İlk hamileliğim 26.haftadayım yavaş yavaş alış veriş listemi çıkarayım diyorum. Hasta külodu ve göğüs pedi kaçlı alayım
Lohusa pedi (kilot bez ) almıştım o daha iyi olmuştu canım göğüs pedi de 1 paket almıştım sonradan aldim mi hatırlamıyorum inanki aradan 4 yıl geçti 😁
Normal ped kullanımı rahat olmuyor mu,yani giyilebilir değil de lohusa pedi ama çamaşıra yerleştirilen?
ilk hafta ben kilot bezi kullandım sonra da normal gece pedine geçtim yani ama ilk günler kanama çok yoğun olunca o kilot gibi olan daha çok işime yaradı
ilk bikac gun depend kilot gibi vok ragat prd takmana gerek yok kiloy gibi bityisyn aonrada normal ped killan zaten on lu o kilot . 4 bes gun yeter. sinra oede gecersin
Hehhh bende bundan kullanmıştım 😁
benim kanamam bir hafta surdu. bunu kullandim ped gibi degilde direk kilot niyetine. cok rahat diye😂 az bisey bulasiodu yani oyle gun icinde defalarca degismeye gerek kalmiodu sabahdan aksama azcik lekeleniodu oyle dusun
Göğüs pedi çok az lazım oluyor genelde Ben çocuklarım da hiç kullanmadım Hatta Çünkü sutüm hep azdı hasta bezi depend hasta kilosu var Onlar kullanışlı oluyor Ben eşime aldırmıştım da doğumdan sonra gidip bana 30'lu hasta bezi almıştı içinden biraz kullandım gerisini ihtiyaç sahibi birine verdim
Vallaha kim ne derse desin sezeryansa kilot bezle asla olmuyor onu giymek ameliyattan zor geldi bana oyüzden hastanenin cırtlısını kullandım hep göğüs pedine gelirsek o kişiden kişiye değişir benim aşırı bir süt akışım olduğu için kutu kutu bitti hep 300 lü almıştım
3 kutu göğüs pedi almıştım hasta külodu 10 lu 1 paket aldıydım
Göğüs pedi hiç kullanmadım göğüs kabı koyuyordum süt birikenlereen. Depend almıştım kilodu çok rahat oldu normal ped rahat olmuyor. Kanama çok olduğundan. Dependi de 3-4 paket kullandım ben sık değiştirdim çok 2 günde 3-4 paket bitti. Zaten 9 ya da 10 lu oluyordu yanlış hatırlamıyorsam
Normal doğum olursa depend külot lazım olur kanama durumuna göre takviye yaparsın. Ama sezeryanda o kadar kanama olmuyor. Büyük gece pedleri de kurtarıyor. Göğüs pedi 1 paketle başla lazım oldukça alırsın.
Dogum sonrasi depend kullandim ben, 1 paket yetti. Ilk gunler kullandim. Sonra gece pedine gectim. Gogus pedine ihtiyac halinde alirsin. Mesela ben ilk dogumumda almistim hic kullanmadim.
Ikisi de kisiden kisiye degisiyor. Külot bez aşırı rahat bir sey ben dépend almistim 1 buçuk Paket kullandımortalama 12-15 tane falandır. sonra gece pedi kullanmaya geçtim. Göğüs pedini de 9 aylik olana kadar kullandım tazyikli sut problemim de vardı benim. Bazıları ilk 1 hafta kullaniyor. Yani 1 paket al gerekirse 2.yi alirsin
1 paket göğüs pedi aldım hala bitmedi,bebek 3 aylık,hasta bezini de 10 lu yandan cırtlı aldım 8 tane kullandım suyum gelince de onu takıp gittim,ama sana tavsiyem 2 tane ince battaniye al bebeğin çişi çıkıyor herşey mahvoluyko
Doğumun yaz ayına geliyor galiba hasta külotu baya kalın hemde göbek deliğinin üstüne kadar geliyor yüksek bel yani sicak olur terletir dikiş için iyi değil ben kış ayında olmama rağmen anca iki üç gün kullandım normal pede geçmiştim , şimdi doğumum var havalar sıcak normal ped gibi olanı kullanırım o yüzden buna dikkat et
2 3 paket kullandım ben hasta bezi valla normal perdenin daha iyi geldi giy at rahat oluyordu göğüs pedide 1 kutu bana yetti
Ben kilot bez kullanmak istedim satici ikna etti normal hasta bezi satti 2 tane hastanede kullandim bi daha da kullanmadim hem şık degistiririm enfeksiyon koku yaomaz dedim hem daha rahatti zaten bana hastaneden cikmadan normal pede gec demislerdi gogus pedi de 1 paket aldim ben mi beceremedim bilmiyorum kullanamadim onu cocuk saat basi emiyodu pedi ta kaynwdiyodum ya takmayi unutuyodum ya katlaniyodu ya bisey oluyodu derken aman dedim attim bi daha kullanmadim cocuk 3 yasina geldi duruyo cekmecede
1,468,733 soru
24,063,015 cevap
330,246 kullanıcı