0 oy
516 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,655 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizlar kutffen okuyun çok uzun demeyin Kızlar annemin huyunu bliyorsunuz size baştan anlatmayim herşeye karışıp beni fitil eder tatile gituruyouzz iki seferdir sürekli bi karisma çenesini tutamiyor .

Neyse tatilin son günü dün , ailecek sahile geldik kızım coştu beyazz pantalonuma kum attı ıslattı bendede orda karı koca oturuyordu, Bende atmasın diye oraya doğru , gittim .Adam a az geldi sert sert baktı ben bağırdım kızıma kızdım esim gel yapma diyor ama yok. .Annem ordan başladıysa ,sen bilmem ne sulalledeki kişi gibi hihio deyip rezil ettin kendini koçanı da kocan seni rezil olsun diye ugrast anası gibi bencil sizin aile kendi havasında hiç kocana yapiis cilve yok düzelememisim ben düzeltmemis safmisim  hiç bseyden anlamazmizim gozumu acicakmisim deniz de yaşlı kadinlarla neden konusmusum biz konuşuyoruz hadi senin yanınızda isim ne ( haddini bilmiyor annem bence 15 yaşında gibi davranniyor bana ) 

Benim tanıştığımgenc kızla da bu sohbet kurdu ben niye demiyorum ona demi 

Başı ağrımis sabahina 7 de kalkmış , kahvaltı 8 de .Odaları karıştırmış Baskasinin kapısını zorlamış ay anne bukadar mi cahilsin dedim ya benim baş tutunca karristiririm diyor ..Aynı şeyi ben yapsam çıldırır saflligim mallgim kalmaz 

Bugün. De yine kendi kızıma anlamsız ilgilenmeler terledi hasta tüh vs. Biz havalandırmanın bi  ötesine oturduk hafif geliyor ortaya gecsekk bile hafif  gelicek yani neyyse arabadan inmeden ben yemicem ekmek arası yedim bana yeterli vs vs annem her gittiği yerd böyle yapar anne ye olmaz diye ısrar etttirir naz çektirir neye darildiysa (kahvaltıdan kalkar 1 saat sonra yemek demeye başlar bebeler açıktı tüh vs) 

Bende bira daha Açıkalım diye 4   5gibi gittik. Tesise zorla arabadan indirdik ilk geldi buraya niye oturdunuz sen gerçekten yeemesini otrmasin blmiyorsun safsin senlle geldigime pişmanım cinlerim geldi diyor gidiyorum diye bastı gitti b en sok kizlar kimin annesi budan huy bulup aarabaya kaçar laf asla etmiyorum ama 4 bin yenek parası ödedik madem yemicen niye aldiriyorsun benim de içim.rahat etmez bı ısrar ederim benim 3.cocuim annem karar verememiş yemeğe alla alla ver hadi karar diyorum koftte yemem blmiyoum ben yemicem dedi ( kucuk kızım uyuyordu arabadan inmeedi siz yiyin ben de yemeğin ortasında sana soylei tmm.dedim sonra neyine ısrar ettiiyorsunuz o ne le bukadar uğraşmaz cirlar ben  nerde ata yapiyorum kizzlar bana bunları nasıl yapabailr hem tatil son günü hemde tesiste

Beni tahrik ediyosun teselli vermen gerekir diyorum akıllı kız olsan saf 9lmasan annem ogut veriyor dersin  kulağına gider anne öyle denmez ,kızım. Olsun eşin d aldı çocukları senden yine olsun erkek okadar yapar yine iyi bile yaptı sizin sayenizde de gezdim der neymiş. Oradaki kadınlar oturmuş kocalar ilgilenmS kocanın tepesine ardirmis ( eşimde annemi bozdu nnekadar çok millete bakiosun dienwlla bunaltiyo saçma saçma laf ) bende üzülüyorum biz ilgisz aile mi eşi iglisz mi diye su yaşattığı stres uzmeesine  bı bak olay olmuş bbitmis niye uzatiyr değilmi 

17 Cevaplar

+11 oy
(1,653 puan) tarafından

Hay maşallah yavrum bu nerenin Türkçesidir beleeeee 😂. 

