+1 oy
291 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (7,356 puan) tarafından

image

Sabah 8de kalmıştım hala oturmadim ama bi kahve molası vereyim dedim malum pazartesi işler bitmiyor. Her yeri sildim süpürdüm tuvalet banyo yıkadım çamaşır attım hala yıkanıyor. Ütü yapmam gerek. Tabi iş bitmeden kızım acıktım dedi onla çorba içtik şimdide kahve içiyoruz. Geri mutfağa girecem birazdan makina dolu onu dizer yemeğe başlarım. 5 gibi mahallr fırınına veririm yemek pişene kadar bahçede otururum. Tavuk patates yapmayı düşünüyorum yanına ne yaparim bilmiyorum daha. Siz neler yaptınız bugün yemeğe karar verdiniz mi. Birazcık sohbet 🥰

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Afiyet olsun ve kolay gelsin canım fincanın da çok hoşmuş🫶🏻 

Benimki kolunu kırmıştı 12 gün oldu kontrole gittik 10 gün daha alçıda kalacakmış☹️ yandım bittim öğle arasına denk geldi iki kere gittik. geldim duş aldım yeni ciciler giydim bugün yemek yapmamalıyım kirlenmesin😂 

image

(1,474 puan) tarafından

Çok güzel bahane sjjss 

(7,356 puan) tarafından

Ahaha bahane ararken ben 😅 

tarafından

Yazık değil mi kıızz bi tane lekesiz tişörtüm kalsın önlük takmayı da hep unuturum sevmem de😂

-Reklam-
0 oy
(22,844 puan) tarafından

Bugün dışarı çıkacağız yemeğe 

(7,356 puan) tarafından

Afiyet olsun şimdiden 🥰 

0 oy
tarafından
düzenlendi

Afiyet olsun canım bizde erken kalktık havuza girdik çıktık aciktik ekmek almaya gideyim dedim arabayı değişmişti eşim kullanamadim ben şok 😄 o kadar uykum var ki zor adepte oldum şunları uyutup eşya hazirliycam rafting için kanyona gidicez akşam üzeri :)  yemeği orda yeriz

(7,356 puan) tarafından

Ayy kıskandım bak 😅 iyi eğlenceler canım ♥️

tarafından

Sağol canım ♥️😄😘

0 oy
(1,709 puan) tarafından

Afiyet olsun bugün geç uyandık o yüzden daha işlerim bitmedi dinlenmek için oturdum biraz dinlendikten sonra işlerime devam edeceğim akşama da tantuni düşünüyorum 

(7,356 puan) tarafından

Ben daha kalkamadım ya

(1,709 puan) tarafından

Oturunca kalkmak zor oluyor 

0 oy
(1,742 puan) tarafından

Ben de sabahtan beri yemek düşünüyordum . Sebzeli türlü, kremalı makarna salata ve dünden kalan köfte var. Benim ev işleri bitti ama yarın piknik yapmayi düşünüyoruz o yüzden sarma börek kek vs yapmak istiyorum. Tabii oğlum izin verirse.  Sana da kolay gelsin

(7,356 puan) tarafından

Teşekkür ederim sanada kolay gelsin piknik zor ya dün gittik eve gelince bir sürü iş 

0 oy
(2,715 puan) tarafından

Ellerine sağlık canım afiyet olsun ❤️bende ablama geldim dün kaldım bugün akşam gidecem yemek ne yaparız bilmiyorum çocukları uyuttuk bir kahve molası verelim dedik ☺️

image

(7,356 puan) tarafından

Sanada afiyet olsun. Orasi neresi ya beton yığını 😮‍💨

(2,715 puan) tarafından

Ankara atapark 😅

0 oy
(22,886 puan) tarafından

Afiyet olsun annemdeyim bende kardeşim izne ayrıldı beraber kalalım abla dedi geldik bulaşığı yıkadım çamaşır attım balkon yıkadım anneme çay yapıyorum çalıştı bugün babam tarlaya gidecek çocuklar oynuyor dışarda

(7,356 puan) tarafından

Baba evine gidincede oturmayanlar 😅

(22,886 puan) tarafından

😁😁😁 kocamın evinde ne güzel yatıyorum valla

0 oy
(18,398 puan) tarafından

Kanat ve incik çıkardım soslayip patatesle beraber fırına atacam. Yanina pirinç pilavı ve salata yapacam. Öğle namazimi kilmadim daha. Kalkıp namazımı kılacam Kur'an okuyacam. Sonra banyo ve WC yi yıkayacam. Oğlan tıraş oldu eşim de banyo yaptırdı onu batirdilar banyoyu. Sonra yemeğimi yapmaya başlayacam.

(7,356 puan) tarafından

Kolay gelsin benim yemeğim hazir 1 saat sonra veririm fırına bi çamaşır işim kaldi onuda yaparsam yoruldum valla 

0 oy
(780 puan) tarafından

Taze fasulye yemegi 

Sebzeli bulgur pilavı 

Cacık. 

(7,356 puan) tarafından

Güzel menü tam yaz menüsü 

0 oy
(2,970 puan) tarafından

Afiyet olsun kolay gelsin  bnde  yemeği yaptım kayanama geldim gorumcem ile çay içtik  şimdi oğlanı uyutmaya çalışıyorum sonra kahve icicez   sonra çocukları  markete parka götürürüm 

(7,356 puan) tarafından

Sıcakta çay hiç gitmiyor ya

(2,970 puan) tarafından

Evet ztn Bn normalde çay icmemde de 1 bardak içtim 😁

0 oy
(1,474 puan) tarafından

Afiyettt olsunnn 

Ben diyetteyim tek öğün yapıyorum Ton balığını tam buğday lavasina domates kıvırcık ile durum yapıp yedim ):) saqt 1de yarın 1 e kadar su kahve maden suyu dışında oğlanın yemesi var 

Oda öğlen şehriye çorbası ile sogan halkası yedi aksamada kaynanam ne yaparsa yediririm yatarken tekrar bir corba yaparim :)

(7,356 puan) tarafından

Tek öğün mü o sırada 5 öğün falan yiyen ben 😅😅 kız nasıl dayanıyorsun kaç kilosun ki

(1,474 puan) tarafından

88 kiloyum🤭

Bana kilo verdiren tek şey tek öğün sjsj 

Çünkü ben ya hep ya hicciyim sürekli yiyerek kilo veremiyom yok arapgun yok öğlen yok akşam derken kaçırıyorum sjsj 

5 gün oldu sanirim bugun

(7,356 puan) tarafından

Ama dikkat et yinede sağlık önemli kilo verecem diye sağlığından olma

0 oy
(4,091 puan) tarafından

Sabahın ilk uykusunu yapacak oğlum onu uyutuyorum. Uykusuzluk kronik oldu. Kalkınca içerim kahve ben de. Günde 3 4 tane içiyorum 

İlgili sorular

+3 oy
21 cevap 930 göst.
27 Şubat 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Duyguu27 (7,356 puan) tarafından soruldu
+4 oy
18 cevap 785 göst.
20 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Duyguu27 (7,356 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 577 göst.
+1 oy
16 cevap 651 göst.

Kategoriler

1,465,485 soru

24,017,288 cevap

328,074 kullanıcı

...