize boşa bakmyo sanki altında birsey var gibi hissediyorum bilmiyorum 

Birde kız tam eşimin tarzı tam anlamyla ya biraz ondan dolayı da kıskanclik yapıyorum   ama çok kıskanyorum içimden bir ses diyoki eşim de ona bakyo yada içinden çok güzel olduğunu düşünüyo kurana el bastı ben bakmam diye hatta bugün de ben öyle salaklara bakmam dedi bende dedim sen kim için ***** diye bahsediyorsan o senin tarzn dedim offf valla napaym sizce

34 Cevaplar

0 oy
(1,850 puan) tarafından

Aaa salaklara bakmam olur mu o tam senin tarzın ... Böyle mi söylenir gerçekten resmen aklına sokmuşsun senin tarzın ne alaka ya

-Reklam-
0 oy
(1,850 puan) tarafından

Eğer gerçekten bakışından eminsen şikayet et değilsen etme .ama eminsen ara bimin müşteri hizmetlerini resmen durumdan rahatsız olduğunu dik dik baktığını bunun bim marketine yakışmadığını kalitesini düşürduğunu söyle market mi yok bimden çıkar şoka girer😅😅 ama hiç münakaşaya girme sikayet edeceksen kızla.

0 oy
(36 puan) tarafından

İnsan hiç başka bir kadından için eşine tam senin tarzın dermi bacım zaten burayı okuduktan sonra devamını okuyamadim ne kadar yanlış eşinin aklında böyle birşey yoksa bile aklına soktun Bravo vallahi bacım 

0 oy
(2,262 puan) tarafından

Eşim tam tarzı olan biriyle bir arada çalıştı uzun süre çokta iyilerdi ama hiç kıskançlık yapmadım kimse bir ben olmaz karşımdakinin aklına iyice sokmanın alemi yok birde dillendirip kimse kendini kandırmasın olabilecek şeyler gördüğümü fark ettiğimi dillendirmem sürekli yanında var olamam yapacak olan yapar yaparsa düşünürüm asla öyle bakamaz edemez diyemem eşimi bilirim herkesi çok iyi inceler bakar çevresinde ki herkesi hemde ve bende incelerim bakarım kim nerde ne davranışı yapıyor bakışı konuşması mimikleri nasıl ne amaçla diye ve birbirimize güveniriz sorgulamayız ha çok nadir oluyor kıskanıyorum çünkü tam yani efsane ve uyum olarak tam olan kisilerle denk geliyoruz ortamlarda hemen diyorum boş takılma boyle şeye diye ama eşime yaklaşılınca biraz sinirleniyorum çünkü eşim terslemese cidden beni faln yok sayacaklar yanında hemen ben burdayım modumu açıyorum kocamda kocam diye dolaşıyorum bazen benim o demek gerekiyor ortada fazla dolaşcan ama dillendirme söz olarak sesizce yap 

0 oy
(6,232 puan) tarafından

O kız eşinin tipide sen değilmisin yani neden kendini küçük görüyorsun kocan bakmıyorum diyormuş ben olsam birdaha gidince bakarsa derim kıza sen niye bize bakıyorsun biriyle mi karıştırdın  eşinin aklını karıştırma senin tipin diyerek

0 oy
tarafından

Eve yakın başka markete gidin. İllede Bim şartmı. Yani eşin için bişe diyemem ama kız bu kadar bakıyorsa huylanmisson bı kere. İnadına daha gitme işte. Eşinde gönderme gitsin başka yerden yapsın alışverişi ha illlede ordan alırım derse derim sen haklısın. Ama şimdi adamida bilmeden günahını almayalım. Yanında sen varken gidipte ordaki kızada bakmaz. Alışverişe gitmiş adam sonuçta. Eşinden değilde belki kız eşinden hoslandi senin eşi olduğunu bildiği içinde inadına bakıyor olabilir. Yani bilemeyiz. Ben olsam bı daha ordan alisveris yapmam marketlerimi tükendi sanki başka yerden alırım bir sürü bim var.

(50 puan) tarafından

Esim gerçekten gitmek istemiyor kıskandgmı bildiği için 

0 oy
(1,280 puan) tarafından

Bi kadın kocası için nasıl o senin tarzın der ya ne alaka ben anlamış değilim çok saçma 

0 oy
(3,320 puan) tarafından

Burda ki çoğu kişiye katılmıyorum ve erkeklere güvenilmemesiiiii taraftarıyım 👋👋 ikincisiii nasıl sessiz kaldınnn ben onu anlamadım ? Kız bakıyorsaa neden gidip ne bakıyorsun demedin kızın suçunu kendine veya kocana atma bence erkeklere güvenmem ben ama o anda kocan bakmamış olabilir 

(50 puan) tarafından

Bende güvenmiyorum ertesi gün tek gittim ve kıza dikk dikk baktm kız yanlışlıkla ama gerçekten yanlslkla bimin iş arabası ile koluma çarptı ay oardon dedi bende kolunla git basmdan yaptım 

0 oy
(173 puan) tarafından

Resmen adama git yazıl kıza kız da bekliyor demişsin canım şimdi hiç sesini çıkarma ne zaman Esin yada sen bime gitme ihtiyacı duyarsanız eşine ben geçen gittim ne bilim fare gördüm de yada ürünleri kötü birşeyler uydur sende asla gitme eşinde yollama sensiz bile gitmesin bak sonra çok pişman olursun resmen adamın aklına sokmussun tarzın diyerek eşinde bilerek aşağılayıcı konuştu onun hakkında 

(50 puan) tarafından

Artık göndermiyorum canım ben belkide kuruntu yapıyo olabilirim 

0 oy
(79 puan) tarafından

Bence ne yap biliyo musun tek git ve de ki pardon bişe soracaktım geçen defa hatta karşılaştığımız her gün bize özellikle KOCAMA çok dikkatli baktığınızı fark ettim (ama kocam lafını bastıra bastıra söyle) birine falan mı benzettiniz yok hayır yoksa bu kadar bu şekilde bakmak özellikle evli bir adam ve karısı yanındayken başka bir amaçla bakılmaz da bir sorayım dedim???

Ben olsam bu tarzda sorardım.

0 oy
(4,976 puan) tarafından

Eşine bişey deme ama kız da al şu kocanı başımdan kadın demek isteyerek bakıyor olabilir belki. Bişey olmasa da sadece evli birinin bakmasından rahatsız oluyor olabilir.

0 oy
(16,793 puan) tarafından

O kadar saçmalamissin ki okurken öfke kontrolü şart 🤐 bence sen takıntılısin bazı kadınlar herkes kocama bakıyor kocamı herkes beğeniyor istiyor kafasında .. böyle yaparak kocanın da aklına o kızı sokarsın biraz özgüvenin olsun baksa bile tut elinden eşinin benim bu adam izlenimini ver niye böyle sanki kocani biri kapıp kaçacak gibi telaş 

0 oy
(4,731 puan) tarafından

Aferin kocanın aklına sok aferin artık ordan geçerken senin sözlerin gelir daha çok dikkat ederek bakar bu yüzden arkadaşım boşandı sende bu yolda yürü olmayacağı oldur aferin 

(50 puan) tarafından

Allah korusun allah korusun 

0 oy
(22,771 puan) tarafından

Eşine güveniyosun ama eşinin baktığını görüyosun garip çok garip

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 300 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 20002003 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu