+1 oy
188 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (570 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi

Kızlar cuma günü oğlum genel anestezi ile sünnet oldu doktor reçeteli ilaçları hazırlayıp getirmiş kontrol etti sorular sormasam bişi demedi batikon felan vermedi kontrole gelin demedi ama verdiği ilaç sadece antibiyotikli merhem sabah akşam suruyorum ama sulu kalıyor geçmiyor annemde diyor sulu olursa yarası iyileşmez açılır dedi bezini açık tut kurusun dedi zaten 1 hafta olsun kontrole goturecegim sizce siz ne diyorsunuz deneyiminiz varmı lütfen bilgi bekliyorum doktor batikon bile vermemiş normalde batikon yaraları iyileştirir, verilen antibiyotikli krem her gün sabah akşam mi sürülüyor acaba ilaçları ablam aldı oğlum huysuz ağlıyor diye ,

4 Cevaplar

0 oy
(570 puan) tarafından

Bilgisi olan yok mu acaba 

-Reklam-
0 oy
(611 puan) tarafından

Canim ben geçen sene sünnet ettirdim çocuğu bana bir antibiyotik krem verdi birde kantaron yağı dök her bezde bol bol dedi öyle yaptım hemen iyileşmesi kantaron yağını oneririm

(611 puan) tarafından

Canim sulanması bezliyse iyi yapışmıyor ben sürekli hem krem hem kantaron yağı kullandım 4 günde iyileşti yanlış hatırlamıyorsam 3 günde olur 

(570 puan) tarafından

Cnm ben beşe yapişmasin diye karton bardağı kesiyorum ayarlıyorum koyuyorum yapişmiyor inşallah geçer 

(611 puan) tarafından

Canim karton hiç koymana gerek kalmaz kantaron yağını bolca beze dök yeter 

(570 puan) tarafından

Benim oğlan baya bı nazlı bezini açarken bile ay uy ediyor mecbur karton bardak koyuyorum cnm 

(611 puan) tarafından

Bazı çocuklar oyle cnm

0 oy
(3,471 puan) tarafından

Antibiyotikli krem enfeksiyonu önler. Mümkün olduğunca kuru tutmaya çalışın. Ama kremi sürüpte sonra da silmeyin. Kaç yaşında bilmiyorum bez bağlanıyorsa arada açıp havalandırın. Geçen ay oğlum sünnet oldu bize de antibiyotikli krem ve crystalin diye sprey yazıldı sadece. Sprey antiseptik, kremden önce dezenfekte etmek için yazılmıştı. 

(570 puan) tarafından

Sünnet kiloduda var ama o bezsiz olanlar icinmiş bez kullanmayan kullanır dediler hemde 2 tane aldım e bebekden acaba onu mu kullansam değer mi ona bilemedim

(3,471 puan) tarafından

Bezini sık sık değiştirip çişli kalmamasına özen göster. Birde bez pipisine değmesin diye o bölge için bi çözüm bul. İnternette alternatif videolar var. Bazıları kağıt bardaktan kesip korumalık yapmış mesela. Bezli olsaydı oğlum öyle bişey yapabilirdim. İnşallah 1 haftaya acısı falan kalmaz bile. Oğlumun dikişli idi sünneti. Bide normal sünnet değil peygamber sünneti ve eğrilikte vardı. Genel anestezi ile oldu. İlk günler aşırı şişti enfeksiyon kapmış gibi görünüyordu. Kremi ve spreyi kullandıkça 1 haftaya toparladı.

(570 puan) tarafından

Cnm benim şişede geçmiş olsun ya yavrum benim yaaa , evet cnm bezini degiştiriyorum ve karton bardaktan korumalık yapdim yoksa beze yapışır, evet şuan sanki enfeksiyon yada iltihap var gibi hafif sarılık var ama iyileşiyor kabuklanma başladi çok teşekkür ederim saol 

(3,471 puan) tarafından

Rica ederim inşallah çabuk iyileşir yavrun🌸

(570 puan) tarafından

İnşallah  🌷

0 oy
(2,104 puan) tarafından

Antibiyotikli Krem yeterli daha yeni sünnet olmuş sulanması normal endişelenmeyin ılık suya oturtursaniz ağrısı da hafifler dikişli klipsli mi oldu 

(570 puan) tarafından

Genel anestezi ile oldu dikişli mi bilmiyorum doktor bişi demedi cuma günü oldu daha banyo yapdiramadin Çarşamba günü felan banyo yaptiriyim dedm saçını dalinle şampuanlicam su dokerken orasına gelse yarası kalkmaz inşallah banyodan sonrada 5 dakika leğene ılık suya oturtcam 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 158 göst.
+1 oy
0 cevap 77 göst.
0 oy
3 cevap 85 göst.
23 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,144 soru

24,165,108 cevap

335,569 kullanıcı