0 oy
278 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından

Kızlar e devletten sosyal yardımda başvuru yapıyorum ama reddediyor neden ya herkes başvurunca para desteği alıyor tek seferlik geçende kaç arkadaşımla aldı neden böyle oluyor varmı bilgisi olan yada başvuru yapan daha önce 

7 Cevaplar

0 oy
(5,580 puan) tarafından

Üstüne ev araba vb var mı

(65 puan) tarafından

Eşimin var

(2,659 puan) tarafından

O yüzden olmuyordur 

Benim eşim yok aile evinde yaşıyoruz tek ben asgari ücretle çalışıyorum bana bile çıkmadı 

(65 puan) tarafından

Ama canım bazılarında çalışıyorlar gene çıkıyor acaba sigortaylada alakası var mı 

(2,659 puan) tarafından

Sanmıyorum 

Torpil olabilir 

(65 puan) tarafından

Bilemiyorum artık cnm

-Reklam-
0 oy
(358 puan) tarafından

Ne Yazıyorsunuz başlığa nasıl baswuruda bulunuyorsunuz

(65 puan) tarafından

Soruları dolduruyorum en sonda talep olarak para desteği yazıyorum başvuruyorum bi 15 gün geçiyor feshedildi reddedildi diyor kaç kere başvurduğum için önceki girdiğiniz bilgilerle aynı tekrar kontrol edin yazıyor bilmiyorum yanlışlık mı yapıyorum biryerde 

0 oy
(24 puan) tarafından

CCanım öncelikle üstünde bi araba arsa ve ev tapun olacak sonra kabul edecekler çünkü benim bizim üzerimizde hiç birşey olmadığı halde ve kiracı olduğumuz halde 30dan fazla yaptım kabul edilmedi hiç. Zenginsen verir ha bide suriyeliysen %109 verir.  Fakirsen hayta vermez. 

(65 puan) tarafından

Valla kiralarda Sürünüyoruz eşimle evimizde yok görümcem olacak cadı kendi evinin tapusunu eşimin üstüne yapmış hiç birşeyden yararlanamiyoruz

0 oy
(1,616 puan) tarafından

Eşin sigortalı çalışansa çıkmıyor. Benim arkadaşımun eşi yurtdışında çalışıyor çok kazanıyor aylık 150₺den fazla kazanıyor ama sigortalı olmadığı için sosyal destek alıyor

(8,606 puan) tarafından

Neden şikayet etmiyorsunuz ? Sanırım ben vicdanen yerimde duramazdım. 

(1,616 puan) tarafından

Onlar ona tamah ediyorsa banane. Ben nıye şikayet edecem Kural belli sigortalı işte çalısmayacak resmi gayrimenkul sahibi olmayacak herkese veriyorlar. Alanların da yarısı zaten ev arabaları başkasının üstüne kendi işleirni yaptıkları için sigortaları olmuyor  başvuru yapınca otomatik olarak hak sahıbı oluyor

(8,606 puan) tarafından

👏👏👏 (!)

(65 puan) tarafından

Sigortalı cnm ama ben sigortalı olanada çıktığınızda gördüm haksızlık bu bence

0 oy
(11,358 puan) tarafından

Banada çıkmıyor ne ev ne araba ne herhangi birşeyim yok yakında 3 çocuklu olacam

Kira evdeyiz asgari ücretlede yaşıyoruz asla hiçbir bana çıkmıyor.

Sevk oldum riskli gebelik diye başka şehre döndüm dilekçe verdim yol masrafim için fln.

Geçen sosyal hizmetlerden gelip eşinin sigorta primi yüksek sana çıkmaz deyip giti

(65 puan) tarafından

Bilemiyorum ya çok haksızlık yapıyorlar bende kiradayim evim yok çocuğum var eşim evet sigortalı ama ablasının evini üstüne almış saf kocam hiçbir şey yapamıyoruz ben sigortalı olup ta alanları da gördüm yani anlamıyorum gerçekten 

0 oy
(132 puan) tarafından

Eşimin adında bir taksi bide küçük bir arsa var bende başvuru yaptım kabul olmadı 

(65 puan) tarafından

Olabilir ya ne diyeyim yapacak bişey yok 

0 oy
(101 puan) tarafından

Üzerinize kayıtlı tapuolmaması gerekiyor. Aileye ait bir evde yaşıyor iseniz onada aile apartmanı diyorlar. Bir kişi bile calisiyor olsa evde yaşayanlara kişi başına düşen gelir asgari ücretin 3 te birinden az olması gerekiyor.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 122 göst.
0 oy
25 cevap 1,223 göst.
29 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Prensesimm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 202 göst.
0 oy
7 cevap 585 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde KEBELEK (1,753 puan) tarafından soruldu

Kategoriler