Annenin huyunu biliyorsunuz niye annenle tatile çıkıp günlerinizi rezil ediyorsunuz ya vallahi benim beynim yoruldu okurken 

tarafından

İste ben okumadan cevapladim😂😂😂

(1,653 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Televizyonda sabah programları oluyor ya şu an var mı bilmiyorum 😂 kadınlar sürekli birbirleriyle konuşuyor ama ne dedikleri anlaşılmıyor vallahi okurken beynim beni oraya götürdü 😂

tarafından

Ben o kadar uzun oldumu okumuyorum basliga gore cevapliyorum🤣🤣🤣

(1,653 puan) tarafından

Bende öyle yapıyorum sonra başlık yapay zekayla olunca ben sağ kulak diyorum o sol kulak oluyor mecbur okuyoruz 😅

(2,655 puan) tarafından

Yo bu sonduuuu

-Reklam-
+4 oy
tarafından

Türkçe meali ne zaman gelir tahmini. Hiç birşey anlamadım 

(4,742 puan) tarafından

Giriş gelişme sonuç yok okumadan geçmeyin demiş bide 

Kumu çocuk kime atmış ben orda kaldım gerisini okumadım😂

tarafından

Allah var şimdi ben sonuna kadar okudum ama beyin meyin kalmadı error 😂😂😂

+3 oy
(5,607 puan) tarafından

Uykum var zaten yarıda bıraktım anlaşılır yazın ya. Yazın sonra okuyun acaba okuyan anlar mı diye bir düşünün

+2 oy
(8,174 puan) tarafından

Çok karmaşık yazıyorsun okurken yarısı yok muhabbetin . Annen bu kadar huysuzsa birbirinizden memnun değilseniz daha götürmeyin canım  bu kadar basit. 

(2,655 puan) tarafından

Eşim son dedi bend salagim kıyamam bana yaptığı kötülüklere karşı iyiliği de var çocukları alıp uyuttu vs kahatiya bizden önce 2 3 gün götürdü 7 gün kaldık diğer zaman hep bizde. Çok igilenmedi öyle kendini kaptırıp kosturmadi hep bizde .Eşime takıyor az ilgileniyor kosmuyor umurundaar değil die yillarca böyle yaptigi yetmiyor esim i peşlerinde mi koscam diye am yine de bakıyor ilgileniyor annnem herseyimizi KotÜ görüyor bana diyor ki bu resim atıyor BK abbuk subuk resim koyma bak şuna güzel poz vermişler

Açık askili badin ile Nasıl koyayım seni diyor ben bu kadar Çetin kadın görmedim bu benim kızım huyu böyle diyenyok eşime satasiyor tura katılıyor ya tesiste diyor ki tur sizden iyi diyorguluyor 

Hadi enistemgile bu desin teyzeme bı desin kimse çekemez bu hallerini ortada bişey yok 

Yemek yemeye aşırı israretttik bljyorum yemek. Yedirmediniz okadar yol diyecek karnım tok diyor gel diyorum kararsızım diyor küçük kızım uyuyordu kıyafet kendine koymuşsun hep diye hisimla girdi sonrada havalandırmanın yanına mi otrulur saf senle geldiğine oismanim bukadar bilmemezlim olamaz diye sinirlerin geld deyip restorantı terketti eşimle şaşırdım yemek nereme gitti bilmiyorum bu huy ney ki 

Ben nasıl dik durup böylece dvranmamasini saglican yolu bulamazsam saydirr surekli başka kızları orneek gösterir beni. Hiç şeyi beegenmez bıktım yaaaa

Eşim son diyor hakkını kaybetti diyor bunla.mi ugrascaz gereksiz tavır yapıyor küslük buluyor havalandirmanin yani diye huy yapilirmi diyor annem in  kendi doğru lari var ve dışarda gördüğü 10 dklik kişileri hayatı aşırı asiiri onemii onu için ben iyi de yapsam eşim ile kotu geliyor ona 

+1 oy
tarafından

Hepsini okumadimda neden annen sizle geliyor ki 

(2,655 puan) tarafından

2 seferdir geliyor 4 kez fln tatile götürdüm oda gorsunn İzmir'i diye 

Eşim de pişman hem iyilik yaramıyor hala bşka kişileri över okusan şok olursun zaten 

+1 oy
(22,853 puan) tarafından

Ben artık bazı postları es geçiyorum hem çok uzun hem de çözümsüz ne yazsak çözüm olmayacak sadece günlük gibi iç dökülmüş 

+1 oy
(14,756 puan) tarafından

Sesli harfler nerde, anlaşılmıyor inan bağlam sıfır yazdıklarında. Anneni götürme bir tek onu diyebilirim 

