+1 oy
672 göst.
Diğer kategorisinde (181 puan) tarafından

5 aylık hamileyim parka geldik çay yaptım. Buram buram ızgara yanımızda naisl koktu. İnsan bı getirir HAMİLEYİM ya

29 Cevaplar

+31 oy
(18,397 puan) tarafından

Canın çekmiş olabilir ama hamilesin diye vermek zorunda değiller. Pikniğe gidiyorsun biliyorsun illa ki mangal yapılacaktir orda. Sjz de kendinize götürüp yapsaydıniz 

(14,727 puan) tarafından
+2

Zorunda değil diyene de cimri demiş. Hiç şaşmıyor bu Tarz insanların terazisi yapıları kumaşları hep aynı ben ne saçmalıyorum demiyor da doğruyu söyleyene kulp takıyor 

(18,397 puan) tarafından
+1

Ayıbın yolu kayıp 😁. Yani ayıptır söylemesi biz de bugün pikniğe gittik mangal yaptık. Hiç de etrafima ay bir bakayım da hamile biri var mı vereyim et diye geçirmedim içimden..ha geçirsem benim şansıma o gün bütün hamileler oraya toplanır 😁 kendimi doyurdum hamileler kaldı.

(8,946 puan) tarafından
+3

herkes kalbinin ekmegini yer . kalbinde pis dusuncede art niyette bonkörsen kalbinde iyi niyette cimriysen haliyle karaidaki kisi de sana cimrilik eder

(11,852 puan) tarafından

Asıl cimri kendisi haberi yok. Daha önceki açtığı hediye postlarından fln biliyoruz

tarafından

Özge iyi takip ediyorsun postları 😁

Bizde bir gaflette bulunup mangal yaktık çocuk parkının hemen yanında çamlıkta, vicdanım el vermedi 10 kilo tavuk aldık gelene geçene verdik pişirip😁

-Reklam-
+8 oy
(6,655 puan) tarafından

Herkes hamile kalmasın yaaa 

(11,852 puan) tarafından

😂😂😂 bencede

(6,655 puan) tarafından
+2

Bende karşımdaki ızgara salonu nu şikayet edicem 7=24 mangal yapılıyor hamileyken bana hiç yollamadi 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

(11,852 puan) tarafından

Yazıklar olsun büyük ayıp etmişler acil cimere yaz 😂😂

(6,655 puan) tarafından

Şimdi yazıyorum 

(8,843 puan) tarafından

Ahaha benimde yakında var izgaraci hergun kokuyor valla napayım 🤣🤣

+5 oy
(1,351 puan) tarafından

Hamilesin diye vermek zorunda değiller senin hamile olduğunu görmemiş olabilirler belki sadece kendilerine yetecek kadar vardır niye insanları mecbur mus gibi davranıyorsunuz ki 

(8,946 puan) tarafından

arkadas dilencilige aliskin sanirim el acmaya 

(8,946 puan) tarafından

dublex evde oturanda kendine 100 gram et aliversin dilencilige alismasin ondan bundan gecinmeye

(1,351 puan) tarafından

Sen cimri olmasan kendin yapardın

+3 oy
(8,946 puan) tarafından

yani hamile olmayana da mis gibi kokuo . da  vermek zorundada dgeiller yav . canin istediyse yapars

(8,946 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

cimrilikle ne alakasi varki . tanidik tanimadik ben milletten dilenci gibi istemem kedi gibi de bakmam. gider alirim yerim .  gerekirse ustume bi kiyafet eksik alirim birc bilur alirim milletten koku gelir evet ama dilencilikde yapilmaz

insan olana yardim edilir biyle agresif olana edilmez . yaotigimi soylemeyi sevmem ama  burdan bir arkadasa hamburger gonderdim cocuklarina  gercekten emin oldugunm kisilere yardim ederim elimden geldigince . cimrilik senin kalbinde demekki .kalbinin kotulugune bonkorsun belliki. haliyle herkesde kalbinin ekmegini yer bunu aklindan cikarma

+2 oy
tarafından

Getirin uleynnnn şu kadin hamile diye bağırayim hemen 😁

(181 puan) tarafından

Hahayt tşk ederim

+2 oy
(767 puan) tarafından

Ay bi hamile sensin. Toplansın tüm dünya sana mangal yapsın. Al bir avuç kıyma git yap kendine Allah'ım

+2 oy
(747 puan) tarafından

Hamile olduğunu ne bilsinler? 

