+2 oy
873 göst.
Diğer kategorisinde (50 puan) tarafından

Kızlar bizim evin yan tarafında bimde çalışan yeni gelen bir kız var sarışın mavi gözlü kapalı ve gerçekten güzel tam benim eşimin tarzı tamm kız uzun zamandır dikkat ediyorum eşime çok bakıyo çok ama bende diyorumki benim eşimde ona bakyodur belki fark etmeyerek belki ederek bilmiyorum kızda eşimin ona baktığını zannedip acaba bakyomudur ben esime güveniyorum ama çokta güvenmiyorum yalan yok biz esimle bimdeyken kız kapıdan bir giriyo direk esime bakyo sonrada bana bakıyo bende ona dik dik bakınca anlıyo bence sonra biz baska bir gün kasadayken dışarı çıkıp dışardan bize bakyodu bende ona baktım dik dik 

Ya ama kadınlar hisseder ya o kız bize boşa bakmyo sanki altında birsey var gibi hissediyorum bilmiyorum 

Birde kız tam eşimin tarzı tam anlamyla ya biraz ondan dolayı da kıskanclik yapıyorum   ama çok kıskanyorum içimden bir ses diyoki eşim de ona bakyo yada içinden çok güzel olduğunu düşünüyo kurana el bastı ben bakmam diye hatta bugün de ben öyle salaklara bakmam dedi bende dedim sen kim için ***** diye bahsediyorsan o senin tarzn dedim offf valla napaym sizce

34 Cevaplar

+1 oy
(89 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kocanın aklını karıştırma. Sarışın mavi gözlü bu hayatta bir tek bimdeki kız yok istese bir tane bulurdu demekki senşn sandığın gibi tarzı o değil seninle evlendiyse senden hoşlanmıştır niye böyle saçma şeylere takılıyorsun üç günlük dünya da. Ve ben aynısını yaşasam gider sorarım hayırdır ne bakıyorsun derim kimse kocama gözünü dikip uzun uzun bakamaz kusura bakmasınlar

(50 puan) tarafından

Sence bugün kocamla tekrar bime gidiyimmi bakarsa diyimmi birine mi benzettin diye 

(89 puan) tarafından

Hayır canım kocana gerek yok sen git söyle ikidir geliyorum ne bakıyorsun de kocanı her şeye katma her  fikrini de söyleme evliliğini zedelersin. Misal yolda gidiyorum çok güzel bir kız geçiyor (kendimi çirkin gördüğümden demiyorum) gidip eşime sen kıza mı baktın tam sana göre demem yani insandır gözü kayar ben bile bakıyorum gözünü dikip bakmadığı sürece problem etmem  topluma girince ister istemez sağına soluna bakıyorsun. Sen gidip eşine bir kız yakıştırıyorsun canım o senin arkadaşın kardeşin değil eşin yani önce düşün sonra konuş bence

(212 puan) tarafından

Ne güzel bir yorum tam benim düşünce yapım 

-Reklam-
+20 oy
(1,449 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğunu neden sokuyorsun 

(1,350 puan) tarafından

Valla bende aynısını yazacaktım. 

(1,449 puan) tarafından

Adamın böyle bir niyeti yoksa da aklına sokmuştur 

+7 oy
(2,215 puan) tarafından

Bu tamamen senin kendine olan güvensizliginden kaynaklı. Yok o senin tarzın falan ne demek ya. Sen eşinin tarzı değil misin? Neden evlendi o zaman Esin seninle? Biraz kendinize güvenin en başta. Dışarısı her yer güzel kadin kaynıyor. Her kadından esimizi kıskanacak olursak bu evliliği yurutemeyiz

+5 oy
(320 puan) tarafından

Bakacağı yoksa da bakar tam senin tarzın ne ya ben eşime demem öyle birşey onun tam tarzı benimdir 😁

(50 puan) tarafından

Zaten baktgnı hissediyorum 

(320 puan) tarafından

Söyleme canım bari Emin olunca söyle. 

+3 oy
(22,570 puan) tarafından

Eşinin aklına neden sokuyorsun böyle biseyi . Hata ediyorsun bence.

+3 oy
(153 puan) tarafından

Eşimin tam tarzi derken esiniz boyle kadinlari begeniyor ama sizlemi evli ve siz niye irdeliyorsunuz yapacak olan yapar engelde olamazsiniz akisina birakip kendinize guvenin

(50 puan) tarafından

Evet kendime güvenmiyorum neden ben esime hep iltifat ediyorum ama o bana çok fazla etmez sever sadeve ama etmez

(153 puan) tarafından

Sizde etmeyi birakin kendinizi geri cekin kendinize ozel zaman ayirip kendinizle ilgilendiginizi fafkettiginde size yonelecektir

+3 oy
(22,853 puan) tarafından

Ben en çok tam eşimin tarzı demene takıldım ben eşimin tarzı nasıldır bilmiyorum veya bir tarzı var mı bilmiyorum bence eşimin tarzı benimdir benden de bir tane daha yok :) diye diye adamın aklıma düşüreceksin 

+1 oy
(2,491 puan) tarafından

Kız için eşinizin ***** demesi sizin o senın tarzın demeniz sizde olan özgüven eksikliği  eşinize başkalarını yakıştırmanız nerden tutsan elinde kalıyor

