0 oy
179 göst.
Diğer kategorisinde (1,837 puan) tarafından

2 görümcem var birinde 3 birinde 2 çocuk benim de 2 çocuğum var karneyi alır almaz yan tarafa kaynanama geldiler 7-8 çocuk birleşince ortalık kıyamet yeri gibi sokakta bağırış cagiris hiç biri laf anlamıyor dinlemiyor benimki de onları görünce kuduruyor iyice. Millet balkonlarda oturuyor bizi dinliyor rezillik en nefret ettiğim şey. Nasıl rahat edip hâlâ evlerine gitmiyorlar anlamıyorum ben acayip rahatsız oluyorum. Her birinden ayrı ses çıkıyor ota boka ağlıyor avazı çıktığı kadar susmak bilmiyor Allah cildiricam

4 Cevaplar

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Sen kendi cocuklarindan sorumlusun onları zaptet gerisini salla. Karşında yabancı bı komşu olsaydı da aynı şey olurdu. Çok çocuk olan yerde gürültü zaten olur biri birini gazlar. Ha bire de sus yapma etme bı yerden sonra hem biktirir anneyi ve çocuğu hem de sözün bı anlamı ağırlığı kalmaz

(1,837 puan) tarafından

Benim büyüğü 9 yaşında oğlan fazla hareketli çocuk bide onları görünce simariklik ekleniyor ve çekilmez hâl alıyor kziim 3 yaşında ondan yana sıkıntı yok da diğerleri büyük ama biktirdilar vallahi 

(4,876 puan) tarafından

Allah bağışlasın. Oğlan tam fırtına zamanında desene :) çok curcuna olur tahmin edebiliyorum. Benim kv evi de gorumceler gelince öyle oluyo ama ben başka mahalledeyim çok şükür 

(1,837 puan) tarafından

Kasırga kasırga fırtına az kalır saçlarım birden beyazlamaya başladı. Ne kadar uzak o kadar iyi 

-Reklam-
0 oy
(3,171 puan) tarafından

Seninkileri tak kafana kız diğerlerini de anaları düşünsün 

(1,837 puan) tarafından

Kcuik kız yanında hep zaten de oğlani evde tutmak imkansız oetalik hemen karisiveriyor akşama kadar onun peşinde gezemem 

0 oy
(5,685 puan) tarafından

Sen de al çocukları onlar gidene kadar annene git😅

(1,837 puan) tarafından

Şansıma tüküreyim annem çalışıyor maalesef 

0 oy
(2,534 puan) tarafından

Kaynananla beraber mi oturuyorsunuz ?

(1,837 puan) tarafından

Yok ama yan tarafta onlar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 243 göst.
13 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Büşrasu (656 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 237 göst.
9 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 326 göst.
4 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Defne_batuhan (3,350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 265 göst.
21 Haziran 2024 Moda kategorisinde Mhmtalp0348 (21 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,011 soru

24,052,223 cevap

329,711 kullanıcı

...