+1 oy
(11,852 puan) tarafından

Kimse getirip vermek zorunda değil. Parka gittiysen bunu bilerek gitmiş olman lazım.

+1 oy
(3,410 puan) tarafından

Burda millete laf edeceğine kocana bak . Benim eşim asla hamile halimle beni öyle alanlara götürmez ki goturse de olası canımın çekme halini düşünür beni bı restauranta götürür

0 oy
(7,319 puan) tarafından

Sen Antepde olsan napardın acaba sokaklar sürekli kebap kokuyor 😅

0 oy
(577 puan) tarafından

Vermek zorunda değil kimse cimri falan demeye hakkın yok kimseye herkes nasılsa bilmediğin insanlar için yorum yapma ben hamile olmadığım halde bazen burnuma gelir mangal kokusu ama biz müsait olduğumuz zaman eşim yapar eşine de yapsın sana 

0 oy
(14,727 puan) tarafından

Hamile olunca özel muamele beklemeyin, piknik alanıysa olası mangal kokusu ya siz de götürüp yapın ya da gücünüz yoksa almaya gitmeyin bu kadar etkiliyorsa sizi. 

0 oy
(4,158 puan) tarafından

Hamilesiniz diye kimse vermek zorunda degil ayrıca vermeye başlasalar bütün parka vermek zorunda kalırlar. Madem mangal yapılan bir yere gittiniz ya siz de yapın ya da alin. 

0 oy
(1,704 puan) tarafından

Vermek zorunda değiller ki yorumda cimri demişsin bunun cimrilikle ne alakası var belki kendilerine yetecek kadar vardı ne kadar saçma bir düşünce 

(875 puan) tarafından

Kimsenin hamile olduğundan haberi bile yoktur. Millet karnına bakmamış ya 

(1,704 puan) tarafından

Tek park değil ki Çarşı da gezerken bazen dürümler nasıl güzel kokuyor o zaman onlar da cimri kadın işine gelene cimri demis 

0 oy
(3,197 puan) tarafından

Kimse kimseye bir şey vermek zorunda değil. O hamile, o çocuk, şu şöyle bütün parka mangal yaksınlar. Bence kocanıza çocuk yapmayı biliyorsan, mangal da yaparsın diyip ondan isteyin

0 oy
(6,538 puan) tarafından

Kimse vermek zorunda degil. Cok canin istiyosa git bi kebapciya ya da eve siparis ver. Asil cimri sensin. Hangi cagdayiz her yer restouran dolu. Donuste gidip bi yerde yiyeydiniz. 

0 oy
(22,806 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne kadar çok şey bekliyorsunuz insanlardan yahu. millet sizin hamile olduğunuzu nerden bilsin, nerden takip etsin. bu süreçte mangal yakilabilen parklara piknik alanlarına mangal yakmıyorsanız gitmeyin 

0 oy
(3,638 puan) tarafından

Sen şu herkesin bir ara bahsettiği meşhur sevgi değil misin 🙄

tarafından

Bu aynalarda boy gösteren kadın mı canım 😁

(14,727 puan) tarafından

O canım o. Her platformda meşhur olan arkadaş

(3,638 puan) tarafından

Vayy anasını bu o mu 

0 oy
(8,843 puan) tarafından

Canım hamileysen ve canın çektiyse bi zahmet eşin yapiversin yada aliversin. Kimse sana vermek zorunda degil ama o yapmak zorunda

0 oy
(2,788 puan) tarafından

Kocana söyle alsin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 771 göst.
30 Kasım 2024 Diğer kategorisinde MEHYASEL (6,419 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 289 göst.
8 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Fadim (1,015 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 740 göst.
24 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde N!ho de bana (14,412 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 49 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,184 soru

24,012,998 cevap

327,867 kullanıcı

...