0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (468 puan) tarafından

4 buçuk aylık kızım günde 4-5 kez uyuyor ama 15 dk aralıklarla normalmi kızlar Bi de çok ağlıyor hala kucağımdan inmiyor yatırdığım zamsn ağlıyor artık ayaklarımın tabanları acıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(7,986 puan) tarafından

Benimkide aynı 4 aylık en fazla yarım saat uyuyor gündüz

(468 puan) tarafından

Sizin bebeğiniz de de  çok ağlama huysuzluk huzursuzluk var mı çok 

-Reklam-
0 oy
(15,196 puan) tarafından

3uykusu var genelde birer saat onlar da

(468 puan) tarafından

1 saat uyuyorsa ne mutlu size 

0 oy
(725 puan) tarafından

Çok merak ettim bebiş ne zaman doğdu benimkiyle hemen hemen aynı aylarda o yüzden merak ettim ve ne yazık ki 3 hafta boyunca yaşadım gece gündüz uykusu yoktu diş ayağıyla baş etmeye çalışıyorduk belki sizinki de o olabilir 

(468 puan) tarafından

29 ocakta doğdu cnm 5 aylık olmasına 1 hafta kaldı 

(725 puan) tarafından

Aralarında 2 hafta varmış benimki 12 Şubat'ta doğdu  yüksek ihtimalle diş dönemi seninki de

0 oy
(3,946 puan) tarafından

Benimki 5.5 aya geldi maşallah 2 saat anca uyanık durabiliyor sonra uyucakmis yarım saat en az 1 saat falan uyur bunu doğduğundan beri yapar gecede 9.30 10 gibi yata sabah 7 8 kadar uyur gece 2 defa besliyorum o arada uyuyor 🤣 valla babasını dogurmusumdur huyundan almis

0 oy
(1,121 puan) tarafından

Benimkide 4bucuk aylik 3uykusu var 1er saat uyuyor.Amma benimde bebeyim agliyor kucak istiyor bide saclarini yoluyor ya.Disdenmi bilemedim kucagima aldigimdada anca ayakta olmaliyim

0 oy
(502 puan) tarafından

Benimkide 4.5 aylık sabah 10 gibi uyanır 11.30 da 2.5-3 saat uyur  4.30-5 gibi tekrar uyur 7 ye kadr akşam uykusuna yattı mı sabah 6 da emmek için uyanır hemen uyur ama, maşallah 🧿 tabi 3 yaşında bir abimiz var bazen dürtmüyor değil o zaman düzen şaşıyor

(6,542 puan) tarafından

Masallah masallah. Keske yazmasaydiniz. Nazarim degecek. Bizim 4.ay cok kotuydu zaten genel olarak uyku sorunumuz vardi. 

Boyle bebeklerde varmis diyorum. Uykusuzluktan o guzel gunlerin tadini bile cikaramadim :(

(502 puan) tarafından

Mama dokunuyor olabilir?, sadece sütle besliyorsaniz doymuyordur belki, yada kendi yediklerinize dikkat edin bebeğe dokunuyordur. Komşum yeşil çay detoksu yapiyormus  kızı çok ağlıyordu detoksu bir kesti bebek uslandi. Birde D vitamini damlasını sabah verin o da hareketlendiriyir bebegi

(6,542 puan) tarafından

Hic mama kullanmadik. Sadece anne sutu aldi. Gelisimi cok iyiydi. Kiz bebek 4 aylikken 7500 gr 67 cmdi. Gunde 7-8 tane cisli bezi 4-5 tane kakali bezi olurdu. 

Coklu besin alerjisi vardi. Zaten diyet yapiyodum oyle bebegi rahatsiz edecek seyler yiyemiyodum. 

Ama cocugun tarzi bu. Suan buyudu 3.5 yasinda. Ama bana o gunler travma kaldi. Hala unutamam. Hala uyku sorunumuz var. 22 aylikken oglen uykusunu birakti. 27.aya kadar geceleri uyandi. Sonra cok nadir uyanmaya basladi. Ama uyaninca geri uykuya dalamiyo. Gecen gece 3.5 ta uyandi 6.5 ta geri uyudu. 

3.5 yasinda suana kadar 2 kez 11 de uyandi 1 kezde 10 da uyandi. Onun hariciinde sabah 7-8 arasi uyanir. 6 gibi uyandigi donemlerde oldu. Ve ben 4 sendir bu duzene alisamadim dogru duzgun uyuyamiyorum. 

Bence cok sanslisiniz. Uyuyan bebek anneleri cok sansli ve uyuyan bi bebegi buyutmek daha kolay. 

(502 puan) tarafından

3.5 yaşındaki oğlumda sadece biberonla beslenmek istediği için gece çok uyanır sabah erken kalkardı aciktigi için bende zorluk çektim 3 ay önce birakti biberonu ve gündüz uykusunu biraktirdik. Hergun 2 saat parka götürüyorum yoruyorum akşam  23 de uyuyor sabah 10 a kadr çok zor düzene soktum.

Allah kolaylık versin geçecek inşallah bugünler,Allah kolaylık versin size

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 276 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
0 oy
7 cevap 319 göst.
2 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Minikmucize (2,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 258 göst.