0 oy
825 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (792 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Selam hanımlar. 

22 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

İyi akşamlar dilerim 

Senin en büyük zenginliğin sana değer veren eşin ve yeni dünyaya getirdiğin varlığın 

Gerisi fasafiso.

Erkekler o kadar ince fikirli değildir 

Asıl önemli olan sana nasıl davrandığıdır 

Evde nasıl toplumda nasıl 

Ben de senin gibi ufak tefek seylerle mutlu olan biriyim

Ne bilim toka corap çiçek gibi vsvs

Hiç bir zaman maddiyata önem vermedim vermemde.sende benim gibisin anladığım kadarıyla.

Belki bebek dogdu diye heyecana kapıldı düşünemedi.

Bekle bakalım bi kaç gün 

Belki baska supriz yapar.

-Reklam-
+5 oy
(5,342 puan) tarafından

Bu doğum hediyesini kim uydurduysa sövdüm haberi olsun. 

Ele güne şov olsun yeter ki her türlü gelenek uydurmaya müsait bu toplum. 

Eşim bana tabii ki doğum hediyesi almadı aldırmam da. Ne münasebet. İkimizin evladını doğurdum hediye almak da nedir. Ne sanki sınavdan 100 aldım da ödül mü hak ettim. Bir doğuma nasıl paha içilir ki altınla bilezikle. 

(702 puan) tarafından

Gerçekten şanslı 😄

(6,206 puan) tarafından

Nasıl harika bir yorum ne kadar haklı bir yorum. Cansın sevgili @indigo 

Evlilikleri harap eden bu tür hediye zorunluluğu getiren günler. Asıl bu günler evliliğe enerji getirmesi gerekirken evliliği yıpratıyor. Bazen evdeki hesap çarşıya uymaz, olabilir. Galiba eşinizin de öyle olmuş. Tek hatalı yanı sizden habersiz alması. Sizinle konuşup anlaşsaydı çok da iyi olurdu. Büyük ihtimalle utandı istemeye. 

Kırılmanızı anlıyorum lohusalık hormonlar eşiniz zaten pırlanta gibi bir adammış, maddiyata bağlı bir insan değilseniz unutun geçin gidin şu güzel günlerin tadını çıkarın. 

(4,138 puan) tarafından

Bende almadım beklemedim de açıkçası ama şöyle bi beklenti oluyor olabilir , evet ikimizin çocuğu oluyor fakat erkek normal düzendeyken kadın o acının fırtınasından savrulup hayata geri dönmeye çalışıyorken kendisini düşünülmüs hissetmek isteyebilir :)

(5,342 puan) tarafından

Evet ama adı doğum hediyesi olmamalı bence. Doğum çok başka bir şey. Beklentiyle hediyeyle değeri ölçülecek bir şey değil bana göre. Şahane doğumlar yapıyoruz, zor ya da kolay tüm doğum harikadır, ama sen gel üstüne bir bileklik ya da bilezikle ne bileyim falan filanla ödüllendirmeye kalk. Komik geliyor bana 😄 Bakış açısı ile ilgili tamamen. Eşimin sesi güzeldir, ama pek söylemez. Bana bir şarkı yapmış. Doğumdan önce söylemişti. Doğum hediyesi saydım gidip de bir şey almaya kalkma sakın ha demiştim. Bilirim çünkü annesi falan zorlar git bilezik al diye 😂

@Fkolgun Canımm, hislerimi karşılıklı 😍😍

tarafından

Helal olsun sana güzel yorum 

+1 oy
(678 puan) tarafından

Resmen millet aldı desin diye almış. Eşim de sacmalayip bana sana hediye çeyrek altın alacağım adettir diyordu ciddi ciddi. Hayır da çeyreğin amacı zaten ilerde bozdurmak. Dedim bana değil kendine aliyorsun onu sanki anlamiyorum. Sonra onu da değil çiçek aldı geldi, sen istemedin diyor.

