+1 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından

Kızlar kız kardeşim 4 aylık hamile 3 aydır annemlerde kalıyor rahatsız başta çok ağır salgın geçirdi sonra tifo oldu tam dedik iyileşti bu seferde eve gidemiyor hasta nefesi daralıyor evde de annemlerde de ara ara nefesim daralıyor diyor ağlıyor sürekli eşine karşı soğumuş halbuki severek evlendiler kocası halla etrafında pervane eve gel diyor ne istiyorsan öyle olsun diyor kız kardeşim diyor yapamıyorum eve gelince halsizleşiyor ayağa kalmakta zorlanıyor şuan annemlerde de aynı şekilde yemekte yiyemiyor nasıl olacak bilmiyorum hocalara götürdük her türlü doktorlara götürdük ama yok yani . Bide diyorlar tifo hastalığından sonra duygu değişimleri normal diyorlar ama çok zorlanıyor var mı böyle başına gelen acaba 

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Çünkü uzak kaldıkça şeytan vesvesesine düşüyor. Gitsin kocasının yanına düzelir . Birde üstüne hamilelik hormonları

(259 puan) tarafından

Kuzum gidemiyor ki eve girdiği gibi kötüleşiyor aynı sekilde her yerde öyle artık eskiden azda olsa yemek falan yiyebiliyordu onu da yapmıyor artık iyice yeme icmedende oldu 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Siz den biri onun evine gitse kalsanız . 

(259 puan) tarafından

Yok canım denedik ama artık sorun evde değil her yerde aynı sıkıntıyi yaşıyor artık 

0 oy
(1,603 puan) tarafından

Hamilelikte eşinden tiksinip doğumdan sonra eski haline dönen çok tanıdığım var 

(259 puan) tarafından

Evde bende de olmuştu 1 ay kadar geçti sonra 

0 oy
(2,005 puan) tarafından

Eminim ki bunlar geçici. Insallah tez gecer Allah şifa versin 

(259 puan) tarafından

İnşallah canım Allah razı olsun 

0 oy
(7,074 puan) tarafından

Evini karatmis gozunde bide hasta ise daha çok gitmek istemez ama doğum yapınca duzelir

(259 puan) tarafından

Aynen öyle valla inşallah doğuma kadar sürmez 

0 oy
(105 puan) tarafından

Hem fiziksel hem ruhsal olarak çok yorulmuş vücut iflas bayrağını çekmiş resmen üst üste yaşadığı hastalıklar gebelik hormonları ardından gelen halsizlik ve nefes darlığı derken psikolojik olarak da bocalaması çok normal

(259 puan) tarafından

Çok haklısın canım çok yıprandı vallla  psikiyatriye gitsin diyoruz kabul etmiyor 

0 oy
(730 puan) tarafından

Hamilelikte kocadan soğuma çok normal çok duydum bende hiç olmadı ama biri demişti kocamın telefonunu bile görünce migdem bulanıyordu , diğeri de demişti kocamın kokusundan bile migdem bulanıyor aynı asansöre dahi bilmiyorum kocamla yani olan şeyler bunlar bence psikolojik destekte alsın siz normal değil diyen düşünüyorsaniz çünkü böyle devam ederse bir de üstüne lohusalık depresyonu yaşama riski yüksek şimdiden dikkat edin eşi gelsin annemlere biraz zaman geçirsinler alışveriş yapsınlar bebek için 

(259 puan) tarafından

Piskkoljik desteği bizde teklif ettik ama yok kabul etmiyor 

(730 puan) tarafından

Bir şekilde ikna olsa onun için iyi olur hem bebek için de evliliği içinde iyi olur 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 28 göst.
0 oy
4 cevap 304 göst.
5 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,505 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 78 göst.

Kategoriler

1,475,075 soru

24,148,920 cevap

334,814 kullanıcı

...