+1 oy
245 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (937 puan) tarafından

İki çocuğum var bi odaya yere puzzle halı yapacaz sonra sandalye masa oyuncaklar fln koyacam sadece o odada oynasınlar diye sizce gereksizmi yoksa çocukların hoşuna gidermi. Kızım bel oğlum iki yaşında

10 Cevaplar

+1 oy
(18,384 puan) tarafından

Fazladan ondan varsa gerekli bence.. çünkü öbür türlü oyuncakları bütün odalardan toplamak zorunda kalıyoruz. Bende öyle yapmayı düşünüyorum. Koltuklarimi kullanmıyorum onları satıp o odayı çocuklarıma yapmayı düşünüyorum. Çocuk odası yapacam onlara orda uyuyup orda oynasinlar.

(937 puan) tarafından

Evt fazladan boş odam var. Bende büyük ihtimal yapacam gibi

-Reklam-
+1 oy
(1,449 puan) tarafından

image

image

şuan halisini kaldircam diye toplu yoksa oğlan yerdeki arabaları vs kaldırmaya izin vermiyor 

Senin iki taneymis beni her çağırdığında odasında otursam ev hiç dagilmazda ben bazen kutu kutu odaya götürüyorum yanında uzanıyorum diye 

Bence gerekli bütün eşyalar kalkiyor evden genel olarak çocukta mutlu oluyor

Senin iki tane olduğu için birlikte sıkılmadan oynarlar

(937 puan) tarafından

Tek olunca sıkılıyo iki olunca kavga ediyolar her türlü zor. Ama oyun odası kurtarıcı olur belki

(1,449 puan) tarafından

Bence çok güzel oyalanirlar oda büyükse 2 ye bölüp kıza ve oğlana ayrı ayrı konsept yapabilirsin

+1 oy
(628 puan) tarafından

Bende yaptım ilk etapta pişman olmuştum oynamıyordu orda oyuncaklarını salona getiriyordu şimdi 3 yaşında oturup kendi başına odada oynuyor ve dağınıklığı direk oyun odasına geri götürüyor yattığı odada farklı onun ayrımıni yapmasi benim için çok iyi oldu

(937 puan) tarafından

Ne güzel inşaallah benimkilerde oynar.

+1 oy
(22,486 puan) tarafından

Bence iyi olur 

0 oy
(6,642 puan) tarafından

Valla odan varsa bence gerekli daha sabah 5 yaşındaki kızımla kavga ettik her yerden oyuncak çıkıyor diye 

(937 puan) tarafından

Özellikle ev toplu dursun diye yapacam her yerde ouuncak cıkıyo çok dağılıyo ev

(6,642 puan) tarafından

Aynen kuzum gerçekten yerin varsa gerekli 

0 oy
(22,828 puan) tarafından

Gereksiz değil bence odan çoksa yapılmalı eğitici olur 

0 oy
(8,860 puan) tarafından

sadece irda oynayio dahitacaklarsa olabilir ama vocuk odasinda hicbir zaman iyuncakla oynanmio direk icerilere gelio oyuncaklar

0 oy
(1,990 puan) tarafından

Bizimkilerin odası oyun odası gibi ama gel gör ki oyuncaklar bütün odalarda geziyor.  Asla odalarında oynamiyorlar 

0 oy
(4,857 puan) tarafından

Yani boş odan varsa ve odalarının düzenli kalmasını istiyorsan tamam diyeceğim ama inan ki o oyuncaklar yine orada kalmıyor ve evin her yerine getiriyorlar :).

0 oy
(4,727 puan) tarafından

Benim fazladan odam yok ama yattıkları oda bayağı büyük iki oğlum var odanın bir tarafı yatma diğer tarafı oyun yeri oyuncak dolabı yaptım arabaları falan oraya topluyorlar diğer peluş tarzı oyuncakları oyuncak sepetinden 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 204 göst.
3 Ocak 2025 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 416 göst.
19 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Annesininmasali (1,241 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 89 göst.
9 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Papatya3535 (442 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,464,504 soru

24,002,995 cevap

327,464 kullanıcı

...