(792 puan) tarafından
+1

Aynı şeyi yaşamışiz . Mesele alması değil zaten . Ha o ha çeyrek yatırım ve amaç bozdurmak. Bize alınmış olsa ne bilim yüzük olur bileklik olur . Çok ucuzda olsa hediye bişey olur . Miktarı da fark etmez. 

(8,868 puan) tarafından

o surecte altin yukseldiyse uc bes kar yapmistir bile:) ama bencede kirilir insan . yani onun yerine altin gorunumlu celik bilezik alsa ondan iyimis yada zaten masallh yardimciymis eniste zaten en buyuk hediye o

(678 puan) tarafından

Evet şahsıma özel bir şey olsa dedim de benim kocam tam bir odun

+1 oy
(90 puan) tarafından

Seni prenses gibi yasatıyorsa bosver altın inci huzurunuz olsun borcunuz olmasın sevinmissin en azından düşünmüs oyle bişiyi bence 

(792 puan) tarafından

Evet sevinmiştim ya . En son evlenirken altının olmuştu. Daha oymuş. Şükür dert etmem hiç gözümde yok huzurum olsun kafasındayim da . Adamın yaptığı boş iş huzurumu kaçırdı.

+1 oy
(767 puan) tarafından

Anlattığına göre eşin iyi bir insan. Belki de seni mutlu edebilmek için öyle bir borca girdi. Öderim diye düşündü. Sonra altından kalkamadı.. Kırılmakta haklısın ama eşinin de ne düşündüğünü bilemezsin. Anlattığın gibi biriyse kötü niyetle yapmamıştır

(792 puan) tarafından

Sağolsun iyidir de keşke az akıllı olaydı . Ne bu böyle dalga geçer gibi diye . Niyeti de kötü değil ama çok kiriciydi.

+1 oy
(489 puan) tarafından

Keşke eşim bana böyle değer verseydi de Altınım olmamasına razıydım 😁 yeni doğum yapmışsın böyle şeyler için üzme kendini olmuş bitmiş hata yapmış olabilir kırıldığını açıklamışsın önünüze bakın derim. Hayat çözümü olan şeyleri kafaya takacak kadar uzun değil.

(792 puan) tarafından

Ben altın olmamasına razıydım huyu suyu hürmetine de . Gururumla oynanmış gibi hissediyorum 😊

0 oy
(2,478 puan) tarafından

Aa çok ayıp etmiş sorması ayıp kısa sürede alıp bozdurma ile azda olsa zarar etmiş mi mantıklı bir adım atmamış

(792 puan) tarafından

2 bin lira üstüne gelmiş karı olmuş . Zaten zarar ettirecek işçilikli çıtı pıtı bişey değildi . 

(2,478 puan) tarafından

Anladım eşiniz güven zedelemiş şimdi yatırdığı kart borcu ile küçük bir hedıye alsa gönlünüzü alırdı

0 oy
(5,521 puan) tarafından

Sen gönülsüz taktığın için olabilir belki o da bozuldu

(792 puan) tarafından

Kız ne gönülsüzü ağzım yirtilacakti öyle sevindim ama buruk bi sevinme . Yüzükten başka takım yoktu yıllardır. Hani güzel bir olay olurda sevinemezsin ya korkudan bişey olacak diye öyle bir havam vardı . 

(5,521 puan) tarafından

Bozdurmak için mi almış sordun mu

0 oy
(1,351 puan) tarafından

Niye izin verdin ki mal senin malın. 

(792 puan) tarafından

Kız ne bileyim alıp götüreceği aklıma gelmedi hiç . Baktım yok sordum da söyledi. 

(1,351 puan) tarafından

Sen borca say. Aksi türlü helal etmen gerek yoksa hırsızlık bu. 

0 oy
(22,766 puan) tarafından

Hayırdır birilerine mı gösterdi çekip instagramda mı paylaştı neyin şovu bu 

(792 puan) tarafından

Burda Instagram da yürümüyor bu işler ama bir kişi bile görse herkes konuşur . Bak bak şu adam karısına bunu almış diye . Bencede şov.

