0 oy
263 göst.
Diğer kategorisinde (2,849 puan) tarafından

Yani daha bugün memleketten dönmüşüm,terim daha  soğumadan görümcelerin gelesi tutmuş.kaynanamla aynı avluda olduğumuz için her haftasonu burdalar.evlerde yakın olunca sık sık gelme imkanları var.neyse mangal yakmışlar bende uzun süredir görüşmüyorum onlarla.2 haftadırda annemlerdeydim.eşimle oturup yemek yiyeceğiz ısrar kıyamet abi illa gel.eşim gitmedi tabi.ama bu hareketlerindede bi anlam bulamıyorum.zaten her hafta burdasınız ben gelincemi aklınıza geliyor.bu arada normalde umrumda olmaz ama eşimle vakit geçirecekken bu kadar ısrarla çağırmaları beni yıldırıyor artık.

4 Cevaplar

+1 oy
(1,617 puan) tarafından

Abartmissiniz gidip bir güzel yemeğinizi yiyip aksamda birlikte vakit gecrebilirdiniz

Zaten yemek yicekmisisniz ha birlikte ha basbaasa 

(2,849 puan) tarafından

Yoo konuşmadığım insanlarla neden yemek yiyeyimki.birde beni değil eşimi çağırıyor.abi gel yemek yiyelim diye.birde eşim yemekten sonra hemen işine gitti.öyle uzun bi vaktimiz yok.o yüzden sinirleniyorum

(1,617 puan) tarafından

1 konuşmadığını yazmamışsın

2 esin zaten gerekeni yapmış.

3 haklısın 

-Reklam-
0 oy
(1,281 puan) tarafından

Kaç yıllık gelinsin sen ben olsam fena laf sokardim o gorumceye

(2,849 puan) tarafından

6 yıl.ama ben gittikçe tersine dönüyorum.ilk küstüğümüzde lafımı cevabımı veriyordum.baktım onların işine geliyor bende susmayı tercih ediyorum.

0 oy
(130 puan) tarafından

Hiç oralı olma o zaman muhatap olmazlar seninle 

(2,849 puan) tarafından

Aynen ben onlar geldiğinde evden dışarı bile çıkmıyorum.qma özellikle benim geldiğim gün bunu yapmaları sinirime dokundu

0 oy
(5,324 puan) tarafından

Empati yapiyorum gider yemegimi yerdim sonra aksam esimle vakit geciririrdim gunler cuvala mi girdi o kadar hazirlik yapmislar 

(2,849 puan) tarafından

Kız ne hazırlığı.beni çağırmadılar bile küsüz biz.eşimi arıyorlar abi gel yemek ye diye.

(5,324 puan) tarafından

Isin rengi degisir o zaman 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 181 göst.
12 Ocak 2023 Diğer kategorisinde nehir2020 (1,174 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 270 göst.
4 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Busra2101 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 333 göst.
20 Nisan 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayall (124 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 227 göst.
31 Aralık 2021 Yemek-Tarifler kategorisinde Lesrugg (169 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,956 soru

24,132,148 cevap

334,091 kullanıcı

...