+1 oy
133 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (38 puan) tarafından

Kuzenimin tiroidi var, 5 yıldır evli ama hallen çocuk olmuyor doktorlar hiç bir sıkıntının olmadığını söylüyor ne kuzenimin nede eşinin , sadece tiroidi var 4 aydır düşmüş ona rağmen gebelik olmuyor, çevrenizde bunu yaşayan var mı acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(23,053 puan) tarafından

Tiroid rahatsızlığım olduğunu hamile iken öğrendim şöyle ki çocuk istediğim için doktora gittim aile hekimi dahiliye git dedi randevu aldım randevum gelene kadar hamile olduğumu öğrendim tedavi ve ilaçlar ile kontrol altına alınırsa engel değil 

(38 puan) tarafından

Peki çok teşekkür ederim 

-Reklam-
0 oy
(208 puan) tarafından

Ben 💁🏻

Troid ve pcos var ona rağmen 2 kere hamile kaldım. Tek yapması gereken takmasın kafaya illa çocuk yapalım hamile kalmalıyım diye birliktelik olmasın rahat bıraksın kendini.. sabah aç karnına kuru incir yesin yumurtlamaya bire bir.. Kadınlar ve erkekler için vitamin var onları alsın yumurta ve spermin kalitesini attırıyor.. bol bol dua etsin olur inşallah ❤️ 

(38 puan) tarafından

Çok ümitlenir şimdi çok teşekkür ederim 

0 oy
(2,495 puan) tarafından

Söylenene  göre tıroıt gebeliği engelliyor ama ben 6 tsh değeri ile hamıle kaldım sonra ilaca başlayıp çocuk doğup 3 aylık olana kadar devam ettim olacağı varsa oluyor 

0 oy
(821 puan) tarafından

Doğuştan troit bezlerim yok gibi bir şey ve iki çocuğumda var ilk denemede oldu ikiside kim uyduruyor bunları ya benim kadar dahiliye endokrinoloji gezmeyen varmı bilmiyorum 32 yaşındayım bu arada küçükken annem babam götürürdü. Evlendikten sonrada farklı illerde yaşadım hepsindede gidiyorum hiç bir doktordan duymadım 

(38 puan) tarafından

Kaç doktor gezdi farklı şehirlerdeki doktorlara bile gitti, çok teşekkür ederim 

0 oy
(5,151 puan) tarafından

Direk troide bağlamak yanlış canim 

Olmasa benim olmazdı annemin kardeslerimin olmazdı 

Elbet vardır başka bi sebebi 

Ha ever illaki engeller troid ama sadece o değildir sebebi

(38 puan) tarafından

Doktorlar başka bir sıkıntısının olmadığını söylüyorlar, belkide daha Rabbim nasip etmemiştir belki 

0 oy
(1,483 puan) tarafından

Bizim bir tanidigimiz troiti vardi troit oldugu icin vucudunda antikor urermiyormus tesadufen gittigi bir hacamat yapan kisi dedi ona bunu.Senin anrikorun cok dusuk senin cocugun olmaz ki dedi.Doktoruna soyledi ve doktoru olabilir aslinda mantikli dedi antikor yuklemesi yaptilar ve sonuc yillar sonra hamile.Bu doktorlarin bile aklina gelmiyor bazen arkadasiniz antikorun hamilelige etkisini arastirsin ve doktora soylesin bakilsin degerlerine.

(38 puan) tarafından

Tamam söylerim çok teşekkür ederim 

0 oy
(3,975 puan) tarafından

Kafasına çok takılırsa olmaz canım biraz gezip tozsunlar kafa dağıtsınlar olur Allahın izniyle ben de de var tiroit hamileyken öğrendim ilaç kullanıyorum iki çocuğum oldu 

0 oy
(6,538 puan) tarafından

Alakası yok tamamen psikolojik biz ailecek troid hastasıyız dört kez gebe kaldım iki çocuğum var kardeşim beş gebe kaldı onunda şu an dört oğlu var 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 120 göst.
+1 oy
6 cevap 210 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Merva90 (167 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 111 göst.
22 Eylül 2024 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,354 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 215 göst.
20 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Ayse1234 (803 puan) tarafından soruldu