0 oy
(5,076 puan) tarafından

Keşke uygun bi altin alsaydi sacmalamis abartmış 

Akli sıra gösteriş yapmış sağa sola

(792 puan) tarafından

Desinler kocası hediye almis . Bak onu bilir 

0 oy
(4,871 puan) tarafından

Valla ben de üzülürdüm. Maksat aldı densin gibi bişey olmuş. İlla altın alacaksa daha makul bişey alabilirdi. Lohusaya da bu yapılmaz yani :( 

(792 puan) tarafından

Evet iki üç bin liraya bile var biseyler. Kız ben bi kilo baklavaya da tamamım. Böyle dalga geçer gibi oldu. 

(4,871 puan) tarafından

Evet canim zaten o ağır gelir insana :( 

0 oy
(164 puan) tarafından

Bence boşver takılma uzatma konuyu hiç bı erkek aldığı hediyeyi karısından tekrar alıp goturup bizdurmaz emin olki başka çaresi yoktur 

0 oy
(577 puan) tarafından

Canim esin zaten yeterince sana değer veriyormuş niye kendini üzüyorsun bu kadar ki yaptığı ayıp tabiki belki o am görünce seni mutlu etmek için aldı ödeyemediği için bozdurup bir altın o kadar huzur olmaz sen mutluluğuna bak benim eşim çeyrek aldı sonra bozdurup bir eksiğimiz aldık hiç dert değil benimde bilezik hevesim aldı sonra araba almak icin bozdurduk yani olabilir bir altın için huzurunu bozma 

0 oy
(11,339 puan) tarafından

Senin kocanla benim kocam kardeş olabilirler mi acaba aynısı bendede var.

Ama çocuk bakma yardım etme kısmı hariç 

0 oy
(1,579 puan) tarafından

Evet ayıp etmiş ama boşver sana hep iyi ve destekçiymiş işte. Muhtemelen dışarıya göstermelik aldı. Sonra borcun içinde debelendiğini görünce satmayı düşündü. 

0 oy
(1,910 puan) tarafından

Sen bir daha hediye alma deseydin.

0 oy
(22,488 puan) tarafından

Garip olmuş ama üç günlük de olsa seni sevindirmek güldürmek istemiş. Aslında belki de durumum olsa sana çok daha guzellerini alacağım imajı vermek istemiş. Kızma boşver diğer huyları gayet iyiymiş işte maşallah. Onu düşün 

0 oy
(3,217 puan) tarafından

Yerden göge kadar haklısın kırılmakta. Ama en azından teraziye koydun mu bunun dışında eşin iyi bir eş ve iyi bir baba. Eşimle inişli çıkışlı bir ilişkimiz var. Dışardan bakıldığında (karadenizli insanların da düşünce tarzının çıok etkisi var) nankör gözükürüm. Eşim bakıcı tuttu ikizlerim olunca. Toplam 3 küçük çocuk. Ben inan bakıcıyada hizmet ettim. Yetiştiremiyorum hazır yiyoruz,yardımcı hazır gıda tüketmiyor. Eşim yemeği başkasının yapmadına izin vermiyor. Annem/kayınvalidem de ek olarak var. İnan hepsinin işini yapıyorum. Ama dışardan bakılınca millet çocuklarıma bakıyor oluyor. Sadece eşim yardım etse inan herşey daha kolay olacak. Ben kendi çocuklarıma eşimle baksam bu kadar işim   olmayacaktı. Yani çok büyük faydası var sana. Bu onu tolere edebilir.(Bu arada yaptığının yapması gerektiği şey olup yardım etmediğinin farkındayım da yok işte herkesde o duyar.. )

0 oy
(53,672 puan) tarafından

biraz sicmis sivamis kırıcı olmus sanki millete gosteris gibi almis iade etmis gibi olmus ama oyle detay dusundugunu sanmiyorum bana esim bir cicek bile almadi ama dedigin gibi gece kalkip benimle uyanmasi bebegi vermedi ilgilenmesi elim kolum olmasi dünyalara bedeldi 

bosver en azından düşünmüş denemis yanlis yapmis 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,464,576 soru

24,004,241 cevap

327,503 kullanıcı

...