+1 oy
754 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,046 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hihigifufudugglblbkvk

13 Cevaplar

+1 oy
(9,912 puan) tarafından

Bedenine zarar verme böyle bişey varsa  hemen doktora git baktır kendine önlemini al hemen 

-Reklam-
+1 oy
(7,103 puan) tarafından

Sakın kendini o duruma dusurme evlatların icin

0 oy
(9,082 puan) tarafından

allah korumus hadi senin stresten . ben direk cok yemek yedigim zaman kendimi kusturmaya calisirdim universte zamanimda. 2. ogretimdim derslerim aksam 5 de baslayip 11 gibi biterdi.  sabah sadece kahvalti yapardim . 5 gibi yersem yerdim yemessem yurda gdince kilo alirim diye yemezdim 11 den sonra. yani gunde tek ogun. pamuk falan yutmuslugum da cok var midede sissin de az yiyim diye😂ozamanlar 46 kiloya dusmustim ama ayilip bayiliyodum. 48 49 da topluyodum kendimi. o yuzden maksimum 48 e dusmeye calisiyorum artik 48 altini benim vucut kaldirmio

(15,599 puan) tarafından

Hayatın boyunca kilo verme çabasındaymışsın 😂

Hamile kalıp doğurunca ne yaptın ilk günden başlamış olman gerekiyor 😃

(1,046 puan) tarafından

Yemek yeme krizleri de psikolojik

(9,082 puan) tarafından

ilk dogumda  bana hep veirrsin dediler ben ilk hilelikte neyin ne oldugunu anlamadim zannettimki dogurunca hooop diye gidecek kilolar o yuzden yedim durdum ilk hamilelikte . ikincide yemedim akillandim . tabi hastanede basladim daha diyete direk😂😂 hastaneye gtmeden yesil salatami hazirladim buzluga kifte tavuk koftesi tarzi seyler koydum .   dereotu kiydim bes 6 bag kabak detoxu kabak salatasi icin hazir dogranmis dereotu huzlukta iyi oluo.eve gelene sadece salata yapiyoruz yaninada bi kurabiye sadece dedim anneme. annem borek yapmis benden habersiz .gorursem yerim diye istemedim. aynen eve gelir gelmez direk basladim 4. gun verdim tum kilom bitti gitti😂😂

(15,599 puan) tarafından

Tebrik ederim seni  👏 ☺️

0 oy
(9,710 puan) tarafından

Bişey diycem bu hastalık mı ? Yoksa psikolojik rahatsızlık mi ?  Yani bazilari diyordu zayıf olmasına rağmen aynada kilolu görüyor kendini dahada zayuflamaya çalışıyor dersini gormustum aklıma gelmiyor 

Yada sürekli kusturunca devamı geliyor mu?

(52 puan) tarafından

Psikolojik bir rahatsızlık diye biliyorum 

(1,046 puan) tarafından

Psikolojik bi rahatsizlik sonra da istemsiz vucut kusmyaa alisiyor ne yerse cikariyor

0 oy
(1,697 puan) tarafından

Bunu aksatma sakın muhakkak baktr üzülme kmse için üzülmeye değmez 

(1,046 puan) tarafından

Bastirdigin duygu dusuncelerle alakali bi yerden patlak veriyor 

(1,697 puan) tarafından

Seni çok iyi anlıyorum bazen çıkmaza giriyorsun işin içinden çıkamıyorsun çaresiz kalıyorsun ama ne demek olduğunu çok iyi biliyorum ama kendini feda etme doktora mı gitmen gerekiyor bununla ilgili git ilaç mı kullanman gerekiyor ilaç kullan sen herkesten değerlisin 

0 oy
(4,954 puan) tarafından

Nasil bi hastalikmis ben anlamadim anlatir misin nasil oluyo tam olarak 

(2,614 puan) tarafından

Mervem benim teyzemin kızı da oldu bı ara böyle şimdi elhamdülillah iyi. Psikolojik ama yaa. O da oruç tutuyorum adı altında kendini aç bırakıyordu az yese hemen gidip kusuyordu vs. Kilodan düştü düştü düştü ailesi farkedip doktora götürdü işte hastaneye yatmıştı o da. Şöyle mesela o devamlı bacaklarına bakardı kilolu muyum acaba diye. Ama değildi aslında. Kafa işte psikoloji bozulunca öyle görüyo kendini. Böyle baldırına falan hafif bı vururdu sallanırya orası da. Sanıyo ki kiloluyumda sallanıyo. Halbuki orası sallanır zaten. Boyle bişey işte tedavisi çok zor çoook Allah korusun. O bide telefondan böyle insanlarla tanışmış ailesi bı süre farketmeyince telefondaki işlerini tabii hastalık ilerlemiş 