+1 oy
tarafından

Çok uzun demeyin dedin diye okudum ama hiç bir şey anlamadım inanki 🤦‍♀️ senin anneni artık hepimiz biliyoruz madem o kadar sorunlu ne diye onu götürüyorsun kendinle

0 oy
(8,998 puan) tarafından

anlasamiosunuz madem gtmeyin. bizde annemle anlasamayiz niye  cocuklarin ustune cok titrer  vocuklar annei gordumu beni unutur hic aikayetci degilim bundan. mumkunse 365 gun alsin kulu kolesi olsun cocuklarin😂ama iki gun annaedie kakio her dedigi yapilio busefwr eve gelincede ayni muameleyi iatio yuz buluo vocuklar.  tatile bizde birlik gideriz annem pimpirik cocuklara o bakar cunku kulu kolesi oluo cocuklarin her istediklerini yapio. ben rahat bi sekilde keyf catarim

(8,174 puan) tarafından

Bence sinirle alakası yok konuşur gibi yazıyor 

(1,653 puan) tarafından

Hangi akıllı bana uyarı verdi be tövbe estağfurullah 😂

(8,998 puan) tarafından

puhahah uyarilacak biseyde dememisinki

(1,653 puan) tarafından

Aman uyarsın ya pehhh 😂😂😂

(2,655 puan) tarafından

Aaa bu msjini okutmak isterdim bi an anneme benim eşim eger uyusa kalkamıyorum diye söylense Allah yandim ben mahveder beni günümü de mahveder anneanneyim ilgileneyim biraz kocası naparsa yapsın yok 

en ufak kaçmasında  söylenir ben yönetemedim olur takmis o lafa sonuçta  adam köpek mi yoneteyim herşeye tMM diyen uzmeyen aadam var mı 

yapmam etmem kendi başlarına uğraşsınlar diyor eşim 

Esimin huyunu da biliyor bazen çok iyi bazen de umursamıyor bildiği halde beni üzmesi neden yanii 

Ay şuan hayran kaldım sana  annem in bana tuhaf bi kiyamamazligi var eskidende böyleydi zayifsin otur koşturma etek giyme bacakların kötü ( bide bana diyor k anneyim görüyorum sen görmüyorsun diyor 

haklı olduğun konu olabilr amaa tahrik ediyorsun ılımlı olgunca kosende oturmuyorsun ben ***** değilim ya eşim topu hep bana atsa cingar çıkartırım diyorum)

Neymiş etrafı incelemiş adamlar hep ilgilenmiş çocuklarıyla psikokkijde öyle onun 

Böyle adam mukememl var mı ya bunu bana niye yapıyor neden huy yapıyor bukadar müdahale ediyor senin annen gibi daha Kizim olsun  yorllmustur o sıkılıyor hemen aldı götürdü ya senden demesi lazım ama en ufak bi oturmasida bak oturdu diyor Özmen anneeannesi olarak. Torunlarinla yedi yirmidort ilgilenn sen niye havuz deniz yaptin sürekli değil mi çok üzüyor benii yemeğe götürüyoruz tavr havalandirmannin önüne oturmusuz basıp gitti ya restorantdan arabaya ( çocuk terli ağlamış bi hisimla kendine kıyafet koymuşsun hep diyor halbu mi altlarda ona da var) yemeği yarım birakip anne gel ne yicen dedim orda küçük kızım ağlıyor bı yandna of of 

Kuzenim herşey ile kendi ilgilenir market flan ( ben. Market alışveriş yapsam annemin çenesinden kurtulamam yönet kocana alışveriş yap demeyi bile bilmiyorsun olur adım ) anne bukadar ilgileniyor ben dahha çok ilgi ana oda ilgisz. degil bi anne niye bunu yapar tahrik eder addam huy buluruz diye kahvaltıya. İnmemezlik yapamaz başta annem yeter( annem başkalarını overken kocaları bakıyor hanımlar keyf çatıyor diye bende kocama kızarım tartışma cikar sonra bana s*****alttan alta tatlı dille yaptırcan der annecim herşeyi ona yıkmaya çalışıyoruz ya ben böyle daha çok yipraniyorum sinirlerm bozuluyor anlniyor terslik yapıyor eşim karşı geliyr bazenn sen gibi sinir hastası mi oalyim diyorum ) 

