0 oy
143 göst.
İnternet & Teknoloji kategorisinde (181 puan) tarafından

Sıkıldım evim küçük çok eşya var. Çok döküntü ıvır zivir 2 li koltuk fazla mesela. Esim hiç orali değil ne yapacam bide HAMİLEYİM 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kullandığın herşeyi kolile kaldır ne kadar az eşya o kadar iyi 

-Reklam-
0 oy
(728 puan) tarafından

Benim son haftalarim doğum için bebeğin Bir buçuk yaşında ve çok ağrım var dediğiniz gibi evim asla toplu kalmıyor ne yapıcam bilmiyorum artık saldım tamamen çünkü ayağa bile kalkamıyorum ağrıdan evi böyle gördükçe Canim sıkılıyor evim büyük ama ne kadar toplasam da aynı artık bende sorun var galiba diyorum fazla eşya da asla evde tutman atarım 

(181 puan) tarafından

Valla bende saldım bu HAMİLEYİM mahvetti sikildim ne yemek yapmak istiyorum nede iş 

(728 puan) tarafından

Aynı bende bide havalar sıcak evim aşırı ısınıyor, başka insanlar nasıl yapıyor bu evi toplu tutma işini anlamıyorum evi süpürsem iki saate her yer yine toz tüy oluyor mesela

(181 puan) tarafından

Hiç sorma sürekli göçüyor ev IBAN sıkıldım 

0 oy
(1,492 puan) tarafından

Bende hamileyken öyleydim her şey gözüme batıyordu bir süre sonra çaresizlikle kabul etmek zorunda kalıyorsun  :)

Eğer oda küçükse büyük şeyleri çıkarmaya calis. Mesela ben fonlarımı çıkardım, ortaya daha küçük bir hali attım, tv ünitesi üzerindeki süs eşyalarını kaldırdım. Küçük odalar sade olunca daha derli toplu oluyor. 

(181 puan) tarafından

Aynen çaresizim mecburum

0 oy
(23,427 puan) tarafından

Evde kullanmadığın eşya tutmayacaksın ben bardak leğen bile görsem bakıyorum ihtiyaç yok ya birine veriyorum ya kolileyip kaldırıyorum 

0 oy
(177 puan) tarafından

Her eşyanın bir yeri olsun, alıp koyabileceğin yeri olmayanı al at öyle toparlanıypr

0 oy
(3,122 puan) tarafından

Hepsini sat bence dolap uygulaması ile evi minimal havaya cvir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde ozlem4141 (734 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 126 göst.
0 oy
4 cevap 150 göst.
19 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Deniz16 (402 puan) tarafından soruldu