(4,954 puan) tarafından

Askim niye soruyorum biliyo musun bende cocuklugumda gencligimde hep zayiftin 24 yasimda evlendim o zamana kadar 41 kuloyu gorunce seviniyoduk hepimiz nisanliyken esimle kavga edecez diye zayifladim Allah'tan hemen hamile kaldim o sayede toparlandim suan 48 kiloyum cok sukur simdi dusunuyorum da vende vekarken yemek yemezdim ondan zayiftim cok takintiliydim mesela herseyi kafama takar sanki dunyanin butun dertleri bendeymis gibi efkarlanir yemek yemezdim bi kahve iciyodum Allahtan sabah ac karna aksama kadar oyleydim gunlerce kati bisey yemedigimi hatirliyorum mesela aksam butun aile toplaniyoruz ya bi kase corba icerdim o da ekmeksiz tikanirdim onunla 0 beslenme degildi ama yinede saglikli beslenmiyodum acaba dedim bende mi yasadim bu durumu cunku gitmedigim doktor kalmadi kan degerlerine bakildi arastirma hastanelerine goturdu babam yurt disindan mamalar getirdi ama yok yiyemiyodum icim almiyodu cok zayiftim acaba ondan miydi ki 

(2,614 puan) tarafından

Bilmiyorum ki canım oladabilir yani sen de aslında zor zamanlar geçirmişsin kıyamam aman ye gitsin her şeyleri bee😂

0 oy
(1,467 puan) tarafından

Ben isteyerek değil ama 33 e kadar düştüğüm oldu 

(6,165 puan) tarafından

33 e düşüp ölmediğine şükrettin mi 😱

(1,467 puan) tarafından

5 yılda 5 kere düştüm o kilolara hemde birinde hamileydim 

0 oy
(5,690 puan) tarafından

Bu hastalığı lisede hazırlıkta İngilizce sınavında okumuştum ilk. Bununla ilgili bir paragraf ve sorular vardı altında. Okurken ürperdim günlerce aklımdan çıkmamıştı. O günden beri hiçbir şekilde parmak atıp kendimi kusturamam. Kusmaktan olum olası korkarım.

Geçmiş olsun size de. Muhakkak tedavisini olun tekrar nükseden bir şeymiş. 😔

0 oy
(1,826 puan) tarafından

Bence bu durumu bırıyle paylaşın kendinize güvenmıyorsanız. siz yine bu sıkıntıya girecek olursanız sebebibi bilen ve sizi hemen fark eden biri olur. Sağlıgınızı kurtarır

(1,046 puan) tarafından

Oyle biri yok zaten

0 oy
(22,924 puan) tarafından

Canından değerli ancak çocuklarının canı olabilir. Kocan zulmediuorsa ona dur demelisin. Durmuyor mu. O zaman boşan gitsin. Hayatından olacağına en fazla bir süre kötü bir hayatın olur ama zamanla düzelir. Bir adam için değmez. Hayatının kıymetini bil. 

(1,046 puan) tarafından

Hicbir ekonomik gucum yok ailemin de oyle cocuklar burdaki konforu bulamazlar ama zamanla toparlanirim.o zamana kadar cocuklar cok yipranir diye korkuyorum arkamda bi annem olsa ona birakir calisirdim 

0 oy
(1,444 puan) tarafından

Şuan insan gibi değil ayı gibi yedim ciddi ciddi midem bulanıyor bi kendimi kustursam mi diye de düşünmüyor değilim hanny. Sonra da diyorum deli deli şeyler düşünme. Ciddi ciddi ilk başta psikolojik sonra da fizyolojik bir hastalığa dönüşüyor. Rabbim muhafaza eylesin. 

(1,046 puan) tarafından

Aynen sakin ha kendini kusturma 

(1,444 puan) tarafından

Yok kız Allah muhafaza kusmak çok acı verici nbir şey hiç bulaşmam

0 oy
(505 puan) tarafından

Benim kuzenim de kiloluydu sonra hep dalga geçtiler onunla, kimse bir yere çağırmıyordu ilaçlar kullanmaya başladı amcası mı ne vermiş çok hatırlamıyorum. Sonra yemek yerdi sorardı bize "kilo almış mıyım, göbeğim çıktı mı?" Diye, biz ona normalsin derdik ama o dinlemezdi ve kendini kustururdu her yemek yedikten sonra. Ciddi bir psikolojik sorunuydu bu onun için, şimdi çoktan düzeldi hatta eski kilolu hallerine döndü 

0 oy
(23,650 puan) tarafından

Asla ama asla kınamıyorum ama nasıl böyle bişey yapabilrisiniz kendinize lütfen güçlü olmaya çalışın evlatlarınız varsa hele asla yıkılmayın

(1,046 puan) tarafından

esim cok yipratiyor es bile demek istemiyorum o bi canavar sirf kurulu duzen maddiyat icin evliyim evlilik denirse

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,470,103 soru

24,082,032 cevap

331,254 kullanıcı

...