Kafayı bozmuş başka insanlarla bend anneme benziyorum maleseffffffffff

Kıyamam ya bende uykudan kalkamam eesim kalkar senin sinirlein bozulmuyor mu ama annentahrik etse sende kızarsın belki iyi ki büyük kizin var benim biri 4 bucukj diğer 6 yaşında 

Esim ne zamana kadar peşlerinde gezces yediricez kendielri yesin kendileri hava uza girsin der ilgilenmemeye çalışır bazen de bana yapısır cocukla r

0 oy
(15,351 puan) tarafından

Kaç senedir buradasın Anneni de bahsettiğin dahilinde tanıdık Annen bu yaştan sonra düzelmez 

Sende o konuştukça sus yada tamam deyip geçiştir Annedir sonuçta yapacak bir şey yok 

(2,655 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Düzelmez mi bana taktik veerin ben nasıl başedicem çok üzülüyorum bu duruma çaresiz kalıyorum 

Derdim ki tesiste yemek yerken bize uyum sağlıcaksin nereye oturduysak otuurdedim sert oldu ama haketti nasil konuşmalıyım böyle olay anında ne yapmalıyım sinirden elim ayağım titriyor 

daha diğer senenin planını yapıyor cildircam çocuklara 2 3 gün baktı odasin da yatırdı( Allah bana acidida şansımıza ayrı oda denk geldi ) hakkını yiyemem sabah kahvaltıya götürdü havuzda baslarindaa durdu amma son 3 gün fln annem ffirar 

eşim de firar olsa o kocan nerdde nye ilgilenmiyor sen kalkiyorsun çocuklarla hepp diyor ya anne en ufak bi dinlenme de adam asker mi niye böyle yapıyorsun ben de bunalip ona verip deniz de yüzdüm ya dedim keyf çattım ya dedim çocukları alıp cafe de götürdü ya  dedim bide essimi on senedir tanıyor öyle eşini kaptırıp çocuklara kosturmaz kendi başlarının çaresine baksın der annem de e rahat sen ilgielniyorsun de biri yapmayınca mecbur benyapiyorum oozmn anneanne olarak eşine takma da kostr torunların peşine surekl,keyf yapma peşinde 

Eşin baksın diyor herseyde. ( eşim hakkında yeni tansitigi kadinlara atıyor memnun değil biseyden diyor duyuyorum) 

Sonra tesis de yemek yemeye calsiiyorum Büyük kızım sakince yemek yiyor  çocuğun biri de annnem ile arabada uyuyor çünkü oda. Siz gidin ben yemicem ddedi sonra olmaz sana da söyleriz. Dedim tüm dedi bide naziyyla oynatti

msj ile annemle uğraştım ne yicen gel diyorum gelmiyor yok ekmekk arası kaşar yedim yeter diyor anne niye böyle yapıyorsun ısrar ettirme bak diyorum menü resim atıyorum tabaklarimizi atıyorum

Esim hizzlica yedi annemi göndermeye ne saflığım kaldı kızıp arabaya geri döndü been bunu hakedecek naptım orta da laf atma yok neyin hinci bbu niye üzüyor beni 

Havalandirma önüymus çıldırmış görünce ona basıp gitmiş burdan tuhafligini gör .eşimde sasirdi annem aşırı üşür hava fena sıcak ona soğuk geliyor fikrini asla degistrremeyiz 

bebe hasta saf ***** oturmasını da bilmezmisim 

Sonra resim saçma koymuşum ona göre öyle psikokjik wlla bak baska kişilerin resmini atıyor bak kocayi nasıl öperken cekiilmjs  diye asil o saçma ondan pay bic

Sahilde eşim rezil olmamı beklemiş çocuğu almamış benden böyle denir mi bu tahrik değil mi kızımı uzmeyim der her olayı anemin abartı ( mesela dediğini anlamadım ya saydirir saf babası kılıklı analamz yanlış anlar der ben yanlış anlamasam bile ona öyle geliyor 

psikolojik her insan hata yapr mukemll değil derim kavga edeceğine kocanla gözünü aç ins duzelirsin uyaniklasirsin sagfliga Tahamuluum yok diyor

Anne kocan rezil olmanı bekledi çocuğu senden almadı kumlarina islatmalarina maruz kaldin dedin ya ben nasıl etkilenmeyip kocama satasmayim dedim

biz b kavga ettiysk eşimle odada görmen lazim bı ana bunu yapamaz sanki dusmaniyim daha ben yakincam o beni sakinleştirmek gözü aç diye böyle şeyler denilmez sahili terk et diye orda deseydin aklıma gelmedi diyorm bak inanmazdım abartısız ak yeminle 10 kez adamın oraya kacilir m malligina doyma dedi 

(15,351 puan) tarafından

Canım haklısın yaptıkları tahammül edilecek gibi değil Yenilir yutulur şeyler söylemiyor insanın ağrına gider 

Yapacağın 2 şey var gerçekten arana mesafe kıyacaksın görüşmeyeceksin yada her yaptığına ağzını açmayacaksın 

0 oy
(2,655 puan) tarafından

....................

