+1 oy
715 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

5 aylık hamileyim parka geldik çay yaptım. Buram buram ızgara yanımızda naisl koktu. İnsan bı getirir HAMİLEYİM ya

29 Cevaplar

0 oy
(23,186 puan) tarafından

Hamileysen evinde dur 

-Reklam-
0 oy
(11,442 puan) tarafından

Kusura bakma ama iyiki vermemişler kimin umurunda senin hamileliğin sende giturseydin etini kömürünu kendini biliyorsun HAMİLESİN yaa

(1,064 puan) tarafından

Bacım senin durumun nasıl hamileliğin nasıl gidiyor 

(11,442 puan) tarafından

Aynı canım 4 hafta geride doktor tamamen gelişimi dursa alacaz demişti benimki aliyo ama 4 hafta geriden alıyor mesela 32 haftalıkken 1800 kilo 2000  kilo olması gerekirken 1360 grmdi. 

Şuan 36 haftalik randevu yok. gidip riskliyim diyorum doktor bana ne karnında ölsede bakmam randevusuz diyo 

özelde sadece bir tane tek var oda daha bayram izninden dönmedi millet kuyruk olmuş. Aradım 2 haftaya randevu verdi özel olmasina rağmen Allah'a emanet artik

(1,064 puan) tarafından

Rabbim çabalarını boşa çıkarmasın inşallah cnm sağlıkla al kucağına nerede oturuyorsunki sen 

Benimde 5 aya kadar riskiliydi ama doktorum çok iyiydi gittiğimde bana sıra veriyordu ne biçim Doktorlar var ya

0 oy
(1,572 puan) tarafından

şansina küs her yerde iyi insan bulmak zor benm zamanimda yuruyus yaparken mangal yapanlarin yanindan gecmek zorunda kalmistik İYİ insanlar buyur ettiler sofralarina HAMİLEYİM diye ama kabul etmedik teşekkür edip yolumuza devam etmistik 

0 oy
(968 puan) tarafından

Apartmanlar da bile komşuluk bitti diyebiliriz. Sen parkta yedi yabancıdan ızgara bekliyorsun. 

Hamilesin parka gidiyorsunuz tam ortamı sözde hazırlığınizi yapıp gitseydinoz keşke.

5 aylık hamilelik dışarda bakınca çokta belli etmiyordur.

0 oy
(2,489 puan) tarafından

Bende hamileyken amcamlara ziyarete gitmiştik dışarıdan mis gibi mangalda sucuk kokusu geldi. Öyle böyle değil ama nasıl canım çekti. Amcam hemen sucuk aldırdı tavada kızarttırdı yengeme ekmek arası yapıp yedik Allâh razı olsun. Sen burada getirmeyene değil eşine kız canın çektiyse az birseyde olsa alıp sana yeticek kadar yedirebilirdi. Nefsin körlenirdi.. 

0 oy
(4,350 puan) tarafından

E canım bende hamileyim ne kokulara denk geliyorum şahit oluyorum ama kimsenin bana verme gibi zorunluluğu yok .

Biz hamile kalınca Dünya çevremizde dönmeye başlamıyor 🤣

0 oy
(11,061 puan) tarafından

Anlinda HAMİLE yazmıyorsa bilemezler ki

0 oy
(4,902 puan) tarafından

Senin hamileliğinden elaleme ne? Kimse seni doyurmak zorunda değil. Çok canın çektiyse çıkıp bir yerlerde yeseydiniz. Kafayı yemişsiniz gerçekten, hamileliği ne abartıyorsunuz.

0 oy
(686 puan) tarafından

Geçen birbyere oturmaya gittim patates salatası çekti canım ama ikram edilmesi bize başkaları yedi ay i ortamdayiz ama ben de acikmistim 

Kraker falan kek atistirdim evine geldim yaptım.yedim.

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 785 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 292 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 747 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde N!ho de bana (14,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 51 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (237 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,021 soru

24,052,347 cevap

329,738 kullanıcı

...