Kızım 21 aylık olur mu bunlardan alsam
Bana sorarsanız sahte birşey takmayın henüz küçük
Altın da takmak istemem tehlikeli
Takmak daha tehlikeli erken henüz.
Sahte olanlar yara yapiyor diger turlu altin olup bu tur olanlarsa cabuk kayboluyor
Altın takmam korkarım
30 aylık hala deldirdikleri küpe duruyor altın almak istiyorum ama cesaretim yok ya kötü kalpli insan çok
Ama küpeler çok tatlı
Ben de altın takmam kızıma
Deldirince oradan mi takyirlar biz mi götürüyoruz
ordan takıyorlar tabancayla deliyorlar onlar yara da yapmiyor
Bu küpeler kararma yapıyor. Bende 6 ay önce aldım karardı ıslandıkca.
Bu sayfadan mi aldınız
Yok baska yerden aldım ama fiyatı 150 liraydı. 4 5 ay taktım dün çöpe attım içi kararmış. Sonra altin küpemi taktım
Çok tatlılar bence al kararsada kararsin alt tarafı 150 TL
Bende çok tatlı buluyorum öyle kız çocuklarda küpe benim kızım 6 yaşında falandı deldirdim. Oda o.istedi ila deldirin dedi delmede adama şeerefsiz adam acittin diye bagirdi. Ondan en iyisi küçükken deld
Bana öyle dense adamın yerinde olsam daha çok acıtırım 🤣
Adamcağız kahkaha attı ben yerin dibine girdim 😂 özür diledim
cadı ya lafa bak☺️
altın daha iyi, korkarım demişsin beyaz altın tercih edebilirsin.
Ama deldirmek istemiyorum kızımın kulağını
ee niye küpe bakiyorsun o zaman
delirmeden nasıl küpe takacaksın 😂😂😂 geçirmeli küpe ben de aradım ama çocuk küpesi yok. bu tarzlar can acıtır. daha kalın olmalı
kızımın bir kulak operasyonu olma ihtimali var ben o yüzden deldirmiyorum, yoksa kızım da istiyor küpe takmak
Sıkıştırmalı küpeler can acıtıyor 🥺 deldirmek içinde tabiki siz bilirsiniz ama küçük 🥺 hamileyim kızım olacak Allah nasip ederse aklı başına gelip kendi isteyene kadar deldirmem ne kadar geç o kadar iyi. Bebeklerin etleri daha yumuşak oluyo küpelerin vidaların kulak memesini gömülme ihtimali var. Küçükken benim basimada gelmişti
Yok ben de deldirmek istemiyorum. Kendisi karar versin vücuduna müdahale etmek istemem
Annesiniz yanlis anlamayin karışmak haddime değil ama sıkıştırmalı çok can acıtıyo bu onun için zararlı gümüş veya altın olmaması da ekstra zararlı bebek o daha bizler gibi değil 🥺
Delinmicek diye yara yapmaz diye düşünmustum canını acıtmak da istemem tabi
Bunlardan kullanmayin beyaz altın yada gumuste olabilir
Ama sahteler kulagini mahveder
Beyaz altın ve gümüşün sıkıştırmalisi var mi
Vardır illaki kuzum tam bilmiyorum da
cok tatli ama altin veya çelik değilse yara yapmaz mi
Bilmiyorum ki sıkıştırmali olduğu için yani delinmeyecek ya yapmaz diye düşünmustum
Sahte takmamanizi öneririm altın veya gümüş kullanmalı.
Neden
Yara yapabilir. Bide zamanla rengi atıyor ve kulakta simsiyah leke oluşuyor bu da hoş durmuyor. Ben gümüş kullanıyorum altın küpeyi düşürebilir
Sahte takma derim kuyumcuda delerken küük bi küpe takıyolar çelik gibi büyüyene kadar 2buçuk 3 yaşına geldiğinde çıkar altın tak. Yoksa sahte küpe mahfeder kulağı
1,465,699 soru
24,019,956 cevap
328,181 kullanıcı