+1 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (400 puan) tarafından

image

merhaba kızlar bu fotoğraf benim değil ama fasulyelerim üç defadır öyle oluyor daha önce de burda paylastim filizlenmis dediniz farkli yerlerde de alıyorum farklı marka yine öyle oldu geçen bimden aldim bugün pişirdim yine öyle oldu pişirdim çöpe atmak da istemiyorum ama yiyiliyor mu onu da bilmiyorum lütfen içimi rahatlatin ya niye öyle oluyor buzdolabına koyuyorum bugün erzaklarimi

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

İslali çok mu bekliyor canm

(400 puan) tarafından

Yok canım sabah 7 de suya koydum öğlen üç te pişirdim 

-Reklam-
0 oy
(2,678 puan) tarafından

Fazla haşlamışsın sanki.ben 15 dakika haşlayıp 40 dakikadada pişiriyorum güzel oluyor 

(400 puan) tarafından

Yok canım fazla haslamadim bu fotoğraf bana ait değil internette buldum aldığım markanın şikayet kısmında vardı kucuk beyaz seyler varya onlar oluyor işte 

0 oy
(1,894 puan) tarafından

Ben hiç haşlamam et varsa et soğan salça kavurur içine fasulyesini koyar pisisirim bide öyle demeyin yeni almisainiz yoksa bayat olduğu için filizlenir fasulye 

(400 puan) tarafından

Bende haslamam ki suda bekletiyorum sonra eti kavuruyorum suyunu salinca soğan koyup kavururum salçasını koyup fasulyeyi koyup pişiririm bu fotoğraf bana ait değil ama pişmiş halı de öyle oluyor 

(1,894 puan) tarafından

Hiç görmedim böyle ama bildiğin filizlenmis bunlar

0 oy
(7,503 puan) tarafından

101 den bimden alma çok kalitesiz oluyor onlarin baklagili. Duru falan bilindik markalar al güzel çıkıyor onlar. Ben genelde ocağa koyarım kaynayınca altını kapatır bir iki saat bekletirim öyle hemen şişiyor zaten. Sonrada düdüklüde 15 dk pisirmek yetiyor 

(6,300 puan) tarafından

Canm neden tamamen düdüklüde pişirmiyorsun peki . Ben düdüklüde etli yapıyosam eti mühürlerim soğanı koyarım salçayı koyarım şişirdiğim kuru bakliyatı , baharatı suyunu koyar düdüklünün kapağını kaparım 30 / 35 dk da pişiyor benm düdüklüde . Sadece tek yaptığım şey şişmiş bakliyatım yoksa geceden yada sabahtan bakliyatı şişirmek oluyor hiç öyle haşlamakla uğraşmıyorm 

(7,503 puan) tarafından

15 dakka etiyle salcayla pişiyor zaten öncesinde kaynayınca kapatıyorum bir nevi suyu ısıtıp ıslatıyorum yani daha kısa sürede ıslanıyor öyle yapmadan iki saat önce ıslatsam yeterli oluyor 

(400 puan) tarafından

Kabuklanmiyor mu canım öyle 

0 oy
(7,002 puan) tarafından

İslatmadan hasla fasulye 1 saate haslaniyor en fazla ben asla ıslatmam fasulyeyi canim bir de oyle dene

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 134 göst.
1 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Metropol yorgunu (274 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 177 göst.
25 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Melek34melek (249 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
7 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde nesibe4450 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 802 göst.
21 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,095 soru

24,093,934 cevap

331,942 kullanıcı

...