+1 oy
222 göst.
Diğer kategorisinde (1,484 puan) tarafından

Sabh borek atmistim fırına ama firinim güzel pisrmedi kahvaltıya da yetismedi neyse öyle firinda kaldı bnde braktim.daha firini kapattim kaynanam bzdeydi cay ictik gorumcemin iki kucuk kzi 12 10 yaşlarında eve geldiler anneleri kaynanami cagiriyormus neyse cayin yaninda cekirdek vardı istediler o poseti verdim dolapta da dondurma vardi verdim verdime pişman oldum neyse kaynanamla gtmsler anne babalarina demsler yenge bze börek vermems.kaynanamda demiski pismemisti bde hic aklimiza gelmedi demis adamda gelip esime diyor bnde cocuklar hangi ara gördü bde bnden isteselerdi verirdim aklima gelmedi 3 yasindaki oglumda hasta onunla ilgileniyordum yani bn şok oldum ayyyyyyy çıldırdım yaaa

6 Cevaplar

+2 oy
(3,984 puan) tarafından

Kazık kadar çocuklar eş.şek kadar adam. Kimse yemeyip içmeyip laf peşine düşmüşler. Ama kaynanan doğruyu söylemiş en azından.

(1,484 puan) tarafından

Adamin oyle demesi.ztn ayri olay 

-Reklam-
+2 oy
(101 puan) tarafından

Çok garip ya biz çocukken kimseden bişey isteyemezdik arkasından da anamıza babamıza söyleyemezdik 

(1,484 puan) tarafından

Ay ne bilim tuhaf 

+2 oy
(711 puan) tarafından

Kocaman adam bunun peşine düşmüş yani yazık valla ne günlere kaldık bide iki parça börek yemedi diye çocuğa bir şey olmaz aklı başında olan bir adam olsaydı alırdı malzeme karısına yap derdi çocukların gözü kalmış cani istemiş yani onların amacı boş laf

(1,484 puan) tarafından

Vala kaynanam artık yemedi dedi artik zehir oldu :D

+1 oy
(1,484 puan) tarafından

Cok cok aç gözlüler ya 

+1 oy
(6,688 puan) tarafından

AA aç gözlülük nasıl çocuk onlar 

(1,484 puan) tarafından

Osursan afedersin gder anne babalarina soylerler o tipler

(6,688 puan) tarafından

Nefret ederim öyle yetiştirilen çocuklardan 

+1 oy
(8,854 puan) tarafından

Ay şimdiki çocuklar bi tuhaf valla ya. Çocuk tabi hepsinin cani çeker bu normalde böyle yapmaları çok canımı sıkıyor benimde

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 191 göst.
11 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir098765 (322 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 430 göst.
24 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Behis (671 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 375 göst.
26 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Simrammom (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 241 göst.