0 oy
118 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (124 puan) tarafından

Kızlar benim tahmınımce böbrekte bır sgrı var yeterınce su ıcemıyorum mıde bulantısından dolayı yoksa başka bir  Ağrı'mı yaşayan varmı belımın sol tarafı sadece ağrıyor karnımda herhangi bır agrı yok 12 haftalık hamıleyım sızce bu ağrının sebebi nedır 

6 Cevaplar

0 oy
(124 puan) tarafından

Cevap verebılırmisiniz

-Reklam-
0 oy
(3,546 puan) tarafından

Ben 32. Haftada yaşadım böbrek ağrısı böbrek büyümesi dediler yatış yapmışlardı tedavi gördüm 

(124 puan) tarafından

Nasıl bır ağrıyor pekı 

0 oy
(124 puan) tarafından

Neden kımse cevap vermıyor 

0 oy
(505 puan) tarafından

Benimde başıma geldi hamilelikte 12 haftalık gebeyken hastaneye yatırdılar 24 saat serum desteği verdiler öyle atlattım ama ağrısını tarif edemem yarım saatte bir lavaboya gidiyordum ve böbreklerim aşırı ağrıyordu doktor susuz kaldığı için kurumaya başladığını serum verdikçe kendine geleceğini ama biraz Ağrı da çekeceğimi söyledi üç günde geçti çok şükür sonrasında iki günde bir acilde serum taktim mide bulantım geçene kadar

(124 puan) tarafından

Bebege herhangı bır etkısı oldumu pekı 

(505 puan) tarafından

Hayır sadece bebeğin susuz kalması gelişimini etkiliyormuş üç hafta geriden geliyordu son aylarda yetişti 

0 oy
(7,055 puan) tarafından

Cnm bnmde kızımda vardı gittim böbrek genişlemesi vardı bnde Bebek büyüdükçe baskı yapıyordu  ilerlerse stent mi ne bişey takmamiz lazm dediler ilaç içtim biraz iyi oldum öyle geçti gitti . 

0 oy
tarafından

Su içmemen sebebiyle idrar yolunda enfeksiyon olması benim de başıma çok geldi ama ben ne kadar su içsem de etki etmiyordu 

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 208 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Hilay (429 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 382 göst.
18 Mart 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,986 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 205 göst.

Kategoriler

1,476,480 soru

24,169,743 cevap

335,805 kullanıcı

...