0 oy
(2,860 puan) tarafından

Tek soru ailecek annelerle tatile neden gidiliyor

(22,853 puan) tarafından

Çocuklara baksın diye 

(2,860 puan) tarafından

😀 o zman ne diyelim ben kendi çocuğuma baksrim sahsen kimseyi alamam yanıma ayrica benin 1 tane var diye demiyorum kardeşimde 3 tane var maşallah hersene tatildeler çocuklar küçük falan farketmiyor bizde..

O yüzden zerseniste bulunulmuyor

(22,853 puan) tarafından

Hayır yardımcı olan bir anne olsa alırsın ama arkadaşın annesi hep böyle üç senedir platformdayım çocuklara o bakıyor diye hayatlarına her şeye karışıyor arkadaşta çıkarı var diye ses etmiyor ama annesi çok müdahaleci ve memnuniyetsiz o yüzden hayat çok zor. 

0 oy
(1,627 puan) tarafından

Çok karmaşık yazmışsın bacım ama sadece sana şunu sorabilirim neden götürüyorsun anneni ne alaka senin kocan da çocuklarınla yap tatilini annenin ne alakası var yani yanında anlamadım bana bu saçma geldi bir kere annen zaten davranışları iyi değil ama buna rağmen götürüyorsun hani ne yaptın ne etti geçmişte ne olduğu falan da hani takılmıyorum sadece annenin seni rahatsız etti ortada sen hala anneni alıp tatile gidiyoruz şimdi bunu kayınvaliden yapsa açıkçası ben de aynı şeyi söylüyorum kendim için de diyorum olay çıkarırım kaynanam ya da Annem fark etmiyor gerçi ben böyle rahatsız oluyorsam götürmem ailecek giderim

0 oy
(718 puan) tarafından

Canım çok çok karışık yazmışsın ama anladığım kadarıyla annen zor bir kadin ve anlasamiyorsunuz madem öyle kadının huyunu da biliyorsun bu kafra uzun bir tatile neden götürüyorsun ailecek gitsenize hem moraliniz bozulmaz hem ailecek vakit geçirirsiniz 1 2 günlük kısa tatillere de çok istersen götür anneni. Kadının huyunu davranışını değiştiremezsin ki kaç yaşında kadın 

0 oy
(3,919 puan) tarafından

Bunların hepsi sana müstahak. Anneni bu kadar hayatının içine sokup her şeyine karıştırıyorsun , eşinin eleştirtiyorsun. O adam ana kız sizin çenenizden iyi kaçıp gitmiyor. Baktırma çocuklarına ver kreşe . Bu şekilde mutsuz huzursuz olacağıma giden para olsun . Bu ne böyle hayatınızla ilgili her şeye annen karar veriyor sırf çocuk bakıyor diye . Tuvalete de ne zaman gideceğinizi söylüyor mu? 

0 oy
(2,376 puan) tarafından

Valla siz ailece şaka gibisiniz. Annenizde değil sadece sizdede sorun var psikoloğa gidin

Hayatı bu kadar zorlaştırmaya gerek yok geçen senede aynı muhabbet oldu herkes sana anneni getirme tatile dedi annen sizin hayatın sahibi olmuş o olmadan bir hiç gibisin resmen bu yüzden bu kadar yalayıp yutuyosun her yaptığını 

0 oy
(4,186 puan) tarafından

Hepsini okumadım zaten okusam da konu aynı aynı söylenebilecek tek bir sey var gerekmedikçe annenle muhatap olma 

İlgili sorular

+1 oy
40 cevap 968 göst.
4 gün önce Ev & Yaşam kategorisinde zeyneb34 (950 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 494 göst.
22 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Yonca00 (669 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
29 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Papatya3535 (447 puan) tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 248 göst.