+1 oy
348 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar linçlemeden cevap verin lütfen eşimle aram çok kötü yakınlaşamadık bu yüzden oda inada bindi bi nevi. Açık sözlü olucam barışmak için sizden hap önerisi istiyorum ne kadar açık giyinsem de ilgisini çekemedim yapmadığım şey kalmadı dayanamaz diye bekledim ama yok inat yaptı ve bu yüzden barışamadık. Bildiğiniz bi hap varmı erkeğin kullandıktan sonra etkilendiği kendisinin gelmek istediği temas etmeden dahi açık konuşuyorum kudurduğu hemen etki eden bi hap soruyorum uzun süredir olmadığı için iyice uzaklaştık kavga dövüş bitmedi başka çarem kalmadı dediğim gibi lütfen linçlemeyin 

5 Cevaplar

0 oy
(4,460 puan) tarafından

Barışmak için niye öncelikle cinsellik . Oturup konuşup sorunlarınız halletmeniz öncelikli olmalı. Sonrası kendiliğinden gelir zaten.

(12,074 puan) tarafından

Canım sevişince sorunlar çözülup kavga sona erecek mi ben onu merak ettim😃

(9,079 puan) tarafından

cozulmezde iste tekrar bi sicaklik olur sorunlarida hali hali altina supurulur ustu kapanir sorunsuz devam edilir sifirdan yeni bir degter acilir iste en fazla

(12,074 puan) tarafından

Yok post sahibine dedim sanki öyle bir izlenim vermiş. Bi sevişsek herşey hallolacak der gibi😂

(29 puan) tarafından

Amacım sevişmek değil de onun gevşemesinden sonra konuşmak çünkü beyinleri o sıra farklı çalışıyor 😂

(29 puan) tarafından

Beni en iyi şekilde sen anlamissin valla millet sevişme derdindeyim sanıyor 😂

-Reklam-
0 oy
(771 puan) tarafından

Eczaneye bir danisin hap degilde daha dogal şeyler vardir mutlaka

(29 puan) tarafından

Tamam canım bir bakayım 

0 oy
(209 puan) tarafından

Canım önceki posta tülbentle ilgi bişeyler yazmıştın bence önce onu çözüme kavuştur.. Onun dışında bu ilaçlar çok tehlike onun yerine afrodizyak etkili parfüm falan al o daha masum.. Dua et Esma çek ya veliy ya vedud ya kaviy 100'ler defa 

(29 puan) tarafından

Bi viegra önerisi geldi 😂

(209 puan) tarafından

Sakın ha o tehlikeli bir ilaç yanlış kullanımda kalp krizi görme kaybı bile yapıyormuş 

(29 puan) tarafından

Zaten bulamam ben onu satan kişiler de torbacıymış aman Allah korusun onlardan uzak olayım riski de varsa hiç gerek yok sağol bilgilendirmen için canım 

(209 puan) tarafından

Aman bir koca uğruna torbacıların eline düşmeyelim 🤣

(29 puan) tarafından

Vallahi ya sonumuz neresi olur görebiliyorum 😂

0 oy
(1,060 puan) tarafından

Sen yakinlas neden onun gelmesini bekliyorsun

(29 puan) tarafından

Ters tepki verirse daha da kötü olmayalım diye bekliyorum 

(1,060 puan) tarafından

Ters tepki verirse sende tepki verirrsin zaten araniz iyi deyil en azindan denemis olursun

(29 puan) tarafından

Cesaretimi topladigim an deneyeceğim o anı bekliyorum bende 😄

0 oy
(4,398 puan) tarafından

Ben bir önceki sorduğun sorudan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Yoksa bi erkek en fazla 1 hafta 10 gün dayınır, ki sen özellikle açık giyiniyorsun adamda tık yoksa bu işte bişey var gibi

(29 puan) tarafından

Bilmiyorum hocaya gidemediğim için sürekli düşünüyorum birşey mi var gerçekten diye aynı evin içinde olmak cidden zor oluyor yaşadığım en zor dönem diyebilirim 

(4,398 puan) tarafından

Konu sadece cinsellikse bilmiyorum ama genel olarak düzeniniz ilişkiniz bozulduysa bir hocaya git derim 

(29 puan) tarafından

Gidicem tabiki canım en azından bu yönden yakınlaşıp konuşabiliriz diye düşündüm 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 451 göst.
0 oy
7 cevap 738 göst.
+2 oy
4 cevap 937 göst.
0 oy
15 cevap 831 göst.

Kategoriler

1,472,492 soru

24,111,965 cevap