0 oy
121 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,639 puan) tarafından

Arkadaşlar ilk kızım da böyleydi kucaktan inmezdi. Ikinci kızım yeni bir yaşına girdi ama koltuğa oturamıyorum şaka değil daha 10 dk önce uyandık salaona geçtim koltuğa oturdum diye krize girdi ve bu 2 aydır böyle hep yerde oturacam o da kucağımda başka çocuklarda böyle bi şey görmedim . Dışarıdan geldik mesela ne üstümu degiştirebiliyorum ne elimi yıkayabiliyorum çünkü kere koyduğum gibi krize giriyor katıla katıla ağlıyor.  Yıldım gerçekten bu eziyelti çocuklar bi bana mi denk geliyor. Kısa kestim daha neler  var liste uzun da uzatmak istemiyorum ilk kızım da aynıydı koltuğa oturtmazdı aylarca sürdü 

3 Cevaplar

0 oy
(53,889 puan) tarafından

koltukta kucağına otursun cadiya bak ☺️ aglamasa neyse de insan sussun diye oturur ya aglayan tutturan cocuk zor

(53,889 puan) tarafından

Allah kolaylik versin canim kizinca da anlamıyor mu

(4,639 puan) tarafından

Daha 1 yaşında kızsam anlamaz ki ama niye boyle yapıyorlar bilmiyorum başka çocuklara böyle bir huy görmedim

(53,889 puan) tarafından

benimkide bana yapisik gezerdi bulasik yikarken bile bacaklarıma sarilirdi ama oyle bir yere gidelim gelelim yapmazdi aglamazdi yani aglayan cocuk zor huy edinmiş demek ki gecer inşallah en kisa sure de kanmiyor mu bisey gostersen oynatsan 

(4,639 puan) tarafından

Bu benim en muzdarip olduğum konu benim çocuklarım kadar ağlayan cocuk yoktu. Ilki karakter olarak mızmız ağlaktı 4 yaşına girecek halen aynı. Ikincisi kolikti tam 6 ay sürdü ağlama krizleri 6 8 aylar arası sakindi 8 nci aydan bu güne halen çok zor bir bebek yerde durmaz ve aşırı hareketli dün ayiptir söylemeyi dişarda yedik 2 dk oturdu mama sandalyesinde sonra kendi kalktı ve yemeği yiyene kadar üstüm başım yağ oldu bi yandan çocuğu yedir bi yandan zapt et 

(53,889 puan) tarafından

benimkide kolikti ilk uc sene hatta cok cektik ama aglamazdi ih ih derdi hep

-Reklam-
0 oy
(4,225 puan) tarafından

Ayy benimkide öyleydi ya resmen koltuğa düşmandı sanki 😅 geçti ama ne zaman bilmiyorum sen deyince hatırladım o zor durumumu 😀

(4,639 puan) tarafından

Benim ilk kızımda böyleydi rahatlık bana 

0 oy
(11,119 puan) tarafından

Aynı şey değildir belki ama benim büyük sıpa da yürümeye başladığı zaman düştü ve korktu 2 3 ay parmak tutarak yürüdü ama asla oturmak ne bilmiyorum evin içinde ikimiz deki gibi bir oyana bir bu yana. Belim çok ağrıyordu kalkmazsam Çığlık kıyamet agliyo morariyodu. Artık canıma tak etti ve bir gün ne kadar ağlasa da kalkıp parmağımı vermedim üstte eltimin annesi oturuyor artık onun sesine geldi hastami durmuyomu bugün hiç susmadı diye. Böyle böyle dedim artık bıraksın diye vermiyorum ertesi gün kalktı yürüdü bağımsız sipam. 

Kucağa da alisikti ama yürümeye başlayınca hiç istemedi kucak

(4,639 puan) tarafından

Bende ilallah ettim gerçekten evde desen 7 24 kucak parka çıkarıyorum orda ne varsa ağzına sokuyor oturmak nerde peşinde koşuyorum 1 saat aşırı hareketli bir cocuk milletin çocuğu 1 yaşında daha yeni emeklemeye yürümeye başlıyor benimki koltuk tepesine tırmandı bugün ve daha 3 gün önce 1 yaşına girdi 

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 128 göst.
+1 oy
5 cevap 164 göst.
10 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Melek.06 (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 161 göst.
+1 oy
1 cevap 80 göst.

Kategoriler

1,469,361 soru