Düzelmez mi bana taktik veerin ben nasıl başedicem çok üzülüyorum bu duruma çaresiz kalıyorum
Derdim ki tesiste yemek yerken bize uyum sağlıcaksin nereye oturduysak otuurdedim sert oldu ama haketti nasil konuşmalıyım böyle olay anında ne yapmalıyım sinirden elim ayağım titriyor
daha diğer senenin planını yapıyor cildircam çocuklara 2 3 gün baktı odasin da yatırdı( Allah bana acidida şansımıza ayrı oda denk geldi ) hakkını yiyemem sabah kahvaltıya götürdü havuzda baslarindaa durdu amma son 3 gün fln annem ffirar
eşim de firar olsa o kocan nerdde nye ilgilenmiyor sen kalkiyorsun çocuklarla hepp diyor ya anne en ufak bi dinlenme de adam asker mi niye böyle yapıyorsun ben de bunalip ona verip deniz de yüzdüm ya dedim keyf çattım ya dedim çocukları alıp cafe de götürdü ya dedim bide essimi on senedir tanıyor öyle eşini kaptırıp çocuklara kosturmaz kendi başlarının çaresine baksın der annem de e rahat sen ilgielniyorsun de biri yapmayınca mecbur benyapiyorum oozmn anneanne olarak eşine takma da kostr torunların peşine surekl,keyf yapma peşinde
Eşin baksın diyor herseyde. ( eşim hakkında yeni tansitigi kadinlara atıyor memnun değil biseyden diyor duyuyorum)
Sonra tesis de yemek yemeye calsiiyorum Büyük kızım sakince yemek yiyor çocuğun biri de annnem ile arabada uyuyor çünkü oda. Siz gidin ben yemicem ddedi sonra olmaz sana da söyleriz. Dedim tüm dedi bide naziyyla oynatti
msj ile annemle uğraştım ne yicen gel diyorum gelmiyor yok ekmekk arası kaşar yedim yeter diyor anne niye böyle yapıyorsun ısrar ettirme bak diyorum menü resim atıyorum tabaklarimizi atıyorum
Esim hizzlica yedi annemi göndermeye ne saflığım kaldı kızıp arabaya geri döndü been bunu hakedecek naptım orta da laf atma yok neyin hinci bbu niye üzüyor beni
Havalandirma önüymus çıldırmış görünce ona basıp gitmiş burdan tuhafligini gör .eşimde sasirdi annem aşırı üşür hava fena sıcak ona soğuk geliyor fikrini asla degistrremeyiz
bebe hasta saf ***** oturmasını da bilmezmisim
Sonra resim saçma koymuşum ona göre öyle psikokjik wlla bak baska kişilerin resmini atıyor bak kocayi nasıl öperken cekiilmjs diye asil o saçma ondan pay bic
Sahilde eşim rezil olmamı beklemiş çocuğu almamış benden böyle denir mi bu tahrik değil mi kızımı uzmeyim der her olayı anemin abartı ( mesela dediğini anlamadım ya saydirir saf babası kılıklı analamz yanlış anlar der ben yanlış anlamasam bile ona öyle geliyor
psikolojik her insan hata yapr mukemll değil derim kavga edeceğine kocanla gözünü aç ins duzelirsin uyaniklasirsin sagfliga Tahamuluum yok diyor
Anne kocan rezil olmanı bekledi çocuğu senden almadı kumlarina islatmalarina maruz kaldin dedin ya ben nasıl etkilenmeyip kocama satasmayim dedim
biz b kavga ettiysk eşimle odada görmen lazim bı ana bunu yapamaz sanki dusmaniyim daha ben yakincam o beni sakinleştirmek gözü aç diye böyle şeyler denilmez sahili terk et diye orda deseydin aklıma gelmedi diyorm bak inanmazdım abartısız ak yeminle 10 kez adamın oraya kacilir m malligina doyma dedi