+1 oy
248 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (90 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ozledinizmi kızlar yasıyormusunuz o duyguları 7 sene olcak esim git gide saygısızlasıyor keske gidebilsem keske okusaydım mecbur olmasaydım diyorum markete gideriz yüzü degişir dövse içse bırakıp gitsem yok yani ne diyip gideyim ailemin yanına oyle seyleri yok ama cok bunaldım artık birisi tarafından degerliymiş gibi ozel gibi hissetmeyi cok ozledim 

9 Cevaplar

0 oy
(14,723 puan) tarafından

7 senelik evliliğinde hiç kendimi değerli hissetmedim. Aile evinde de öyle hissetmezdim.  Kabullendim benim sınavım bu. İnsan hayatta en çok istediği şeyden sinanirmis. Allah daha büyük dert vermesin. Ben Rabbime sığındım elbet gözyaşlarımı dualarımı cevapsız bırakmayacak.

Eşimle ilişkimizi soracak olursan Bi evde yaşayan iki arkadaş gibiyiz. Sevgim kalmadı, saygım azaldı. Eskiden o bana düşman gibiydi şimdi ben ona düşman gibiyim

(90 puan) tarafından

Bekarlıgın sultanlık oldugunu seneler sonra anlıyor insan

(14,723 puan) tarafından

Bunları yasamasak gene de anlamazdik diye düşünüyorum. Ailem arkamda ama ben bu evdeki düzenimi bırakmak istemiyorum. Çünkü gençken bana annem evde hep karisirdi kendi evinde yap derdi. 

(90 puan) tarafından

Şimdi boyle yasama alıstık ne kadar mutsuz olsakta ama ana baba evine donmekte cok zor yük gibi hisseder insan ordada

(14,723 puan) tarafından

Ben Bi kaç kere küs gittim evet maalesef öyle oluyor hele bir de çocuk olunca işin rengi hepten değişiyor. Hepsinden önemlisi çocuğumu babasız bırakmaya hakkım yok el gibi haftada 2 kere görmesi ne kadar kötü.  Dediğim gibi ben sevgi ve saygı görmeyi beklemiyorum artık. Evime verdim bütün enerjimi yenilemeler yapıyorum bitsin sıra kendime gelecek 😊

-Reklam-
0 oy
(5,586 puan) tarafından

Eşimle yaşadığım ilk senemi özlüyorum. Bana karşı daha hassastı

0 oy
(8,986 puan) tarafından

saygi bittimi hersey biter .bikere tartisirken ya salakmisin sacmalama dedim diye esim kac gun kuştu benle😂 ben sana oyle desem hisuna gidermi diye . o saygiyi bizmamak gerekmis bende anladim.  sakasina takilmalar yabiki olurda kufurlesmek siddet asagilayici konusmak insani eritir bitirir

0 oy
(7,470 puan) tarafından

Ne acı aynı şeyleri hissediyorum es gibi değiliz sevgiyle bakamıyorum artık içimde bı soğukluk var 

0 oy
(4,876 puan) tarafından

Saygı ve güven sevgiden daha önemli her türlü ilişkide bence. Eşimle biz de tartışırız ama hakaret olmadan bagirmadan orta yolu bulmaya çalışarak. Bı de istemedigimiz bişey olursa yapma kiriliyorum veya üzülüyorum diye duygularımızı belirtiriz veya sen böyle yaptın şöyle dedin ya ben çok mutlu oldum diye söyleriz. Biz de altı senelik evliyiz. Çocuk olduktan sonra ailesinin sacmaliklarini savunduğu için biraz güvenim ve sevgim zedelendi ama şuan toparladık çok şükür. Ailenin en küçüğü olduğu ve herkes çok bilmiş olduğu için sindirilmiş biraz. Seninki de belki ailesinden öyle gormustur başka türlüsünü bilmiyordur. 

0 oy
(1,002 puan) tarafından

Bende buz gibiyim tartışmada haddini aşıyor bide eşim huzur değil huzursuzluk seviyor ben onu anladım

0 oy
(3,657 puan) tarafından

😔🥺........

0 oy
(5,423 puan) tarafından

Aslında bir kadın için gitmek için ila dövmesi sana hakaret etmesi gerekmiyor ki bir kadın için en önemli şey sanki dünyanın en değerli en kırılgan ciceginini elinde tutuyormuşcasina değer verilmek istiyor kıymeti bilinsin sevilsin istiyor sen şu an en zor şeyi yaşıyorsun sevilip değer görmüyorsun gitmek için en büyük nedenin de bu

0 oy
(1,603 puan) tarafından

Maalesef bizde de cocuk olduktan sonra bende de hersey bitti aynı evde takilan 2 kişiyiz herseye sokar burnunu temizlikten düzene camasira temize kimliğe. Kadin olacakmış erkek olmuş bende darlaniyorum ihersey cocuk iicn sevgim yok saygımda yok sırf tsrtismamak için susuyorum. Keşke hersey daha farklı olsaydı ne bileyim  bahtın güzel olacak bu hayatta

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 115 göst.
20 Mayıs 2025 Aile & Aşk kategorisinde Tly93 (10 puan) tarafından soruldu
+4 oy
2 cevap 249 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Alaska (1,396 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 181 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevilremzi (220 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 1,034 göst.