Hanımlar bayram ziyaretine ailemin ziyaret düşünden 3 gün sonra kayınbabamla kayınvalidem size öğle yemeğine gelecez dediler bnde olmaz deyip yemeği yapıp onlara gittik. Cünkü pazar aliş verini yapmamiştim gidecem diyede dolabi boşaltmiştim. Sonra aklıma takıldı onların bizi cağırması gerekmez miydi sizce.
E madem malzeme yoktu evde nasıl yemek yaptın. Madem yapacak malzeme vardı neden olmaz dedin. Ben mi yanlış anladım acaba
Yemek dediğim etli kuru fasülyeyle pilav onlar kuru gida yeşilik salata cay yaninda har hangi ikramliğim olsun yoktu.
Yani eşinin ailesi laf eden insanlar değillerse gayet yeterli bir menü bence
Marketten bi tursu ,yogurt alip koyabilirdiniz. Cay yanina cekirdek,kuruyemis,biskuvi alabilirdiniz. Ya da misir patlatirdiniz yakinda firin varsa kurupasta da olabilirdi.
Ayy bilemedim yani. Biraz ayip etmissiniz bence.
Bence de
Sonucda esinizin anne babasi evi davet gerekmez.Amma sizinde olmaz demeniz hos olmamis.Bu kadar kucuk seylere takilmayin sonucda davetsizde olsa gitmissiz gelmissiz
Sen olmaz deyip kabul etmemişsin sonra yemek yapıp onu götürmüşsün evet davetsiz gitmişsin ama onlar ayıp etmemiş bu durumda senin yaptığın doğru gelmedi bana olan ne varsa yapmışsın zaten sizde yeseydiniz olurdu
1,467,063 soru
24,038,870 cevap
329,044 kullanıcı