0 oy
(181 puan) tarafından

Kadınlar hisseder bence sizi tanıyor o zamja bizdeki kiz

0 oy
(70 puan) tarafından

Deseydin ya kıza birine mi benzetin  diye ne diye o kadar bakıyor

(50 puan) tarafından

Ooff diycem en sonunda çok aşırı irite oldum gerçekten 

(1,956 puan) tarafından

Eğer gerçekten bakışından eminsen şikayet et değilsen etme .ama eminsen ara bimin müşteri hizmetlerini resmen durumdan rahatsız olduğunu dik dik baktığını bunun bim marketine yakışmadığını kalitesini düşürduğunu söyle market mi yok bimden çıkar şoka girer😅😅

0 oy
(700 puan) tarafından

Mesela orada başka kızlar da vardır çalışan neden diğer kızlar değil de o demekki sizi rahatsız edecek bir şey var, iki hafta önce aynı şekilde bime gittik eşimle daha önce de hep giderdik kızlar var vs ama başka bir kız vardı ve dediğin gibi hep eşime baktı bende kıza baktım kız anladı ama alttan alttan bakıyor hala eşim bakmadı farkında bile değildi günahı almiyim eşimin , sonra bir kaç kere tek gittim bilerek kıza kasa da dedim adın ne birine benzettim diye söyledi işte hmmm dedim geçen gün çok dikkatli bize bakınca acaba o arkadaşım mi diye merak edip sordum öyle bakınca bizi tanıyorsun sandim dedim🤣🤣sustu bir şey demedi öyle insanların yüzünden anlaşıyor cidden neden baktıkları 

(50 puan) tarafından

Kafayı yycem gerçekten ama sorswm seviyemi düşürmym en sonundaki diycem birine benzettiniz galiba

(700 puan) tarafından

Tâbi ki gidip direk bir şey diyemezsin ama bu bahane ile sizin de farkında olduğunu anlar bu ona yeter 

0 oy
(6,924 puan) tarafından

Eşin bakmasa bile sen bakması için adamı dolduruyorsun eşine guvenin yok  böyle diyererek adamı kendinden soğutursun orda  tabi baskalarina bakar

0 oy
(676 puan) tarafından

Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmeyin. Eşine dinlendirip durma bu durumu. Bir kere söylediysen tamamdır. Artık kendisi çok dikkat etmeli. Mümkünse o markete sık gitmeyin. Ara sıra gittin yine kızda bir şey seziyorsan uyar. Utansın azıcık. Kısacası Erkeklere Allah yardım etsin. Kızların hali hal değil. 

0 oy
(5,105 puan) tarafından

Bizim burda da 101 var ordaki kızda eşime sürekli bakıyordu 

Ben kıza bisey diyemem ona Ahmet olmazsa Mehmet olur 

Kocama bakarim 

Bi de benim eşim kendisine bakıldığıni farkederse havalara girer 

Aklına düşürmek değilde eşimin bi hatasını bi yanlışını goruyum direk ...... ağzına o kadar 

Çünkü erkek bu yapar mi yapar 

Sende eşine konuyu açma bi daha gitmemeye çalış oraya çıkar aklından arayı soğut 

0 oy
(1,491 puan) tarafından

Bir kadın supheleniyorsa haklıdır bence. Bunu seni gaza getirmek için söylemiyorum ama hislerinde hakli olabilirsin. Bir de şöyle bir durum var. Esin baksın veya kız baksın eğer bir şeyleri senin baskın engelleyecekse gereği yok. Mesela kızla konuşabilmek için yakinlasacak ama senin baskın engel olacaksa gereği yok. Burada asıl önemli şey eşinin verdiği tepkiler. Kızı takip etmek yerine eşini gözlemle. Gözü dışarıda olan adama ne yapabilirsin ki. Bimdeki kız olmaz 3 gün sonra A101'deki kıza bakar. Hangi birini engelleyebilirsin ki

0 oy
(693 puan) tarafından

Doğruyu söylemek gerekirse saçını yolar eline veririm kadının herkes haddini bilecek yanında sen yani KARISI olduğunu görmesine rağmen bakıyorsa onun haddinden anca güzelce ağzının payını vererek gelirsin ya da direk müdüre git işinden olsun ben ikisini de yaparım açıkçası 

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Bizim burda da bi kasiyer kız vardı güzel de değil ama çok güleçti. Eşim de güldürmeyi sever milleti. İnsan anlıyor aslında ama yapacak bir şey yok. Kız gitti kafam rahatladı. Bir şey yapacağından değil ama ilgi duyduğunu bilmek bile insana ağır geliyor anlıyorum. 

0 oy
(1,563 puan) tarafından

Ya saf mısın ne diye senin tarzın diye adamın aklına sokuyorsun kızı.

0 oy
(4,141 puan) tarafından

Eşimin tarzı demek ne yaa , kafasında başka profil var seninle mi evli yani, birde bunu eşine söyleyip eşinin dikkatine almasını sağlamışsın 

0 oy
(1,420 puan) tarafından

Madem Kocanın tarzı seninle ne diye evlenmiş kendine bu haksızlığı yapma derim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 304 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde 20002003 (197 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 214 göst.
10 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Gadjs (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.